2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bimden bildiriyorum. Mama sandalyesi, cam rende, melamin mama tabağı, silikon önlük vs gelmiş. Silikon önlük önceden almıştım. Mana tabağı aldım ama pek beğenmedim. Ek gıdaya geçişten ziyade dah büyüyünce kullanılır.
Bim in pijama, zıbın vs aldım. Onlardan memnunum pamuk sık değiştirme, yıkamaya uygun. Uyku tulumu da aldım. 9-12 ay aldım. Kalıbı küçükmüş. Benim miniğe anca olur. Ama çok kalın geldi bana terletir gibi.uyku tulumunu pek beğenmedim.
Günün bim özeti. İhtiyacı olanlar geç kalmadan baksın.

Hocam en fazla eşimiz Eve gelince ders anlatırız benimkide 2 ay 15 günlük hocam izin konusunda hep bir yanlışlık yapılıyor maalesef beni de çok uğraştırdı

H hamsigafa yok yastık kullanmıyorum altta kalan kolumun üstüne yatırıyorum arkadan destekliyorum o kolla diğer elimle de göğsümü tutuyorum ayarlıyorum vs hemen alışamayabilirsin ara ara dene elbet bi vakit tutar tutunca cidden çok rahat oluyor

Bende giyinmeyi özledim gerçekten canımız bir parçaları nasılsa yıpratıyor kar destek şart sana biraz dinlenen kafan dagilsa çok çok iyi gelir hiç bişey dert etmeden kafanı koyup yatsan bile seni toparlar biraz bencede ama işte pandemi olmasa annen yada kaynanama göndersem çocukları olmaz mi

Bende çıngırak ve bebek askısı aldım sıfır sosyal mesafe sıfır düşünce bol kalabalık olunca kaçtım pek bakamadım

Kızlar oyun matı alan var mı aranızda? Sesli oyun halısı alsam mı diyorum sonra da ne gerek var daha erken diyorum bilemedim şuanda 3 çıngırak var evde 3ü de hediye ben ne alsam ki?

D vitamini bitmişti sağlık ocağına da pandemiden dolayı yeni ilaç getirilmemiş eczaneden wellcare almayı düşünüyorum bakalım

Aynen canım eşim hiç Bi işin ucundan tutmazdı arada yemek yapardı ondada ben herşeyini önüne koyardım baktı ben ii değilim geçen makinayı boşaltmış bulaşıkları dizmiş yemek yapmış çocuklara bakmış ben duşa girmiştim beni bu hale getirmeden yapsan noluyordu diyorum neyse sus yinede kimseye söyleme diyor
Bende diyorum uyusam die inşallah bigün uyuycam
Geçen arkadaşa gittim bunalınca eşim hadi götüreyim de kendine gel az dedi ne giycem nası makyaj yapıcam elim ayağıma dolaştı diyorum canım kıyafetlerim gerçi çoğunun içine de giremiyorum o da ayrı Bi konu beni depresife eden koca göbeğim ve gıdığımda var herşey okadar üstüsteki inşallah hepimiz sağlıklı salim kafayla bebekleri büyütcez nede yazasım varmış

3cocuk bogulasi koca bağıran anne hepsi tutuyo valla
Çok şükür benimkinin aklı başına geldi1haftadır biraz çabalıyor ama önce eve gelme ne işe yarıon ki diodum yemek ye yat uyu oh sen uyuyunca ben çıldırıyorum diodum şimdi 11den önce uyumuyor gelince bebelere bakıyor yemek yaptı geçen ufak ufak düzeliyor bir cinnet herşeyi düzeltmeye başladı gibi ama hala içimde bişi var geçmeyen

Kızlar oyun matı alan var mı aranızda? Sesli oyun halısı alsam mı diyorum sonra da ne gerek var daha erken diyorum bilemedim şuanda 3 çıngırak var evde 3ü de hediye ben ne alsam ki?
Oyun halısı al canım bizimki iki gündür oynamaya başladı ayaklarıyla vuruyor eliyle uzamaya çalışıyor

Oyun halısı al canım bizimki iki gündür oynamaya başladı ayaklarıyla vuruyor eliyle uzamaya çalışıyor

Sürekli yatar pozisyonda çocuk sürekli kucağımda da tutamıyorum ki iş güç oluyor. En azından kendi kendini eyler tamamdır canım sağolasın

Tek başına mı yaptın o cocugu acaba, işine mi gelmiyor?

Cok gecmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…