2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür
Benim de kaç gündür başım ağrıyor cok halsizim ağrım sızım var ama eşim korundu yine de korkuyorum bi olsaydım da için rahatlasaydı

Valla ben de doğumdan sonra birkaç ped oldu okadar.daha da ortada hiçbirşey yok.geçenlerde başım döndü,midem bulandı.eyvahhh dedim acaba mı? Test yaptım hemen negatif çıktı çok şükür
Ben de yapsak mı bi cılgınlık daha dıyorum bazen, ıkıncı dönemki canlı ders olayının sıkıntısı bastı şimdiden bir akrabam hamileyken de emzirdi maaşalhha ıkısıı de cok tatlı bır sıkıntı olmadı kanıtlanmış bır durum değilmiş zaten hamıleyken emzırmeme durumu. Adet olmadım henüz belkı de hiç olmam bellı mi olur

Sırtı acımaz mı kaç aylık Sırtı acımaz mı kaç aylık

ay ben şüpheleniyorum kendimden. 1 defa kaçırır gibi olduk ve hâlâ regl olmadım. evde test de yok pazartesi kontrolümüz var alacağım çıkınca. ödüm nelerime karışıyor bi bilseniz
Nedir bu kadınların çektiği ya ALLAH herkesin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı da yapamam bi tane daha

Nedir bu kadınların çektiği ya ALLAH herkesin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısı da yapamam bi tane daha
valla olduysa başım gözüm üstüne ama ben de yapamam gibi. hele de kızım bu kadar küçükken ve daha yeni sezaryan olmuşken. her şeyin hayırlısı tabii.

Ayynısını yaşadım, Allah affetsin ikinci çizgi çıkacak diye tedirgin oldum ilk kez Allah isteyenlere versin

Ben test almaya bile korkuyorum ilki ne güzeldi şimdi hep panik
aynen öyle valla. çok tuhaf olur eğer hamileysem.
Benim doğumlarım çok zor oldu bende doğumdan çok korkuyorum çocuklarım da daha küçük ondan ALLAH büyük
aynen. en iyisi vesveseye düşmeden beklemek.
Benim arkadaşım doğumdan 8 ay sonra adet olmuş bence normal bi durum endişe etmeyin
annem 40ı çıkar çıkmaz bende de kardeşimde de adet olmuş. bakalım ben ne zaman olacağım.

Vücut boyutuyla alakası yok bu dişlerin ya bende kardeşimde 3 aylıkken çıkarmışız ben 1.750 gr doğmuşum amip filanda olmuşum üstüne dişte gelince 5 aylıkken 4 buçuk kiloymuşum sadece ama dediğim gibi 3.ayda çıkarmışım kardeşimde 5 buçuk kilo doğmuş hep iri bir bebekmiş oda 3 aylıkken çıkarmış genetik yani bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak eşim 11 aylıkken çıkarmış o yüzden çok muamma bizim kızın durumu

Bizimki de oturuyor ama ellerinden tutarsak,kucağıma oturtup ellerinden tutuyorum beyefendi bunun üstüne kendini öne arkaya sallayıp dıuruyor bu ne hız ayol dedim geçenlerde.
Gaz işinde de ben yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum genelde,çok çok gazmansa yatırıp bisiklet hareketi yaptırtıyordum.valla canım direndim de direndim.ben direndikçe o da direndi ama ben kazandım.o ağladıkça ben de ağladım ama o iş daha fazla sürmemeliydi.çünkü sırf omuzlarda kucaklarda gezinsin diye uyumamak için direnmelere de başlamıştı beyefendi

Benim de kaç gündür başım ağrıyor cok halsizim ağrım sızım var ama eşim korundu yine de korkuyorum bi olsaydım da için rahatlasaydı
Aynısı bende de var.dün akşam parmağımı bile kımıldatacak halim yoktu.hatta bi ara bayılacağımı sandım.birisi sanki tüm enerjimi gelip aldı götürdü.

Ayynısını yaşadım, Allah affetsin ikinci çizgi çıkacak diye tedirgin oldum ilk kez Allah isteyenlere versin
Valla doktorumda 40 sonrası muaynede üstüne basa basa korunun yoksa hemen olur demişti.tmm korunuyor da eşim ama ne kadar başarılı oluyoruz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…