2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Annelik iç güdüsü en ufak şeyde koşuyoruz bu sefer baba sorumluluk almiyormus o yüzden arada onun kucağına ver kaç işlerini yap ki sorumluluk alsin
Bakmaz canım Bakmaz biraz oynar ağlamaya başlayınca hemen çağırır neymiş dayanamıyormuş ağlamasına oyun oynuyor Belki bilenler vardır pubg mobile diye bir oyun var kafayı ona takmış arada yanında bırakınca da 5 , 10 dk falan o arada da yemeğini getiriyorum

Erkeklerden anne olmaz o belli hıc zora gelemiyorlar

Tepsiyi kafasına geciriver

Kızlar hani bazı arkadaşlarım yazmış ya hala depresif hissediyorum diye bende de saçma düşünceler var. Ben ilk doğum yaptığımda çocuğumu benimsiyemedim, emziremedim ilk başta göğüs uçlarım yara oldu, ardından mastit oldum, kalan karnımı şişen ayaklarımı çok kafama taktım. Nası bi ruh haline büründüysem ben çok çirkinim ne çocuğuma yetiyorum ne kendime ne kocama deyip eşimin beni aldatcağını bile düşündüm ah ona çektirdiklerim... Şimdi yaptıklarıma o kadar üzülüyorum ki. Bide neden çocuk yaptım keşke yapmasaydım dedim bikaç kez demez olaydım. Çocuğum 1 yaşında ameliyat olcak şimdi o dediklerim yüzünden ya bişi olursa çocuğuma ben çok şükürsüzüm diyorum kendi kendime. Çok saçma biliyorum ama kafamdan uzaklaştıramıyorum bu düşünceleri

Ne ameliyat i çok geçmiş olsun

Ne ameliyatı olacak canım geçmiş olsun öyle dusunme malesef bu senlik değil hemen hemen hepimizde oldu bende kaç kere dogurmasaydim dedim hatta daha ne kadar kötü dusunceler geldi aklıma getirmeye utanıyorum

Ne ameliyat i çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Oğlum sünnetli doğdu düzeltilmesi gerekiyor, hassas bi bölge olduğu için biraz zor bi ameliyat

Ne ameliyatı olacak canım geçmiş olsun öyle dusunme malesef bu senlik değil hemen hemen hepimizde oldu bende kaç kere dogurmasaydim dedim hatta daha ne kadar kötü dusunceler geldi aklıma getirmeye utanıyorum
Evet bende utanıyorum kendimden eşimin arkadaşının çocuğu doğdu koronaymış yenidoğan bakımında,geçende tv de bi kadın anlattı bebeği hasta doğmuş ben özene bezene hazırladığım hastane çantasını hiç açmadan eve götürdüm bebeğimi giydiremedim bile o kadar etkilendim ki

Erkeklerden anne olmaz o belli hıc zora gelemiyorlar
Kessinlikle ben doğuma gittiğimde 4 yaşındaki kızıma bile bakamam dedi ama mecbur olduğu için bakacaktı ama sonra teyzem aradı eve götürüyorum dedi yedirip içirir herşey yapar sadece Tuvalete götüremem diyor zaten çocuk kendi söylüyor gidicem diye ah bu erkekler bir gün birakacan evde çocuklara baksınlar ise gidecen o zaman bilirler

Benim de Oğlum sünnetli doğdu canım doktor ameliyat olucak dedi bize 2 yaşında getirin dedi ben araştırdım 1 yaşından sonra yapılıyormuş bize neden 2 yaş dedi ki acaba 1 yaşında olunca tekrar götürürüm bende çok üzülüyorum o anı düşünüyorum canı acıyacak diye hep üzülüyorum RABBİM yardımcı olsun inşALLAH hisetmessinler Bile

Canım internetten baya bi araştırdım doktorla ve ameliyat ettiren annelerle konuştum 1 yaşını geçmeyin diyor. Bulunduğum şehirde ameliyat yapcak dr yok ankaraya götürcem ben şubat ayında siz nerdesiniz

Bizim okulda idare belirliyor dersin saatini. WhatsApp gruplardan biliyorum.sizinki uyacak mı acaba? Tabi bir günlük mazeret bildirilir de uzun süre kabul edilir mi acaba? Bi sorun mutlaka.
İdareciler yardımcı oluyormuş diye duydum.Özellikle bebeği küçük olanlara..

Canım internetten baya bi araştırdım doktorla ve ameliyat ettiren annelerle konuştum 1 yaşını geçmeyin diyor. Bulunduğum şehirde ameliyat yapcak dr yok ankaraya götürcem ben şubat ayında siz nerdesiniz
Ya bana da 2 yaş deyince geç geldi bana ondan dedim 1 yaşında götürürüm senin bebiş sadece sünnet mi olacak hanı idrarını yapacağıyer biraz daha altta onu ameliyatla yapacaklar sünnet de olmuş oluyor devlet hastanesine götürdüm ordaki doktor soyledi sonra ozele gittim ama onun icin değil kalca testiiçin doktor farketti söyledi yanındaki kadın dedi benim oğlan da böyleydi 1 yaşından sonra yaptılar dedi (konyadayim) siz nerdesiniz

Deliği düzeltcekler bunu da sünnet derisiyle yaptıkları için kesinlikle sünnet ettirmeyin diyolar 6 aylık ve 1 yaşında ameliyat olabilir 1 yaşından sonra iyileşmesi zor geciktirme derim ben. Sana çocuk dr mu dedi 2 yaş diye ? Balıkesirdeyim bende

Yok yanında ki sekreter Söyledi onun oğlu da o neden den ameliyat olmuş devlet hastanesinde de çocuk cerrahı baktı 2 yaş dedi ama ben o yasa bırakmam siz bi götürün hani size ne diyecekler ona göre ben de götüreyim bana da götürdükten sonra unutmazsanız söylerseniz sevinirim öğrenirim sizden

Canım ben yeni doğduğunda ve dün ürolojiye gittim 3 aylıkken tekrar getir demişti çünkü çiş yapmasında sıkıntı var mı dedi yok dedim tekrar 1 yaşında getir ameliyat edilecek 1 yaşını geçirme dedi

Anladım canım benim oğlan bi kaç kere altını değiştirdiğimde yüzüme üstüme falan işedi dedim demekki delik çokta aşağıda değilmiş 84 günlük oldu senin oğlun kaç günlük acaba o günler hiç gelsin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…