2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sen bir kaç gündür çok yoruldun annesi, o yorgunluğun ve stresinin yansımasıdır. Allahın izniyle geçicek bugünler hiç merak etme. Destek alabileceğin yanına gelebilecek annen yada kardeşin var mı? Onlar biraz ilgilensin sen o sırada seni motive edecek şeylerle uğraş. Bebeğinden değil ama bir kaç günün gerginliğinden uzaklaş. Bak nasıl etkisini göreceksin..
Benim psikolojim emzirmemi çok etkiliyor, eşimle sıradan bir konuda atışsak bile sanki gerginliğim sütüme yansıyor. Tamamen benim uydurmamda olabilir bilmiyorum, ama ben stresli bir gün geçirdiğimde bebeğim akşam çok huysuz oluyor

Bana Dr 4saatten fazla uyumuycak dedi bizde arada kaldıralım derken bozukdu duzeni

Bende kendini görsün diye onun görüntüsünü büyütüyorum karşıdan zaten görüntü bulanık oluyor birde annemlerin kafasının yarısı gözüküyor telefonu tutarken, bende kendini keşfetsin diye öyle yapıyorum
Canım artık keşfediyorlar, elinden geldiğince etrafı görsün, sürekli konuş. Gercekten ne kadar etkileşim o kadar bilgi, beceri
Aynen canım izletiiyorum etrafı zaten kendiside artık kafayı bir sağ bir sol sürekli döndürüyor
Aynen asla diyince yapılıyor inatla ya ben fazla izletmem diyorumda işe başlayınca bakalım bakan kişi izletmeden duracak mı o da var tabi bende dursun diye ayağımda sallıyorum ki yapmam ya diyordum bende

Ah canim ya napicaz biz boyle mama ne kadar veriyorsun emmedigi zaman ? Sagmayi denedin mi hic ?

Annem yanimdaydi 2 ay yeni gitti yarindan itibaren yalnizim onu mu hissetti acaba bebe :) Persembe de asi olmustu ayari biraz o zaman kacti kesinlikle ama kesinlikle hissediyorlar ben emzirmeye zorluyorum bazen sinirleniyorum aksine hic ama hic emmiyor o zaman. Bazen cani isterse keyfi yerindeyse emiyor valla yoruldum bende olmucaksa da mamayla buyusun diyorum boyle cocugun en guzel zamanlarini harciyom gibi hissediyorum. Ben elimden geleni yapiyorum gerekirse sagarveririm napalim

Yaa o sallama işine asla dedim ve kararlı devam ettim.çok şükür oğlum sallanmayı da benimsemedi.

Erkek bebeği olanlara sorum olacak.
Sizin de oğlunuzun pipisi ereksiyon halindeymiş gibi dimdik oluyor mu?
İki gündür oğlumunki bazen bezini açtığımda dimdik ve semsert

Memeyi istememesi iyi olmamış. Sağmayı da dene. Geçici de olabilir. Benim de bazen azalıyor. Zamanla göğüsler yumuşak olsa da süt oluyor. Yumuşamaya takılma.

Ah canım sorma aynı diş ve bende dışardan söylemiştik yemeği taş çıktı sandım ben şok dişim kırılmış.dişçi araştırıyorum ama bebekle nasıl gidecem,onu bıraksam bile ne kadar sürecek duracak mı bensiz?Neyse sağlık olsun yapacak bi şey yok.Aynen her hamilelik bir dişmiş.

Yaa o sallama işine asla dedim ve kararlı devam ettim.çok şükür oğlum sallanmayı da benimsemedi.
Nasıl uyutuyorsun canım peki bende karşıyım sonra bir uzmandan aslında zararlı değil sakinlestirilmesi için iyi olduğunu okudum çok değilde arada saklarım mesela

Yaşadığın her şey tecrübe, istiyor musun emzirmeyi canım asıl önemli olan o

Nasıl uyutuyorsun canım peki bende karşıyım sonra bir uzmandan aslında zararlı değil sakinlestirilmesi için iyi olduğunu okudum çok değilde arada saklarım mesela
Yüzüstü yatırıyorum canım.oğlum ilk doğduğunda küvözde kalmıştı orda yüzüstü yatmaya alışmıştı ben de aynen devam ettirdim.

Bebeğim ağlıyor memeyi bırakıyor sağıyorum 10 ml süt anca geliyo biberon la istemiyor ağlıyor kaşık biberon harici önermiyor doktorum zaten

Çok iyi yaa tehlikeli diyorlar diye ben hiç yapamadım sadece oyun oynarken koyuyorum oyuncaklarla ilgileniyor
Hastanede sormuştum neden yüzüstü yatırıyorsunuz diye.onlar da bebeklerin gazının en iyi bu şekilde çıktığını söylemişlerdi.benim oğlumda gazman olduğu için o şekilde yatırmaya devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…