2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim bebede sanirim meme reddiyle karsi karsiyayim napicam ne yapmak lazim bilemedim zaten aman aman sutum olmadi hic tamamen gidecek diye korkuyorum. Bastan beri emzik biberon kullaniyorum ama acisi yeni cikiyo sanirim

Bizde de başladı sanki ama mama yok bı nevi mecbur kaliyo agliyo ağlıyor sonra çaresiz [emiyo
QUOTE="Zorttoric, post: 66031783, member: 889492"]
Bizim bebede sanirim meme reddiyle karsi karsiyayim napicam ne yapmak lazim bilemedim zaten aman aman sutum olmadi hic tamamen gidecek diye korkuyorum. Bastan beri emzik biberon kullaniyorum ama acisi yeni cikiyo sanirim
[/QUOTE]

Benim de sütüm bitmek üzere kafa vurarak ağlıyo memeye koyuyorum azcık emiyo süt bitiyo heralde ağlıyo, memede de çıldırıyo napıcam bilmiyorum.
Korkarak emzirmeye başlıyorum artık bitecek diye

Memede bekletiyorm epey ağlıyor pispisliyarak sürekli teklif ediyorm emiyo

Benim de sütüm bitmek üzere kafa vurarak ağlıyo memeye koyuyorum azcık emiyo süt bitiyo heralde ağlıyo, memede de çıldırıyo napıcam bilmiyorum.
Ya sut var oyle bol bol degil ama hic yok degil derdi ne anlamiyorum bazen emiyo bazen emmiyo mama da veriyorum 1 olcek normalde takviye 2 3 gundur hepsinin ayari kacti memede cok sinirlenirse biberonla bile icmiyo. Beslenme zamanlari valla bende cok gerginim artik bebe hissediyo belki de
Memede bekletiyorm epey ağlıyor pispisliyarak sürekli teklif ediyorm emiyo
Nolcak nasil duzler bu is valla beslemeye korkuyorum bende millet ne guzel emziri geciriyo nasil ozeniyorum valla

kendini böyle düşünüp strese sokma. belki atak dönemidir. sen bi süre biberon vermeyi ardından memeyi teklif et sonra biberonun süresini azalt memeyi arttır. sağ sürekli.
sütünün bittiğini nasıl anladın?

Canım bu kusmadan ötürü doktora söyledim aptamil Ar alın dedi aldık başladık bugün inşallah fayda eder yoksa sma da bana kafayı yedirtiyordu arka arkaya bi çıtçıtı takmadan kusuyordu sanada söyleyim dedim sende öyle yap olmazsa bu ar mama koyu kıvamlı diğerlerinden iyi duruyor

İnsanoğlu ne garip herşeye özenir olduk.gecer Allah in izniyle biraz sabir

Kusma isini bende dr a soyledim kilo alimi iyiyse dr ilac onermiyor ama kilo alimi yok ya da azsa o zaman tedavi veriyoz dedi.

Biberonla da icmedi ya bi iki gun resmen savastik asi acisina bagladim artik normalde memeden hemen sonra verirdim mamayi artik 1 saat koyuyorum araya aciksin biraz diye oyle iciyo sanirim doydugu icin almiyordu. Ama memeyi arada almiyor tamamen keyfi yani cani isterse. Almadigi zamanlar sagiyorum artik mecbur

Kızlar bizim cimcime ne ara yatmaktan sıkıldı anlamadım ya düşen daha 2 buçuk aylık bebesin yatakta bile değil kendi üzerime dogru sırtı vücuduma gelecek şekilde koyunca bile ağlıyor boynuma doğru kafası gelecek şekilde kucaklıyorum ağlıyor ama önüne bakacak şekilde destekleyerek dik tuttugumda tık diye sesi kesiliyor dün akşam fark ettim bunu da çocuk bildiğin yatmak istemiyor

bizimki de öyle. babasında öyle geziyosa hele değme keyfine

Bizimkide aynı şekilde etrafı izlemek istiyor yatirinca mirinkirin başlıyor ya kucağımda oturuyorum yada ana kucagina koyuyorum dik şekilde bakicak etrafa bide bizimki televizyon izliyor yüzünü ceviriyorum sürekli ama sürekli kendini televizyona bakmaya çalışırken yakalıyorum bende eğitici şeyler hayvanlar rakamlar gibi açıp uzak koyuyorum

Bebekleriniz akşam kaçta uyuyor ? Benim kızım memede uyuyor. Bir türlü vazgeçiremedim. Memede uyuduklarını saymazsa yatağın 8-9 saat uyuyor. Haftaya işe başlayacağım. Gece 2 de uyuyup 2-3 kere uyanıp emip 12- 1 kadar uyuyordu. Tabi akşam uykusu yok. Bu düzen işime geliyordu. Sabah 8-13 arası çalışacağım. Dün Dr en geç 21 de yatmış olacak ve sabah 7 de kalkacak dedi. Dediğini yaptım. Memede uyudu. Yine 1,5-2 de yatağında yattıııı ama her saat uyandı. O 5 saat kesintisiz uyuyan bebek gitti. Nasıl yapacağım bilmiyorum. Kollarım kopuyor. Uykusuzum ve üstüne tek başıma bakıyorum bir de işe başlayacağım. Oyyy ben nerelere gidemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…