- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.261
CRP 28Canım nasıl oldu bebeğin
Sallamayın ya kıyamam. Aç olan çocuk uyumaz derler aslında bir kere de mama mı deneseniz bir öğünde. Büyüyor annesi değişiyor uyku aralığı azalıyor.Amin haklısıniztecrübeli anne olarak bişey sorucam size benim kız son bı kaç gündür sürekli uyumak istiyor ama uykularida kısa en uzunu bir saat uyanıyor normalde memede uyuyan bir çocuktu memede eskisi kadar çok emmek istemiyor 5 dakka en fazla emiyor dalamiyor doğal olarak müdahale edip sallayarak uyutuyorum malesef hic böyle bişey yaşadınız mı siz bir saat uyanık kaldı mi başlıyor mirildanmaya huysuzlanmaya gözlerini ovusturmaya uslu bir bebeydi şimdi tüm günüm odasında geçiyor nerdeyse çok yıpratıyor beni
Normallerimiz lüksmüş meğervalla hepinize katılıyorum. saçı sakalı uzattım artık kendimden umudu kesinceeşim allah var çok yardımcıdır bana. kızımızla ilgilenir yardım istediğimde koşar ama lohusa kafasından mı bilmiyorum bazen nefes alışverişi bile batıyor bana
pandemi bence hepimizi mahvetti. çoğumuzun hamileliği evde geçti neredeyse şimdi anne olunca da evdeyiz. giyinip süslenmek şöyle dursun çoğu zaman tuvalete gitmeye vakit bulamıyoruz artık. akşam giydiğim pijamayı sabah çıkartıp normal kıyafet giydiysem şanslıyım diyorum ben.
pandemi olmasa en azından haftasonları bile eşlerimizle bebeklerimizle şöyle bi yürüyüp gelsek, denize karşı bi çay içsek, arabayla bi tur atsak bi yerde piknik yapsak bile keyiflenirdik ama bunlar bile lüks artık bize. vardır bunda da bi hayır
not: 2. çocuğu kesinlikle düşünmüyorum
Aç olan çocuk ağlar ama bı yolunu bulup emziriyorum şükür sütümde var geçici bir süreç dedi doktorumuz sabredicem ornekndun emzirirken gece avizeyi keşfetti hayran hayran bakti durdu gozleri kapaniyor emiyor ama avizeyi incelemekten gözlerini zorla açıyoruz yer değiştiriyorum bu sefer başka bişey keşfediyorSallamayın ya kıyamam. Aç olan çocuk uyumaz derler aslında bir kere de mama mı deneseniz bir öğünde. Büyüyor annesi değişiyor uyku aralığı azalıyor.
Benim oglumda da surekli uyku hali var.Aç olan çocuk ağlar ama bı yolunu bulup emziriyorum şükür sütümde var geçici bir süreç dedi doktorumuz sabredicem ornekndun emzirirken gece avizeyi keşfetti hayran hayran bakti durdu gozleri kapaniyor emiyor ama avizeyi incelemekten gözlerini zorla açıyoruz yer değiştiriyorum bu sefer başka bişey keşfediyorbunu çevremdeki çok kişi yaşadı 3 4 ay atak sendromu deniliyor yaşayan yok mu gerçekten
Haha isirmalik yaBenim oglumda da surekli uyku hali var.
Emmemezlik yapmiyor fakat iki yudum cekiyor uyuyakaliyor. On dk uyuyor sonra yine emmek istiyor. Biraz emip birakiyor en fazla 20 dk falan uyanik kaliyor sonra yine uyumak istiyor ama sadece on dk uyuyor.
Bu sekilde aksam ediyoruz.
Fakat bizimki dogdugundan beri boyle. Atak falan degil bildigin huysuz şirin
Ay evet ya hıcbır sey bulamazsa battaniyeyi ıslatıyorBenimki de ayynı bir de biz aramızda yatırıyoruz her sabah şapır şupur sesle uyanıyoruz artık eskiden badilerinin boynu ıslak olurdu şimdi hep bilekler yaşsalyalı kızım benim
Biz cok kullanırız o kelimeyiKazuletçok güldüm valla Allah iyiliğini versin.ben de oğlumu öyle alıştıracam valla.annem de erkek kardeşlerimi öyle alıştırdı.mesela benim erkek kardeşim çocuklarını yıkar,altlarını bile değiştirir,ev süpürür eşine yardım eder her konuda.bence bu utanılması gereken bir konu değil aksine çok güzel bir olay.eski kafalar anlamazlar ama benim eşim de oğlumuzun altını değiştirme haricinde her işi yapar saolsun.bu sene halılarımı bile o serdi
Canım aclıktan degıl mesela susuzluk da olabilir napsnlar su ihtiyacını karşılamak için de emiyor bazen gün günü tutmuyor süt üretimi. Denemekte fayda var ayıp bir şey değil ki mama vermek, tabı en iyisini sen bilirsin.Aç olan çocuk ağlar ama bı yolunu bulup emziriyorum şükür sütümde var geçici bir süreç dedi doktorumuz sabredicem ornekndun emzirirken gece avizeyi keşfetti hayran hayran bakti durdu gozleri kapaniyor emiyor ama avizeyi incelemekten gözlerini zorla açıyoruz yer değiştiriyorum bu sefer başka bişey keşfediyorbunu çevremdeki çok kişi yaşadı 3 4 ay atak sendromu deniliyor yaşayan yok mu gerçekten
Cok gecmiş olsun. Covıd gecrmstnz hamileyken onun bır etkisi olabilir mi?CRP 28
Kanda enfeksiyon
İdrar yolu da kesin enfeksiyon dedi dr. Böbrekte büyüme olmuş.idrar testi şart dedi. Ama alamıyorum idrarı arkadaş. Yok poşete denk gelmiyor. Çok zor bir dün geçirdim. Hastaneden akşam ayrıldık. İğne fitil derken ağlaması 9 da durdu. Bende o da yorgunluktan bitap yattık. Şu vakte kadar iyi idi inşallahta daim olur. Rabbim evlatlarımızın sağlıkları ile sınamasın inş. Bizi. Alakanıza tşk ederim
Hiç böyle bir şey duymadım canım. Mama takviyesi yapmayı denesen? Tehlikeli olabilir hatta doktora götür bence3 aylık bebeğim var bıngıldağı gün içerisinde ara ara çöküyor sonra geri düzeliyor bu neden oluyor böyle birşey başına gelen var mı? (Sıvısızlıktan deniyor genelde fakat bazen emdikten sonra geçmiyor. Bazen de hiç emmeden kendi kendine geçiyor)
Kesinlikle dediğin her şeye katılıyorum.çatlasın kazulet kayınvalideler,varolsun babamızın evinden getirmediğimiz tontişlerBiz cok kullanırız o kelimeyiOlması gereken o canım, işte kardeşinin versiyonundan eşim Allah razı olsun. Tabi anne evnde yapmaynca şaşırıyorlar belkı fırsat verseydı yapardı. Vermek lazım. Kesinlikle çok güzel aradaki ilişkiyi güçlendiriyor. Ben de senin babamın evinden getirmedim sözüne çok güldüm, çeyiz mi dimi yani bu tontişler
http://www.glt.org.tr/media/kehribar-sertifikasi-sorgulamaNerden sorguluyoruz sertifikası var da
Yok mamaya karşı değilim veririm de göğsümde doluluktan ağrıyor çoğu zaman mama verirsem göğüs ağrısından duramam diye korkuyorum sagdigim sutude içmiyor sıpa taze seviyor ama şükür dün ve bugün daha çok düzeldiCanım aclıktan degıl mesela susuzluk da olabilir napsnlar su ihtiyacını karşılamak için de emiyor bazen gün günü tutmuyor süt üretimi. Denemekte fayda var ayıp bir şey değil ki mama vermek, tabı en iyisini sen bilirsin.
Hemde ne ağrı kendimi ağrıdan dolayı hep mutsuz hissederdim Leslie diye bir spor var bu ara onu yapıyorum ağrım yok desem yalan olmaz geçti bence hareketsizlik ten oluyor spordan sonra geçti cunkuHamileyken pregnomarin veya regenesis max kullanıyordum, yani eczanede hangisi varsa onu alıyordum doğumdan beri de devam ediyorum ama son günlerde kemiklerim ağrıyor resmen, bacaklarım sırtım yaşlılar gibi ağrıyor sizde de var mı benzer bir durum
ayağa kalkarken öyle zorlanıyorum ki anlatamam. bacaklarım dökülüyor sanki.Hamileyken pregnomarin veya regenesis max kullanıyordum, yani eczanede hangisi varsa onu alıyordum doğumdan beri de devam ediyorum ama son günlerde kemiklerim ağrıyor resmen, bacaklarım sırtım yaşlılar gibi ağrıyor sizde de var mı benzer bir durum
Sırtım belim omzum ağrıyor.Ben de bu ağrılar için takviye araştırıyorum.senin dediğin vitamini kullanıyordum ben de ama ek kalsiyum almayı düşünüyorumHamileyken pregnomarin veya regenesis max kullanıyordum, yani eczanede hangisi varsa onu alıyordum doğumdan beri de devam ediyorum ama son günlerde kemiklerim ağrıyor resmen, bacaklarım sırtım yaşlılar gibi ağrıyor sizde de var mı benzer bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?