2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hiç yüzüme denk gelmedi bizim çişler yana gidiyo hep dra dedim ama önemsemedi önemli değil demek ki. Tam 3 aylık bizimki. Aynen bende düşündükçe içime oturuyo çok küçük daha korkmaz canı yanmaz inş. Şimdi bile aşı olmaya filan gidince nasıl gözümün içine içine bakıyo yavrum. Allah herkesin yavrusunu sağlık sıhhat versin

Dersi eşim varken yapmayı planlıyorum,yoksa yapamam herhalde.yani sende cumartesi ya da eşin işe gitmeden yapabilirsin diye düşünüyorum.Hergün mü 9:30 da geliyor.çok geçmiş gerçekten.
Yıl sonu olduğu için evet geç geliyor. Yasaklar başlamadan önce 10-11i buluyordu. Bu hafta cumartesi çalışmayacak inşallah. 3 gündür rahattım 2 şer saat çalıştım . Cts pazar full olacak . Allah hepimize yardım etsin. Yemek yetişmiyor . Bugün sadece çorba yapabildim .

Bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var şükür sağlıklı kar Allah acılarını gostermesin

Ben baktiriyorum açıkçası elimden geldiğince yoksa alismazlar ağlamasına yakın
Allahımm o kadar doğru ki şu söz!! Kesinlikle katılıyorum sana
Bı gün sabaha kadar yatmamistim Ağrımda vardı hiç unutmam sabah 6 gibi falan anlıyorum yorgun ama uyku sersemi haliyle şunu götür burdan demişti çok alınmıştımbve halende söylerim bu lafını eşime. ben uyku sersemi bebeğimi altını değiştirir süt verir gaz masajini yaparım hatta gerekiyorsa sallar oynarım da ama şükür eşim yardım eder bebeğinize de çok düşkün ama bı anne asla olacağını sanmam

Son düzenleme:
Bebeğim ateşli. 37-5,38 arası. Üstü ince. Serin. Soğuk değilde hafif ılık bezle (korkuyor meleğim ) ısısını düşürmeye çalıştım. Son 1 çay kaşığı calpol verdim. (İlaç kullanmamaya yemin edenlerin linci zamanı inanın değil). Ama olmuyor şuan 37,4. Önerisi olan varsa çok rica edeceğim

Çocuk doktoru bu dönem ateşlernirse kendi çabanızla düşürmeye çalışmayın mutlaka bi sağlık kuruluşuna götürün diyor. Tek önerebilceğim hastane çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım duş aldirsan

hastaneye gidin bence düşmemiş çünkü.

Baya vakit gecmis, umarim dusmustur.
Ates icin ilik dus baya faydali oluyor.

Günaydın kızlar Bayadır giremiyorum sanki alışacağım yerde daha çok zorlanıyorum büyüklerin dersleri küçüğün muhtaçlığı ev işi yemek tükenmiş hissediyorum eşimle sürekli atışma halindeyim Allah var alttan alıyor yemek yapmıyorum bazen gelip hemen yapıyor eskisine göre yardım ediyor mutfağı baya fark var ama ben kendimi tükenmiş hissediyorum sürekli başım ağrıyor aklımdan kuruyorum kuruyorum elimde değil eşime çatıyorum eş ailesi dicemde (anne baba kardeşleri hariç) sülalesi canımı sıkıyor bu ara herşey üstüste geliyor ki bunalmış durumdayım eşimin erteleme huyu var ileri derece sanırım beni en çok yıpratan o oldu eskisi gibi değilsin diyor oda beni bu hale sen getirdin dediğimde ben ne yaptım diyor Valla kızlar napıcam bende bilmiyorum nasıl toparlanacağım ben böyle olmak istemiyorum cıvıll cıvıldım herkes derdi bu neşen gülümsemen hiç gitmesin bizede enerji veriyor bırakın neşeyi gülemiyorum artık pandemi çocuk ONLİNE Ders hepsi okadar üst üste geldik napıcağımı şaşırdım ben kusura bakmayın sizide sıkmak istemem ama içimi dökmem lazım

Karşılığı gelmese gerçekten bi yapardım

Ben artık psikolojik destek filanmi alsam kırmızı oda ya mi gitsem diye düşünüyorum

Pandemi olmasa cocougun okula giderdi sadece bebeğin ev işi kalırdı geriye arada parka gitseniz dolassaniz bile iyi gelirdi eve kapanmak başlı başına bir sorun zaten şimdilik bı sorunlari göz ardı etmeye çalış derim ben erteliyorim sorunları düşünmeyi ve eşin nazını çektiği için ona catiyorsun hiç gerek yok aslında yıpratmaya bende çok yapardım da bak ne güzel dedin destekte oluyor diye en iyisi ona tutun her geldiğinde sımsıkı sarıl gülecek biseyler açın aksamlari bebeğini bı şekilde oyalayip izleyip Gülün kafanız dağılsın birlikte bebekle ilgilenin mesela biz onu çok yapariz yatağın üstüne koyarız bizim kızı sağına soluna uzanıp oynariz birlikte hem vakit geçirip hemde kafa dağıtmış oluyoruz sana önereceğim bunlar bende çok bunaldım seni çok çok iyi anlıyorum

Ben artık psikolojik destek filanmi alsam kırmızı oda ya mi gitsem diye düşünüyorum
Bende düşünmüyor değilim sürekli bağıran Bi anne oldum kimse bana dokunsun seslensin istemiyorum bıraksalar Bi uyusam ama eşimin yataktan kalkması lavabonun ışığını yakması bile sesli oğlum ses çıkarmaz kızım tam aksi uyansın ilk işi koşa koşa bizim odaya gelip uyuyo da olsak günaydın die bağırması üstüne bebeğin uyanması herşey okadar batıyor ki ben uyarmaktan söylemekten yoruldum

Aynen canım okul açıldığında herşey okadar düzne oturmuştuki kapanınca tekrar stres yorucu tempo. Başladı ben aşırı aktif dışarı çıkan Bi insandım derler Şeyda sen pandemide napıon evde 3.doğunca eve kapancaktın zaten diolar ama öyle değildi benim için çocuk benim dışarı çıkmama gezmeme engel değil ama pandemi ve eşimin ertelem huyu beni yıprattı baya
Dediğin gibi yapıyorum inan sarılıyorum eşime gayet güzel geçiyor ama Bi anda huzursuz oluyorum elimde olan birşey değil bebeği dediğin gibi yapıyoruz yatağa yatırıp Bi bakıoz yatakta beş kişiyiz 2numaram beni sevmionuz hep ecmeli seviyorsunuz diyor
Pandemi geçse okullar açılsa herşey düzene girecek inşallah die dua ediyorum
Geçen komşum yazmış kızlar günlerde bitti gezmelik kıyafetlerimi özledim okadar doğruyduki evde sürekli pijama tayt tişört modundayız buda baya yıpratıyor

Amin inşALLAH RABBİM kolaylaştırsın bende çok üzülüyorum

Ben de yeni doğum yaptığımda depresyona girdim resmen yardım edecek kimse yoktu eşim 3 , 4 gün büyüğüyle ilgilendi ama sonra işe gidince bana kaldı bir yandan kıskançlık bir yandan bebek Emmiyor sütüm gelmedi 3 cü gün indi mama veriyordum ama sürekli ağlıyordu kaç gün gece gündüz demeden alıştırmaya çalıştım emene kadar pompayla sağıp onu veriyordum süt sitmasi bile oldum çok zor günlerdi ama şükür şimdi durumum iyi yada yanlız çocuk bakmaya alıştığım için artık bana zor gelmiyor da olabilir bu yaşta 2 çocuk bakıyorum çok aciyorum kendime bende daha çok gencim ama herşeye rağmen çok seviyorum çocuklarımı

Bizim ev mi ora

Kac yasindasnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…