2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayh agzini yerimm senin meme ucunda herhangi bi yara enfeksiyon bi sey var mi ?

Aft olsa çok acırdı zaten çok emmekten mi oldu acaba

Bal dudak annesi birşeyi yoktur sıkma canını için rahat olsun diye götür tabiki ama su toplamış sanki bence emmekten

Kizlar sizin asidan sonra ates isi nasildi ? Dun oldu benim oglan ara ara 37.5 sinirina cikiyo 2 kere calpol verdim ne zaman gecer ki tam olarak ya keyifsiz de zaten zar zor yediriyorum

Kizlar sizin asidan sonra ates isi nasildi ? Dun oldu benim oglan ara ara 37.5 sinirina cikiyo 2 kere calpol verdim ne zaman gecer ki tam olarak ya keyifsiz de zaten zar zor yediriyorum
bizde ateş çıkmadı. 3 gün ve gece hep neredeyse saat başı ateşini ölçtüm. ama çok huysuzlandı mızırdandı. ben de ağrısı olabileceğini düşünüp calpol vermiştim 1 çay kaşığı kadar. 2. gün neredeyse düzelmişti.

Bizimkinde niye o kadar surdu ki ya sukur oyle cok yukselmedi ama normale de donmedi. Ilacla anca biraz normale donuyo bikac saate yine hafif cikiyo olmadi dr unu aricam

Bizim de aynı şekilde olmuştu.2.güne geçmişti

Bizimkinde niye o kadar surdu ki ya sukur oyle cok yukselmedi ama normale de donmedi. Ilacla anca biraz normale donuyo bikac saate yine hafif cikiyo olmadi dr unu aricam
normal ama ateş. herkeste olmuyomuş kimisinde de huysuzluk yapıyo işte. ağır mı geliyo artık nedense. ılık banyo yaptır istersen

Banyo yasak 3 gun
Benimki de ateşlenmemişti ama aşırı derecede huysuzlanmıştı ki zaten orjinali huysuzdur oğlumun.3. Günün sabahında normale dönmeye başlamıştı.calpol veriyordum ben de.geçer canım geçer.tabii delip de geçiyor o ayrı mesele
Yine de iyi ki varlar

Bugun biraz daha iyi cok sukur zaten ilk olunca insan bi tedirgin oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…