- 3 Ekim 2018
- 424
- 905
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.321
Benim ilk kizim 10. Yilimizda tup bebek tedavisiyle oldu. Bu da 13. Yilda yine tedavi ile oldu hamdolsun.Valla doktorumda 40 sonrası muaynede üstüne basa basa korunun yoksa hemen olur demişti.tmm korunuyor da eşim ama ne kadar başarılı oluyoruz bilemiyorum
Kuzenimin de çocukları tedaviyle oldu.büyüğü tek ,ikici ikiz.onlar da nasıl olsa tedavisiz olmuyor diyerekten salmışlardı veee sürpriz 4. hiç beklemedikleri bir anda geldi.Benim ilk kizim 10. Yilimizda tup bebek tedavisiyle oldu. Bu da 13. Yilda yine tedavi ile oldu hamdolsun.
Yani 13 yildir korunmuyorum. Olmaz olmaz sonradan olacagi tutar. Simdi korunmak oyle zor geliyor ki.
Biz en iyisi sosyal mesafeyi koruyalim, diger turlu korunmaktan daha kolay
3.5 aylık oluyor bırkaç gün sonra. Zaten yırmı gün sonra filan canım. Kendı hazır da ben degılım. Normalde de 4 aylık destekli oturur zatenSırtı acımaz mı kaç aylık
Sırtı acımaz mı kaç aylık
Ohoo hem de ne gaz sabah 5.30 da uyuduk. Zaten 4. Aya kadar sabret demişti drHalaaa ve halaaa benim gibi bebeğinin gazıyla uğraşan var mı?
Sabah uykusu var ama gazdan kıvranıyordu 4 ay son nokta deniliyor bekliyorumHalaaa ve halaaa benim gibi bebeğinin gazıyla uğraşan var mı?
Doğru söylüyorsun canım ablası da iriydi ama o 8.5 aylıkken daha yeni patlamıştı dişi. Bu erkenci niyeyse. Siznkni ben de merak ettimVücut boyutuyla alakası yok bu dişlerin ya bende kardeşimde 3 aylıkken çıkarmışız ben 1.750 gr doğmuşum amip filanda olmuşum üstüne dişte gelince 5 aylıkken 4 buçuk kiloymuşum sadece ama dediğim gibi 3.ayda çıkarmışım kardeşimde 5 buçuk kilo doğmuş hep iri bir bebekmiş oda 3 aylıkken çıkarmış genetik yanibakalım bizim kız ne zaman çıkaracak eşim 11 aylıkken çıkarmış o yüzden çok muamma bizim kızın durumu
Alışıyor da oturmaya falan başladı mi kucakta değilde yerde oturtursan oyuncaklarla oynarsa kopar benimkine kucağımıza alicagimiz zaman gel gel yapıp kolları açıyoruz oda alıştı kucak istediğinde kolları dikiyor bize bakıyor tontisimOturtmak için erken değil mi ? Kaynanam oturtur ben oturtma derim bu hafta onlara gitcez şimdiden bunun tasası sardı beni siz bebişler oturtmaya başlamışınız bile. Bide ilk 3 ay kucağa alışmaz diye biliyorum güvenli bağlansın diye bizimki hep kucakta yanlış mı yapıyorum. Çok okuyan değil çok gezen biliyor demek ki
Ben de bu kusma işi yüzünden alıştırdım biliyorum. Biraz da öpüp kokluyorum diye abarttım olayı. Birkaç gün direneyim bakalım başarabilecek miyim belim ağrıyarak uyandım yineBizimki de oturuyor ama ellerinden tutarsak,kucağıma oturtup ellerinden tutuyorum beyefendi bunun üstüne kendini öne arkaya sallayıp dıuruyorbu ne hız ayol dedim geçenlerde.
Gaz işinde de ben yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum genelde,çok çok gazmansa yatırıp bisiklet hareketi yaptırtıyordum.valla canım direndim de direndim.ben direndikçe o da direndi ama ben kazandım.o ağladıkça ben de ağladım ama o iş daha fazla sürmemeliydi.çünkü sırf omuzlarda kucaklarda gezinsin diye uyumamak için direnmelere de başlamıştı beyefendi
Bana da aynısını diyip duruyor.3 ya da bilemedin 4.ayda geçer diyo.geçen gün gaz sancısı için ultrasonunu çeken doktor bile 3.ayındaymış halaa mı gaz sancısı çekiyo dediOhoo hem de ne gaz sabah 5.30 da uyuduk. Zaten 4. Aya kadar sabret demişti dr
Benm de kızım hiç uğraştırmadı istediğimiz ayda hamile kaldım. Bu tontiş bir yıl sonra oldu artık tüp bebeğe gidecektik. Okulu değiştirdim artık ne kadar rahatladıysam o ay oldu. Eski okul aşırı sıkıntılıydı. Şu anda da çok rahatım kesın salsak olur. Yani salasım da var ama eşimin haberi yok bu durumdanKuzenimin de çocukları tedaviyle oldu.büyüğü tek ,ikici ikiz.onlar da nasıl olsa tedavisiz olmuyor diyerekten salmışlardı veee sürpriz 4. hiç beklemedikleri bir anda geldi.
Benim de ilki kimyasal,ikincisi de kimyasal olmasın diye garantilemek adına aşılama yaptık.diğeri habersiz gelebilirarkadaşımınki de öyle oldu çünkü.doğal yollarla olmayınca aşılama yaptılar,doğımdan sonra nasıl doğal yolla olmuyor diyerekten salmışlar ,birkaç gün önce ikincisini doğurdu o da Ve ikisi arasında sadece iki yaş var.
Tam oturtma değil aslında.kaykılarak oturuyor.çok da uzun süreli değil.max.2 dakika.Oturtmak için erken değil mi ? Kaynanam oturtur ben oturtma derim bu hafta onlara gitcez şimdiden bunun tasası sardı beni siz bebişler oturtmaya başlamışınız bile. Bide ilk 3 ay kucağa alışmaz diye biliyorum güvenli bağlansın diye bizimki hep kucakta yanlış mı yapıyorum. Çok okuyan değil çok gezen biliyor demek ki
Başlamadık canım, yırmı gün daha sabrediyorum. Bıraksam oturur da ne olur ne olmaz doktorlar dördüncü ay desteklı dıyor. Yastıkta yatarken cok yuksek olmamasına rağmen mekık cekerek başarıp oturuyor zaten L şeklinde cocuk sürekli çok komık:)) engel de olmam daha fazla hazır demek kı ugrasıyor karın kası yaptıOturtmak için erken değil mi ? Kaynanam oturtur ben oturtma derim bu hafta onlara gitcez şimdiden bunun tasası sardı beni siz bebişler oturtmaya başlamışınız bile. Bide ilk 3 ay kucağa alışmaz diye biliyorum güvenli bağlansın diye bizimki hep kucakta yanlış mı yapıyorum. Çok okuyan değil çok gezen biliyor demek ki
Ayy ucuncuyu dusunemiyorum yaa.Kuzenimin de çocukları tedaviyle oldu.büyüğü tek ,ikici ikiz.onlar da nasıl olsa tedavisiz olmuyor diyerekten salmışlardı veee sürpriz 4. hiç beklemedikleri bir anda geldi.
Benim de ilki kimyasal,ikincisi de kimyasal olmasın diye garantilemek adına aşılama yaptık.diğeri habersiz gelebilirarkadaşımınki de öyle oldu çünkü.doğal yollarla olmayınca aşılama yaptılar,doğımdan sonra nasıl doğal yolla olmuyor diyerekten salmışlar ,birkaç gün önce ikincisini doğurdu o da Ve ikisi arasında sadece iki yaş var.
Biz hatta bu ara tavan yaptı sanki tüm gece kıvranıyor öyle kivrannis ki alt pijamasi çıkmış bugün baktım alti çıplak yatiyoHalaaa ve halaaa benim gibi bebeğinin gazıyla uğraşan var mı?
Benm de kızım hiç uğraştırmadı istediğimiz ayda hamile kaldım. Bu tontiş bir yıl sonra oldu artık tüp bebeğe gidecektik. Okulu değiştirdim artık ne kadar rahatladıysam o ay oldu. Eski okul aşırı sıkıntılıydı. Şu anda da çok rahatım kesın salsak olur. Yani salasım da var ama eşimin haberi yok bu durumdan
Bebek degil büyükler yoruyor o zavallı da arada kaynıyor garibimBence salma 3.bomba etkisi yapiyo evde.enkazdan çıkamadık henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?