2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim bebe yemiyor icmiyor ya deliricem. Hadi meme almiyor belki dicem ama biberonla da agliyor icmiyor. Asinin 3. Gunu hala onun mizmizligi mi dicem ama neden yemesin ki cocuk

Aynen oyle canim, yeterki saglikli olsunlar

Dunden beri vermiyorum atesi normal nesi var anlamiyorum ki Normalde memeyi almadigi oluyordu ama biberon imkansiz almamas

Ağzına alıp sonra bırakıyorsa belki boğazı acıyordur yada ağzında yara vardır belki canım, yutkunurken acıdığı için bırakıyordur kaç saattir beslenmedi mesela?

Uykusunda vermen aklıma geldi, rüya öğünü derler ya.. memende uyutsan, uykuya geçerken biraz memene tutsan acaba olur mu ki.. uyku alışkanlığı için doğru birşey değil ama önceliğimiz beslenme diye yazdım canım

Bende onu dusundum agzina baktim bisi goremedim, bogazini bilmiyorum tabi boyle surerse doktorunu ariycam. Yani bazen emiyo ama 5 dk surmuyo agliyo biberon veriyim diyorum onu hic almiyo cekmiyo yani adam akilli. Asi olduktan sonra oldu sanirim ama eminde degilim ondan mi valla beynim yandi. Bende uyku sersemi dayiyorum genelde memeyi ayilmadan tam oyle de uyuyakaliyo ya sabir. Ama ilginc gibi 3 kere kaka yapti bugun ciste bayagi cikiyo yemese nerden cikcak bunlar ki

Kızlar acil bakarmisiniz göbeği böyle yavrumun sizce gideyim mi doktora o kapanıyor mu sizinkiperde böyle mi

Eklentiler

• Screenshot_20201128-214151.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20201128-214147.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 54
demek ki normal. dokununca ağlamıyorsa acımıyordur da yoksa basar çığlığı zaten. belki de zamanla içeri gidiyordur.

Kızlar kalsiyum takviyesi kullanıyor musunuz?hamilelikte kullandınız mı benim kullandığım multivitaminde kalsiyum yoktu ve az önce yemek yerken dişim kırıldı moralim çok bozuk emzirmede rezervlerim eridi sanırım umarım çekmezler dişimi.Başına gelen oldu mu?

Benim bir dişim hamileyken gitti.doğumdan sonra çektiler.implant takılacak yerine

Benim de dişim kırıldı canım, ben hiç bir multivitaminde kullanmıyorum emzirirken sür hiç içmedim, gaz yapmasından korktuğum için . Peynir yemeyi arttıtirdim. Cevapları bende takip ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…