2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa bu kayinvalideleri kesmek gerek benimki hamileyken bana yardım ederdi yada normalde etse neymiş efendim oglum otur ben sana hiç iş yaptirmadim ben yardım ederim oğluma iş yaptırma diyor sen karışma yaptırmadım diye yapmaktan kaçıyor keşke yaptirsaydin ben kölesi değil esiyim hayli hayli yapicak asıl sen otur misafirsin dedim eşimde amme yaparım sen otur diyor bı kaşık suda bogucam bir kerede alınsa keşke de kendini toparlasa kayınvalidem herşeye maydanozlar

Benimki de elimden geldiğince yardımcı olur da varlığı hata gibi geliyor

Ayy odada içmesi kötü olmuş ben dövüşürüm misafir varsa oda ortam eğlenceliyse anca ozmn Bi seferlik içilir yoksa misafirede balkonu gösteririm
Ayy bide o mesele var demi bende sürekli kontrol ediyordum online oyun olunca inşallah bırakır

Valla canım tecrübe illa oluyor ama her bebek farklı oluyor benimkide aynı dediğin gibi bizimki oynuyor biranda çığlık çığlığa ağlıyor sanırsın çimcikliyosun geçecek demekten başka çare yok 3-4ay sendromlarına giriyorlar sanırım

Kendilerini ne zannediyorlarsa

Kızlar kehribar taşı alan var mı nasıl oluyor? Eşim almış sağolsun ama çok hafif sanki plastik gibi taş deyince insan ağır bekliyor biraz düz mantık
Bebeğime daha almadım ama kendim önceden almıştım tots and more dan dediğin gibi hafif birşey ki yetişkin kolyesi hafifse bebeğinki dünden hafif olur sertifikası oluyor glt diye ordaki numara ile sorgulayabiliyordum orijinalliğini

Yok laftan anlamaz diger hanımların dediği gibi anneleri nasıl öğretmişse öyle alışıyorlar benim annem , babam sigara kullanmıyor 4 kardeşiz bizde kullanmıyoruz ağaç yaş iken eğilirmiş

Cok gecmis olsun arkadasim

Haklısın canım, benim eşime evde hiçbir iş yaptırmamış kayınvalıdem. İlk zamanlar bize geldğinde şaşşırıyordu masayı toplamaya yardım etmesi, bulaşık makinesine koymaya yardım etmesine filan. Ben zevk alıyorum filan diyince bir sey diyemedi :) kı sağ olsun gercekten elinden geleni yapıyor ama baştan yaptırtmasaydım alışmazdı. Oğullarımızı da alıştırmalıyız ilerde yardım etmeliler kazulet gibi olmasınlar, eşleri de anne baba yavrusu onların da yardıma ihtiyacı olacak Ben yapmazsa kızarım oğluma zaten

Bi mama takviyesi yapsana değişecek mi canım? Bazen uykusuzluk sütü azaltabilir

Bu arada bizim oğlan ıkı yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor birkac gündür özellikle çıldırmış gibi eli ağzında sürekli, bugün ne göreyim damağında dişler görünüyor. Çıkmasına az kalmış patlattı patlatacak kızım 8.5 aylıkken cıkarmıstı kardeşler nasıl farklı oluyor gercekten. Hatta kızım elini bir kere bile ağzına götürmemişti maaşallah tosuncum cop cop coplatıyor güldürüyor insanı

Benimki de ayynı bir de biz aramızda yatırıyoruz her sabah şapır şupur sesle uyanıyoruz artık eskiden badilerinin boynu ıslak olurdu şimdi hep bilekler yaş salyalı kızım benim

Wellcare d vitamini aldım sprey formda üstelik baya kolaylık oldu d vitamini arayan varsa öneririm

Kazulet çok güldüm valla Allah iyiliğini versin.ben de oğlumu öyle alıştıracam valla.annem de erkek kardeşlerimi öyle alıştırdı.mesela benim erkek kardeşim çocuklarını yıkar,altlarını bile değiştirir,ev süpürür eşine yardım eder her konuda.bence bu utanılması gereken bir konu değil aksine çok güzel bir olay.eski kafalar anlamazlar ama benim eşim de oğlumuzun altını değiştirme haricinde her işi yapar saolsun.bu sene halılarımı bile o serdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…