- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.301
Ay hiç birseye güvenmiyorum ben nasıl olcak bilmiyorum eşim kabul etse spiral taktıktan sonra oda korunurAynısı bende bizim bı abla ilaç kullanıyormuş doktor kontrolünde ona sorucam emzirrken nasıl ilaç kullanıyor diye
Benim de kaç gündür başım ağrıyor cok halsizim ağrım sızım var ama eşim korundu yine de korkuyorum bi olsaydım da için rahatlasaydıValla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür
Ben de yapsak mı bi cılgınlık daha dıyorum bazen, ıkıncı dönemki canlı ders olayının sıkıntısı bastı şimdidenValla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür
Sırtı acımaz mı kaç aylıkTebrik ederim canım başarmışsın darısı başıma. Birkaç gün denedim de emdkten sonra gazı cıkarmazsam kusuyor, sonra yıne emme vakti gelıyor bi koyuyorum bı alıyorum :) bir bucuk saati gecmıyor diğer emme vakti için. E ağır memede tosuncugu yastığa koyup emzirmeme rağmen kolum ağrıyo. Bzmkı hacıyatmaz bldgn iştebı de oturuyor resmen mekik çekiyo ıkı uc kez doğrulmayı başardı yana düştü tabi:)) diyorum daha etken yat yattığın yerde yatmaktan sıkıldı alıştı havadar havadar bakınmaya tabı. Yirmi gün sonra filan destekli oturtcam sanırım daha rahat olur
Sırtı acımaz mı kaç aylıkTebrik ederim canım başarmışsın darısı başıma. Birkaç gün denedim de emdkten sonra gazı cıkarmazsam kusuyor, sonra yıne emme vakti gelıyor bi koyuyorum bı alıyorum :) bir bucuk saati gecmıyor diğer emme vakti için. E ağır memede tosuncugu yastığa koyup emzirmeme rağmen kolum ağrıyo. Bzmkı hacıyatmaz bldgn iştebı de oturuyor resmen mekik çekiyo ıkı uc kez doğrulmayı başardı yana düştü tabi:)) diyorum daha etken yat yattığın yerde yatmaktan sıkıldı alıştı havadar havadar bakınmaya tabı. Yirmi gün sonra filan destekli oturtcam sanırım daha rahat olur
Nedir bu kadınların çektiği ya ALLAH herkesin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı da yapamam bi tane dahaay ben şüpheleniyorum kendimden. 1 defa kaçırır gibi olduk ve hâlâ regl olmadım. evde test de yok pazartesi kontrolümüz var alacağım çıkınca. ödüm nelerime karışıyor bi bilseniz
valla olduysa başım gözüm üstüne ama ben de yapamam gibi. hele de kızım bu kadar küçükken ve daha yeni sezaryan olmuşken. her şeyin hayırlısı tabii.Nedir bu kadınların çektiği ya ALLAH herkesin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı da yapamam bi tane daha
Valla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür
Ben test almaya bile korkuyorum ilki ne güzeldi şimdi hep panikvalla olduysa başım gözüm üstüne ama ben de yapamam gibi. hele de kızım bu kadar küçükken ve daha yeni sezaryan olmuşken. her şeyin hayırlısı tabii.
Benim doğumlarım çok zor oldu bende doğumdan çok korkuyorum çocuklarım da daha küçük ondan ALLAH büyükvalla olduysa başım gözüm üstüne ama ben de yapamam gibi. hele de kızım bu kadar küçükken ve daha yeni sezaryan olmuşken. her şeyin hayırlısı tabii.
Benim eltinin çocuklar in arası 9ay.2numara 7aylik doğmuş erken doğumvalla olduysa başım gözüm üstüne ama ben de yapamam gibi. hele de kızım bu kadar küçükken ve daha yeni sezaryan olmuşken. her şeyin hayırlısı tabii.
aynen öyle valla. çok tuhaf olur eğer hamileysem.Ben test almaya bile korkuyorum ilki ne güzeldi şimdi hep panik
aynen. en iyisi vesveseye düşmeden beklemek.Benim doğumlarım çok zor oldu bende doğumdan çok korkuyorum çocuklarım da daha küçük ondan ALLAH büyük
annem 40ı çıkar çıkmaz bende de kardeşimde de adet olmuş. bakalım ben ne zaman olacağım.Benim arkadaşım doğumdan 8 ay sonra adet olmuş bence normal bi durum endişe etmeyin
ayyy zorlanmadı mı?Benim eltinin çocuklar in arası 9ay.2numara 7aylik doğmuş erken doğum
Vücut boyutuyla alakası yok bu dişlerin ya bende kardeşimde 3 aylıkken çıkarmışız ben 1.750 gr doğmuşum amip filanda olmuşum üstüne dişte gelince 5 aylıkken 4 buçuk kiloymuşum sadece ama dediğim gibi 3.ayda çıkarmışım kardeşimde 5 buçuk kilo doğmuş hep iri bir bebekmiş oda 3 aylıkken çıkarmış genetik yaniBen 3 Eylülde doğum yaptım da bzmkı bi değişik canım sen bakma ona hormonlu resmen99 günlük filan mı saymayı bıraktım :) neyseki huysuz değil aşırı güler yüzlü bakmak yetiyo gülmesi ıcın hatta kendı kendıne kahkaha atıyo onunla konustgmuzu sanıp arada aman keyfi yerınde olsun da çıksın napalım. Hayır iki yumruğu sokabilse sokacak bize ilkleri yaşatıyo
Şimdi kocaman lar peşpeşe askere gittiler zorlanmistir elbetayyy zorlanmadı mı?
Bizimki de oturuyor ama ellerinden tutarsak,kucağıma oturtup ellerinden tutuyorum beyefendi bunun üstüne kendini öne arkaya sallayıp dıuruyorTebrik ederim canım başarmışsın darısı başıma. Birkaç gün denedim de emdkten sonra gazı cıkarmazsam kusuyor, sonra yıne emme vakti gelıyor bi koyuyorum bı alıyorum :) bir bucuk saati gecmıyor diğer emme vakti için. E ağır memede tosuncugu yastığa koyup emzirmeme rağmen kolum ağrıyo. Bzmkı hacıyatmaz bldgn iştebı de oturuyor resmen mekik çekiyo ıkı uc kez doğrulmayı başardı yana düştü tabi:)) diyorum daha etken yat yattığın yerde yatmaktan sıkıldı alıştı havadar havadar bakınmaya tabı. Yirmi gün sonra filan destekli oturtcam sanırım daha rahat olur
Aynısı bende de var.dün akşam parmağımı bile kımıldatacak halim yoktu.hatta bi ara bayılacağımı sandım.birisi sanki tüm enerjimi gelip aldı götürdü.Benim de kaç gündür başım ağrıyor cok halsizim ağrım sızım var ama eşim korundu yine de korkuyorum bi olsaydım da için rahatlasaydı
Valla doktorumda 40 sonrası muaynede üstüne basa basa korunun yoksa hemen olur demişti.tmm korunuyor da eşim ama ne kadar başarılı oluyoruz bilemiyorumAyynısını yaşadım, Allah affetsin ikinci çizgi çıkacak diye tedirgin oldum ilk kez Allah isteyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?