2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bizimki de öyle. babasında öyle geziyosa hele değme keyfine
Zaten ayağa kalkıp gezdirince yönü nereye bakarsa baksın fark etmiyor
Bende kucagımda hafif destekliyorum ama tv işi bizde genelde goruntulu konuşurken oluyor normalde tv tersinde oluyor ama telefona doğru çevirince tam karşısına tv geliyor bir bakıyorum tv na gitmiş gözler ama dikkat dağınıklığı için önermiyorlar tv canım öğretici de olsa dikkat dagınıklıgına yol açabilir ilerde sürekli hareket eden görüntüler olduğu için biraz daha büyüsün anlasın izlemek istesin o zaman günlük kota koyacağım atıyorum 1,2 çizgifilm veya şarkı şeklinde ama tabi bu dediklerimi pratikte yasaya yasaya gorecegim

onu ben de fark ettim. altını değiştirirken bi baktım tv izliyor. hemen kapattım tv yi. ne kadar erken fark etmeye başladılar tv yi şaşırdım.

Oturmalarina az kaldı önüne ilgi çekici oyuncak koyucam bende çalışmak derken ne işi

Bebeğe yeni düzeni alistirken bunları yaşaman çok normalmiş sabret 1 hafta 10 gün sürebilir ki bebek o her günü her haftası farklı olacak demişti bir uzanan benimki 10 da yatağa gidiyoruz oynuyoruz ediyoruz uykuya hazırlık yapıyoruz 11 gibi yada 12 gibi uyuyor ama asla vazgeçip salona getirmiyorim bazen yarım saate uyuya kalıyor bazen 2 saat sürer sikilirsam onu odada bırakıyorum Salonda duruyorum yoksa agresiflesiyorum sonra uğrasa devam gece 2 3 bazen daha çok uyanır süt emer yatar 7 gibi genelde uyanır kesinlike bir düzen otururken az sabret ben gece en geç 12 de yatsın diye çok uğraştım ki halende uğraşırım

Haha benim gibi diyorsun yaşamadan net konuşamıyor insan bu bebekler herşeyi yaptırabilir yok öyle çizgi film izletmiyorim dediğin gibi dikkat dağınıklığı oluyor ki gözlerine zarar berir diye korkuyorum görüntülü konuşmaya alıştı bizimki şaşkaloz şaşkaloz telefona bakıyor

onu ben de fark ettim. altını değiştirirken bi baktım tv izliyor. hemen kapattım tv yi. ne kadar erken fark etmeye başladılar tv yi şaşırdım.
Kafa üstünden bakıyor yaa boynu agricak diye korkuyorum hayır nasıl ilgisini çekiyor anlatamam kitleniyor resmen hatta benle kavga etti ben başını çeviriyorum o illaki o tarafa bakıyor sonrada bagiriyro

Canım bzmkne gaviscon gercekten fayda ettı. Gazı kalırsa yıne kusuyo ama hıcbır sekılde gazı kalmayacak üstten. Insallah sıze de mama fayda eder

Valla ozeniyorum ne yalan soyleyim cok buyuk konfor ya sadece memeyle beslemek
Bunun için az caba sarf etmedım canım. Konfor değil asıl zorluk sadece memeyle beslemek. Mamayı verıyosun, on dakıka surer. Sonra da verirsin emziği bitti gitti. Gece emzirmek yırmişerden kırk dakıka en az alt almakla beraber. Ikı saatte bir uyanrdı benm bebek maksimum ıkı bucuk saat ilk 45-50 gün. Uyuyayım dıe mamayı verıvereyım demedım eşim vereyım derdi ben bır kez verırsen ver kalkarım ben derdım. Sonra ıkıye, şimdi bire düştü. Bazen yıne ıkı kez emıyo. Azalmasın dıye de sağıyorum gece uykumu bölüp. Emzk de vereblrdım büyük rahatlık oldugunun farkındayım, yemeği zor yiyorum gündüz hep memede. Gecen kas spazmı gecrdım şükür çabuk gectı. Emzır gazını al derken sekız küsür kilo kucakta sürekli. Yani büyük konfor değil arkadaşım kusura bakma, asıl zor olan saatlerce gece gündüz emzırmek. Yakınıyor muyum, asla. Allah a şükürler olsun ki her şey istediğim gibi.

Canım artık keşfediyorlar, elinden geldiğince etrafı görsün, sürekli konuş. Gercekten ne kadar etkileşim o kadar bilgi, beceri

Benimki de bir aydır tvye bakıyor.önüne kırlent koydum görmesin diye ama yine de o tarafa bakakaldı.
Valla canım ben de asla yapmam dediğim her şeyi yaptım.mesela diyordum ki aslaa ve aslaaa çocuğumu ekran bağımlısı yapmayacağım.ama gel gör ki laptoptan bebek çizgifilmleri açıyorum ona çünkü kucakta ne bel kaldı ne boyun ne omuz Tabiki de günde 1 saatten fazla çizgi film olayı olmuyor ama ne bilim yaa demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Canım cok erken daha, özellikle tv ya da ekran diyim erkek bebeklerin hem gec konuşmasına, hem sesleri düzgün çıkaramamasına sebep oluyor. Araştır lütfen. Hatta otizme kadar

Yok yanlis anladin :) Bende emziriyorum zaten sadece mama olsa sut gelmese dedigin dogru. Hem emziriyorum hem mama veriyorum mecbur bu yuzden de sanirim memeden uzaklasiyor. Keske yetse de hic ugrasmasak boyle seylerle sadece anne sutu alsa. Mamayi hazirla onu yika kaynat arada meme ver almazsa sag falan gercekten yorucu. Isterdim sadece memeyle besleyeyim bebegimi.

Anladım canım. Senı yoruyor sanırım emsin istiyorsun, uğraştırdığı için üzülüyorsun. Her şekilde zor ama güzel yönden bakmalı, canları sağ olsun yeter.

kızlar sütüm kesildi sanırım benim de. sol göğsümde zaten yok denecek kadar azdı sağ göğsümde vardı. sabah emdi dün gece de emmişti ama 3 gibi emzirmeyi denedim istemedi mama verdim. tekrar emzirmeyi denedim yine istemedi. sıktım göğsümü çok zor süt çıkardım. yumuşacık göğsüm.

Benim bir dişim hamileyken gitti.doğumdan sonra çektiler.implant takılacak yerine
Aynı şekilde benimde öyle.Keşke hamileyken de kalsiyum alsaymışım.süt içmiyorum ben de gaz olur diye ayran,peynir ama yeterli olmamış demekki çok üzgünüm.Bu pandemide hemde minik bebekle nasıl dişçiye gidecem de tedavi olacam bilmiyorum.

Benim de dişim kırıldı canım, ben hiç bir multivitaminde kullanmıyorum emzirirken sür hiç içmedim, gaz yapmasından korktuğum için . Peynir yemeyi arttıtirdim. Cevapları bende takip ediyim
Yaptırdın mı canım?Nasıl bir süreç.Gözüken dişim bir de estetik açıdan da çok kötü.o yüzden moralim çok bozuk.

Yaptırdın mı canım?Nasıl bir süreç.Gözüken dişim bir de estetik açıdan da çok kötü.o yüzden moralim çok bozuk.

Hayır canım yaptırmadım, köpek dişimin bir arkasında kalan dişim, pandemiden dolayı biraz erteledim. Resmen yemek yerken, yemeğin içinden taş çıktı sandım meğerse dişim kırılmış büyüklerimiz derlermiş ya her çocuk bir diş diye o misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…