2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3 aylık bebeğim var bıngıldağı gün içerisinde ara ara çöküyor sonra geri düzeliyor bu neden oluyor böyle birşey başına gelen var mı? (Sıvısızlıktan deniyor genelde fakat bazen emdikten sonra geçmiyor. Bazen de hiç emmeden kendi kendine geçiyor)

Canım nasıl oldu bebeğin
CRP 28
Kanda enfeksiyon
İdrar yolu da kesin enfeksiyon dedi dr. Böbrekte büyüme olmuş.idrar testi şart dedi. Ama alamıyorum idrarı arkadaş. Yok poşete denk gelmiyor. Çok zor bir dün geçirdim. Hastaneden akşam ayrıldık. İğne fitil derken ağlaması 9 da durdu. Bende o da yorgunluktan bitap yattık. Şu vakte kadar iyi idi inşallahta daim olur. Rabbim evlatlarımızın sağlıkları ile sınamasın inş. Bizi. Alakanıza tşk ederim

Sallamayın ya kıyamam. Aç olan çocuk uyumaz derler aslında bir kere de mama mı deneseniz bir öğünde. Büyüyor annesi değişiyor uyku aralığı azalıyor.

Normallerimiz lüksmüş meğer Rabbim sağlıklı ferah günlere tez vakitte kavuşturur inşallah

Sallamayın ya kıyamam. Aç olan çocuk uyumaz derler aslında bir kere de mama mı deneseniz bir öğünde. Büyüyor annesi değişiyor uyku aralığı azalıyor.
Aç olan çocuk ağlar ama bı yolunu bulup emziriyorum şükür sütümde var geçici bir süreç dedi doktorumuz sabredicem ornekndun emzirirken gece avizeyi keşfetti hayran hayran bakti durdu gozleri kapaniyor emiyor ama avizeyi incelemekten gözlerini zorla açıyoruz yer değiştiriyorum bu sefer başka bişey keşfediyor bunu çevremdeki çok kişi yaşadı 3 4 ay atak sendromu deniliyor yaşayan yok mu gerçekten

Son düzenleme:
Benim oglumda da surekli uyku hali var.
Emmemezlik yapmiyor fakat iki yudum cekiyor uyuyakaliyor. On dk uyuyor sonra yine emmek istiyor. Biraz emip birakiyor en fazla 20 dk falan uyanik kaliyor sonra yine uyumak istiyor ama sadece on dk uyuyor.
Bu sekilde aksam ediyoruz.
Fakat bizimki dogdugundan beri boyle. Atak falan degil bildigin huysuz şirin

Haha isirmalik ya

Benimki de ayynı bir de biz aramızda yatırıyoruz her sabah şapır şupur sesle uyanıyoruz artık eskiden badilerinin boynu ıslak olurdu şimdi hep bilekler yaş salyalı kızım benim
Ay evet ya hıcbır sey bulamazsa battaniyeyi ıslatıyor cok tatlılar komik oluyor vıdeoya almalı

Biz cok kullanırız o kelimeyi Olması gereken o canım, işte kardeşinin versiyonundan eşim Allah razı olsun. Tabi anne evnde yapmaynca şaşırıyorlar belkı fırsat verseydı yapardı. Vermek lazım. Kesinlikle çok güzel aradaki ilişkiyi güçlendiriyor. Ben de senin babamın evinden getirmedim sözüne çok güldüm, çeyiz mi dimi yani bu tontişler

Canım aclıktan degıl mesela susuzluk da olabilir napsnlar su ihtiyacını karşılamak için de emiyor bazen gün günü tutmuyor süt üretimi. Denemekte fayda var ayıp bir şey değil ki mama vermek, tabı en iyisini sen bilirsin.

Cok gecmiş olsun. Covıd gecrmstnz hamileyken onun bır etkisi olabilir mi?

Hiç böyle bir şey duymadım canım. Mama takviyesi yapmayı denesen? Tehlikeli olabilir hatta doktora götür bence

Kesinlikle dediğin her şeye katılıyorum.çatlasın kazulet kayınvalideler,varolsun babamızın evinden getirmediğimiz tontişler

Hamileyken pregnomarin veya regenesis max kullanıyordum, yani eczanede hangisi varsa onu alıyordum doğumdan beri de devam ediyorum ama son günlerde kemiklerim ağrıyor resmen, bacaklarım sırtım yaşlılar gibi ağrıyor sizde de var mı benzer bir durum

Yok mamaya karşı değilim veririm de göğsümde doluluktan ağrıyor çoğu zaman mama verirsem göğüs ağrısından duramam diye korkuyorum sagdigim sutude içmiyor sıpa taze seviyor ama şükür dün ve bugün daha çok düzeldi

Hemde ne ağrı kendimi ağrıdan dolayı hep mutsuz hissederdim Leslie diye bir spor var bu ara onu yapıyorum ağrım yok desem yalan olmaz geçti bence hareketsizlik ten oluyor spordan sonra geçti cunku

ayağa kalkarken öyle zorlanıyorum ki anlatamam. bacaklarım dökülüyor sanki.

Sırtım belim omzum ağrıyor.Ben de bu ağrılar için takviye araştırıyorum.senin dediğin vitamini kullanıyordum ben de ama ek kalsiyum almayı düşünüyorum

safirrhm mama takviyesi yapıyoruz zaten. Anlamıyorum neden olduğunu bazen 5 dk aralıklarla bakıyorum birinde çökükken 5 dk sonra normale dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…