- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.221
Kurcalasak okadar çok şey var ki anne olmak çok ama çok zor bir okadarda güzel temizlik desen yapamıyorsun kendine bakım desen yapamiyorsun dediğin gibi giyinmek için dolaptakiler olmuyor hani kilo vermeye çalışsan sütüne zarar zaten kendini tutamıyorumAynen canım eşim hiç Bi işin ucundan tutmazdı arada yemek yapardı ondada ben herşeyini önüne koyardım baktı ben ii değilim geçen makinayı boşaltmış bulaşıkları dizmiş yemek yapmış çocuklara bakmış ben duşa girmiştim beni bu hale getirmeden yapsan noluyordu diyorum neyse sus yinede kimseye söyleme diyor
Bende diyorum uyusam die inşallah bigün uyuycam
Geçen arkadaşa gittim bunalınca eşim hadi götüreyim de kendine gel az dedi ne giycem nası makyaj yapıcam elim ayağıma dolaştı diyorum canım kıyafetlerim gerçi çoğunun içine de giremiyorum o da ayrı Bi konu beni depresife eden koca göbeğim ve gıdığımda var herşey okadar üstüsteki inşallah hepimiz sağlıklı salim kafayla bebekleri büyütcez nede yazasım varmış
İlaç kullanmayan kendıne başkasına karışmasın. Dolven ve calpolü dönüşümlü kullanın mutlak. Ikı kez aynı etken madde ağır geliyor zehirlenebilir.Bebeğim ateşli. 37-5,38 arası. Üstü ince. Serin. Soğuk değilde hafif ılık bezle (korkuyor meleğim ) ısısını düşürmeye çalıştım. Son 1 çay kaşığı calpol verdim. (İlaç kullanmamaya yemin edenlerin linci zamanı inanın değil). Ama olmuyor şuan 37,4. Önerisi olan varsa çok rica edeceğim
Bende söylüyorum bu çocuğu tek başıma yapmadım diye ilk çocuğuma biraz da olsa yardım ediyordu bunda çok öyle değil işten gelir uyur kalktığı zaman da oyun oynuyor nefret ediyorum artık bu oyunlardan koca koca adamlar bile oynuyor benim ki herkesten beterTek başına mı yaptın o cocugu acaba, işine mi gelmiyor?
Aynen benim kendime hiç vaktim yok Malesef çizgifilm eşliğinde kahve içeceğim şimdiKurcalasak okadar çok şey var ki anne olmak çok ama çok zor bir okadarda güzel temizlik desen yapamıyorsun kendine bakım desen yapamiyorsun dediğin gibi giyinmek için dolaptakiler olmuyor hani kilo vermeye çalışsan sütüne zarar zaten kendini tutamıyorumzamanla düzelecek şeyler bunlar 3. Sen mi istedin peki
Allah yardımcın olsun canım Valla çok duyuyorum oyun bağımlısı etrafımda benim eşimde Bi ara çok oynuyordu gece Bi bakıodum oyun oynuyordu sonra kavga dövüş bırakırdım az oynuyor artık inşallah senn kide bırakırBende söylüyorum bu çocuğu tek başıma yapmadım diye ilk çocuğuma biraz da olsa yardım ediyordu bunda çok öyle değil işten gelir uyur kalktığı zaman da oyun oynuyor nefret ediyorum artık bu oyunlardan koca koca adamlar bile oynuyor benim ki herkesten beter
Bi ara sabahlara kadar oynuyordu hele hamileyken salmıştım onu sigara kullanıyor midem bulanıyor du kokudan yanına bile yaklaşamıyordum ama şimdi bende öyle aşırı oynamasına izin vermiyorum kızım da öğrenmiş anne telefonumu ver bende oyun oynuycam diyorAllah yardımcın olsun canım Valla çok duyuyorum oyun bağımlısı etrafımda benim eşimde Bi ara çok oynuyordu gece Bi bakıodum oyun oynuyordu sonra kavga dövüş bırakırdım az oynuyor artık inşallah senn kide bırakır
Canım nasıl oldu bebeğinBebeğim ateşli. 37-5,38 arası. Üstü ince. Serin. Soğuk değilde hafif ılık bezle (korkuyor meleğim ) ısısını düşürmeye çalıştım. Son 1 çay kaşığı calpol verdim. (İlaç kullanmamaya yemin edenlerin linci zamanı inanın değil). Ama olmuyor şuan 37,4. Önerisi olan varsa çok rica edeceğim
bende de hâlâ çıngıraklar ve gelişim kartları var. mat için 4. ayı bekliyorumKızlar oyun matı alan var mı aranızda? Sesli oyun halısı alsam mı diyorum sonra da ne gerek var daha erken diyorum bilemedimşuanda 3 çıngırak var evde 3ü de hediye ben ne alsam ki?
Ayy o sigara kokusu zaten çekilmiyor hamile olduğumda şüphelenmek sebebimdi biri parfüm kokusu ikincisi sigaraydı bende salmıştım eşimi sen 1numaranı sürekli babaya yolla ne oyun oynayabilir nede çok sigara içebilir benim 2numara babacım balkona çıkma babacığım dio içemiyorBi ara sabahlara kadar oynuyordu hele hamileyken salmıştım onu sigara kullanıyor midem bulanıyor du kokudan yanına bile yaklaşamıyordum ama şimdi bende öyle aşırı oynamasına izin vermiyorum kızım da öğrenmiş anne telefonumu ver bende oyun oynuycam diyor
Aynen canım çocuk eş felan değil asıl mesele evlere hapsolmamız oldu ki diyorum. Ya ben çok dışarı çıkardım hatta ikinci kızımda halama gitmiştim 35haftalıktım geliniyle parka gittik sabahına doğurdum az sancım vardı o binada her gören parkta doğuran kız değil mi derler 4yıl geçti hala görünce derlervalla hepinize katılıyorum. saçı sakalı uzattım artık kendimden umudu kesinceeşim allah var çok yardımcıdır bana. kızımızla ilgilenir yardım istediğimde koşar ama lohusa kafasından mı bilmiyorum bazen nefes alışverişi bile batıyor bana
pandemi bence hepimizi mahvetti. çoğumuzun hamileliği evde geçti neredeyse şimdi anne olunca da evdeyiz. giyinip süslenmek şöyle dursun çoğu zaman tuvalete gitmeye vakit bulamıyoruz artık. akşam giydiğim pijamayı sabah çıkartıp normal kıyafet giydiysem şanslıyım diyorum ben.
pandemi olmasa en azından haftasonları bile eşlerimizle bebeklerimizle şöyle bi yürüyüp gelsek, denize karşı bi çay içsek, arabayla bi tur atsak bi yerde piknik yapsak bile keyiflenirdik ama bunlar bile lüks artık bize. vardır bunda da bi hayır
not: 2. çocuğu kesinlikle düşünmüyorum
2. ye korktum 3. hayal yani öyle böyle korkmadımAynen canım çocuk eş felan değil asıl mesele evlere hapsolmamız oldu ki diyorum. Ya ben çok dışarı çıkardım hatta ikinci kızımda halama gitmiştim 35haftalıktım geliniyle parka gittik sabahına doğurdum az sancım vardı o binada her gören parkta doğuran kız değil mi derler 4yıl geçti hala görünce derler
Eşimle dışarı termos çayı demleyip giderdik çocuklar oynardı bizde vakit geçirirdik gece canımız sıkılır çocukları arabaya koyar şehir turu yapıp gelirdik şimdi 9dan önce evde olmamız gerek die koştur koştr ne güzel lükslerimiz varmış
Gözünü sanırım korkuttu ikinciye
Benim ki oda da içiyor canım öyle balkona çıkıp içecek vay babam vay...ben bebeği obur odaya koydum ama tv o oda da olunca kızım anlamıyor hep o oda ya gidiyor oğlum egerki sakinsebeya uyuyorsa hemen ordayımAyy o sigara kokusu zaten çekilmiyor hamile olduğumda şüphelenmek sebebimdi biri parfüm kokusu ikincisi sigaraydı bende salmıştım eşimi sen 1numaranı sürekli babaya yolla ne oyun oynayabilir nede çok sigara içebilir benim 2numara babacım balkona çıkma babacığım dio içemiyor
Ay ben bakımı mi yaparım yapmadığım zaman modum çok düşüyor gerçekten hiç bir iiş yapasım gelmez öyle traşimi olurumvalla hepinize katılıyorum. saçı sakalı uzattım artık kendimden umudu kesinceeşim allah var çok yardımcıdır bana. kızımızla ilgilenir yardım istediğimde koşar ama lohusa kafasından mı bilmiyorum bazen nefes alışverişi bile batıyor bana
pandemi bence hepimizi mahvetti. çoğumuzun hamileliği evde geçti neredeyse şimdi anne olunca da evdeyiz. giyinip süslenmek şöyle dursun çoğu zaman tuvalete gitmeye vakit bulamıyoruz artık. akşam giydiğim pijamayı sabah çıkartıp normal kıyafet giydiysem şanslıyım diyorum ben.
pandemi olmasa en azından haftasonları bile eşlerimizle bebeklerimizle şöyle bi yürüyüp gelsek, denize karşı bi çay içsek, arabayla bi tur atsak bi yerde piknik yapsak bile keyiflenirdik ama bunlar bile lüks artık bize. vardır bunda da bi hayır
Amin haklısınizAynen benim kendime hiç vaktim yok Malesef çizgifilm eşliğinde kahve içeceğim şimdive bu çizgifilm günde 3sefer izliyor ortancam
Kuaföre gitmem lazım iki haftadır ertelemek zorunda kalıyorum
Bana kalsa ben gircem diyete çnk daha sağlıklı besleniyorum ama eşim yok diyor 6.aya kadar bekle duruyorum
Ben 4istiyordum canım iki kızım iki oğlum olsun emmili sayılı teyzeli halalı torunlarım olsun birbirlerine destek olurlar hem diyorum kardeş gibisi varmı die ama tamamıyla o düşüncem kalmadı oğlum tek kaldı yaocak bişi yok Rabbim verirse başımın üstünde yeri var ama Rabbim evlatlarıma sağlıklı ömür versin hayırlı evlat etsin yeter inşallah
Ne güzel dedin ya bı yürüyüş yapsak bı çay içsek dışarda denize karşı hayali bile ne güzel bı ben değilmişim demekki eşim artık çekiyorsun taytı akşama kadar akşamdan sabaha kadar diyip dalga geçiyor ben evde bile pantolon giyen biriydimvalla hepinize katılıyorum. saçı sakalı uzattım artık kendimden umudu kesinceeşim allah var çok yardımcıdır bana. kızımızla ilgilenir yardım istediğimde koşar ama lohusa kafasından mı bilmiyorum bazen nefes alışverişi bile batıyor bana
Benim eşim bana yardımcı olmadığı zamanlarda ona diyorum ki “bu çocuğu ben babamın evinden mi getirdim acaba? “Kalkıp yardım etmelisin diyorum o da haklı olduğumu anlıyor.Tek başına mı yaptın o cocugu acaba, işine mi gelmiyor?
Hiç sorma ya işten ne çok kaçıyorlar hayır söylenince de biz kötü oluyoruz hiç demiyorlar sabaha kadar çocuk bakan onlar akşama kadar hem bebek hem ev işi kendilerinden geçmişler diyen yokBenim eşim bana yardımcı olmadığı zamanlarda ona diyorum ki “bu çocuğu ben babamın evinden mi getirdim acaba? “Kalkıp yardım etmelisin diyorum o da haklı olduğumu anlıyor.
Geçenlerde de 5 gün yıllık izin kullandı.baktım boyuna oturuyor.ona dedim ki böyle oturacaksan o iznini boz ve iş yerine tekrar git.benim burda oturacak adama değil,bana yardım edecek adama ihtiyacım var dedim.
Arada bir bunları sarsmak gerek.yoksa beyinleri duruyor.pili bitmek üzere olan kumandayı sarsarız da çalışır yaaa bunları da arada sarsmak gerek.yoksa fabrika ayarlarına doğru gidiyorlar.
Bekarlıklarında neyi nasıl görmüşseler öyle devam etme kafasındalar çünkü.kv eski kafa.yok efendim erkek iş yapar mıymış? Geçen gün ona dedimki erkek adam iş de yapar ,eşine yardım da eder niye rahmetli kayınbabam senin maydonozuna kadar alıp getimiyor muymuş? Bu yardım değil de ya ne?Hiç sorma ya işten ne çok kaçıyorlar hayır söylenince de biz kötü oluyoruz hiç demiyorlar sabaha kadar çocuk bakan onlar akşama kadar hem bebek hem ev işi kendilerinden geçmişler diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?