2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben gecenlerde, ıkı hafta önce filan kitlendim kaldıım. Meğer kas spazmı geçiriyormuşum. Valla sağa dönemedim, sola dönemedim kafamı yukarı kaldıramadım bildiğiniz çarpıldım sanki arkaşımız var doktor hemen onu aradık aşırı sıcak su ıle duşu önerdi. Hakıkaten on beş dakıka sonra çözüldüm. Sanırım bebişlerden çünkü o ağrı bende hep var kucakta mecbur, alt al emzir gaz çıkar habıre ağırlık kaldırııyoruz. Yaşlıları daha iyi anlıyorum görüntü 32 ama vücut 62 şu an bende bacak, sırt, bel, omuz, kol, boyun nere aklına gelirse yıne de kahkahasına değer canım yavrumun

Cok gecmiş olsun. Covıd gecrmstnz hamileyken onun bır etkisi olabilir mi?
Covid testide yapıldı meleğime. Negatif hamdolsun. Diyor ki dr grip başlangıcı bile olsanıZ maskeli olun. Siz olmaz akşamına atlatırsınız bebek kapar dedi. O kadar da dikkatliyimdir. İyi olacak inş

Canım sık sık bak bezine belki bebek çiş yaparken denk gelirsin de hemen idrar bardağına alırsın ben öyle yakalamıştım o yüzden diyorum sana da

Sesli güldüm inanki aynen vücut yaptım, özellikle pazularım belli olacak dışardan o derece
Benimkine de gaz sancısı sünneti derken yaralı ceylan mumalesi yapıp omuzlardan kucaklardan indirmemiştik.bir baktım ki iyice kucak bağımlısı olmuş.direndim 1 hafta.inatla kucağıma almadım.özellikle ilk üç gün çok ağladı.farklı şeylerle onu oyaladım.kucağı terketti çok şükür.yoksa kendime yeni bir omuz,yeni bir bel ve yeni iki tane kol taktırmam gerekecekti

nasıl ya ciddi misiniz? siz Eylül annesi değil miydiniz nasıl ya kaç günlük ki maşallah maşallah

Benimde lekelenmem oldu çok az eşim korundu ama ödüm kopuyor dört gözle bekliyorum adet olup spiral taktırmak için
Valla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür

Tebrik ederim canım başarmışsın darısı başıma. Birkaç gün denedim de emdkten sonra gazı cıkarmazsam kusuyor, sonra yıne emme vakti gelıyor bi koyuyorum bı alıyorum :) bir bucuk saati gecmıyor diğer emme vakti için. E ağır memede tosuncugu yastığa koyup emzirmeme rağmen kolum ağrıyo. Bzmkı hacıyatmaz bldgn işte bı de oturuyor resmen mekik çekiyo ıkı uc kez doğrulmayı başardı yana düştü tabi:)) diyorum daha etken yat yattığın yerde yatmaktan sıkıldı alıştı havadar havadar bakınmaya tabı. Yirmi gün sonra filan destekli oturtcam sanırım daha rahat olur

nasıl ya ciddi misiniz? siz Eylül annesi değil miydiniz nasıl ya kaç günlük ki maşallah maşallah
Ben 3 Eylülde doğum yaptım da bzmkı bi değişik canım sen bakma ona hormonlu resmen 99 günlük filan mı saymayı bıraktım :) neyseki huysuz değil aşırı güler yüzlü bakmak yetiyo gülmesi ıcın hatta kendı kendıne kahkaha atıyo onunla konustgmuzu sanıp arada aman keyfi yerınde olsun da çıksın napalım. Hayır iki yumruğu sokabilse sokacak bize ilkleri yaşatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…