2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla doktorumda 40 sonrası muaynede üstüne basa basa korunun yoksa hemen olur demişti.tmm korunuyor da eşim ama ne kadar başarılı oluyoruz bilemiyorum
Benim ilk kizim 10. Yilimizda tup bebek tedavisiyle oldu. Bu da 13. Yilda yine tedavi ile oldu hamdolsun.
Yani 13 yildir korunmuyorum. Olmaz olmaz sonradan olacagi tutar. Simdi korunmak oyle zor geliyor ki.

Biz en iyisi sosyal mesafeyi koruyalim, diger turlu korunmaktan daha kolay

Kuzenimin de çocukları tedaviyle oldu.büyüğü tek ,ikici ikiz.onlar da nasıl olsa tedavisiz olmuyor diyerekten salmışlardı veee sürpriz 4. hiç beklemedikleri bir anda geldi.
Benim de ilki kimyasal,ikincisi de kimyasal olmasın diye garantilemek adına aşılama yaptık.diğeri habersiz gelebilir arkadaşımınki de öyle oldu çünkü.doğal yollarla olmayınca aşılama yaptılar,doğımdan sonra nasıl doğal yolla olmuyor diyerekten salmışlar ,birkaç gün önce ikincisini doğurdu o da Ve ikisi arasında sadece iki yaş var.

Oturtmak için erken değil mi ? Kaynanam oturtur ben oturtma derim bu hafta onlara gitcez şimdiden bunun tasası sardı beni siz bebişler oturtmaya başlamışınız bile. Bide ilk 3 ay kucağa alışmaz diye biliyorum güvenli bağlansın diye bizimki hep kucakta yanlış mı yapıyorum. Çok okuyan değil çok gezen biliyor demek ki

Doğru söylüyorsun canım ablası da iriydi ama o 8.5 aylıkken daha yeni patlamıştı dişi. Bu erkenci niyeyse. Siznkni ben de merak ettim

Alışıyor da oturmaya falan başladı mi kucakta değilde yerde oturtursan oyuncaklarla oynarsa kopar benimkine kucağımıza alicagimiz zaman gel gel yapıp kolları açıyoruz oda alıştı kucak istediğinde kolları dikiyor bize bakıyor tontisim

Ben de bu kusma işi yüzünden alıştırdım biliyorum. Biraz da öpüp kokluyorum diye abarttım olayı. Birkaç gün direneyim bakalım başarabilecek miyim belim ağrıyarak uyandım yine

Ohoo hem de ne gaz sabah 5.30 da uyuduk. Zaten 4. Aya kadar sabret demişti dr
Bana da aynısını diyip duruyor.3 ya da bilemedin 4.ayda geçer diyo.geçen gün gaz sancısı için ultrasonunu çeken doktor bile 3.ayındaymış halaa mı gaz sancısı çekiyo dedi Ben de maalesef hem de pik yaptı dedim

Benm de kızım hiç uğraştırmadı istediğimiz ayda hamile kaldım. Bu tontiş bir yıl sonra oldu artık tüp bebeğe gidecektik. Okulu değiştirdim artık ne kadar rahatladıysam o ay oldu. Eski okul aşırı sıkıntılıydı. Şu anda da çok rahatım kesın salsak olur. Yani salasım da var ama eşimin haberi yok bu durumdan

Tam oturtma değil aslında.kaykılarak oturuyor.çok da uzun süreli değil.max.2 dakika.

Başlamadık canım, yırmı gün daha sabrediyorum. Bıraksam oturur da ne olur ne olmaz doktorlar dördüncü ay desteklı dıyor. Yastıkta yatarken cok yuksek olmamasına rağmen mekık cekerek başarıp oturuyor zaten L şeklinde cocuk sürekli çok komık:)) engel de olmam daha fazla hazır demek kı ugrasıyor karın kası yaptı

Ayy ucuncuyu dusunemiyorum yaa.
Yasim geciyor ikitaneyi bile nasil buyutucem diye dusunuyorum bazen. Cok sukur rabbim verdi ama fazlasini isteyene ve nerde varsa olmayan onlara versin

Bence salma 3.bomba etkisi yapiyo evde.enkazdan çıkamadık henuz

selam kızlar ben geldim dogum yaptim 3 ay oldu anca gelebildim...ins hepiniz sağlıcakla evlatlarımızı kucaginiza almissinizdir..valla zor hamilelikdi dogumdu sezaryandi derken anca girebildim foruma...nasilsiniz iyi misiniz
Bu arada hamileyken hatırlayanlar var mi bilmem bebeğime tek bobrek demişti doktor doğunca ultrasonda sag bobrek karin boşluğunda ve biraz daha küçük cikti...su an için cocuk nefrolojisine gitmemiz gerek ama pandemiden dolayi korkup gidemedik. Ins bebeğime bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…