2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bunların üzerine tek başına bebek bakıp evden çalışmayıda eklersenez oyyyyy ben nere gidem

Doğru söylüyorsun canım ablası da iriydi ama o 8.5 aylıkken daha yeni patlamıştı dişi. Bu erkenci niyeyse. Siznkni ben de merak ettim
Vücut hazır demek ki canım Bizimkide salyalandı ellerini emiyor diye annem diyor size çekmiş o dış çıkaracak , anne diyorum tükürük salgısı başlamış ondan bebeklerin hepsi böyle bu ay diye ama annem inatla yakında dış çıkarır diyor ben sanmıyorum ama bakalım

Kızlar mochi kullanan var mı aranızda? Pompa var zaten ama mochi daha pratik gibime geldi de

Kızlar mochi kullanan var mı aranızda? Pompa var zaten ama mochi daha pratik gibime geldi de
mochiyi ben emzirme esnasında kullanıyorum. diğer göğüsten akan sütü topluyor çok iyi. ama işe yaraması için sütünün olması lazım. az olan sütü sağma durumu çok yok yani.

Bebeğim son iki gündür birer kere kakasını yaptı, her zamanki beslenmesinden farklı bir durumu olmadı. Neden böyle olur ki kızlar? Doymuyor mu acaba

Bebeğim son iki gündür birer kere kakasını yaptı, her zamanki beslenmesinden farklı bir durumu olmadı. Neden böyle olur ki kızlar? Doymuyor mu acaba
Benimki önce 10günde yapıyordu canım şimdi 2güne bir yapıyor günde bikez yapması benim için mucize şuan

Bende adet olmadım kızlar Bi kaçamak olmuştu 4.ayda oldum ikisinde benim doktorum da ilk 3ay sütün korur dedi şuan ona dua ediyorum yoksa 4.yü düşünemiyorm

Benim bebeğim de 30ağustos doğumlu eğimli kucağımda oturuyor ve ayağıyla kendini ittiriyor artık büyüyorlar 4aylıkken destekli oturmaya başlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…