- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.407
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.461
Benim ilk defa böyle oldu. Çok korkutucu bişey ama ya uyanık olmasaydım ya da duymasaydim ne olurdu diye düşünüyorum sürekliGündüz onu çok yaşadım gece 3 4 kere yaşadım içinin gaz dolması veya benim ki tazyikli meme ondan olabiliyormuş benim bildiğim bu ve ben bı ara gece hiç uyuyamıyorum korkudan bişey olurda mudaha edemem diye
Canım 3 aylıkken 8270ti.safirrhm bebeğinin son izlemi ne zamandı canım benim kaç kgydu?
Bzmkı de küçük gelıyo canım reflü yatağı alttan cıkıyor ayakları bebş 66.5 cm yatak 60 cm. Artık büyüdüler kendlerını döndürüyorlar. Uykusunda en güzeli yüz üstü o zamn kussa da yana doğru olduğu için başı sıkıntı olmuyor. Beşik yatağını eğimli yapıcam artık altına bir seyler koyup. Bazen kusuyor bzmkı de. Çok geçmiş olsun inşallah birr daha olmaz, korkunu tahmin edebiliyorumKızlar günaydınnn .bebeğimi sabah 5 gibi besledim uyudu koydum yerine . Kafası yandı ama bi saat sonra debelenmeye başladı bi baktım burnundan kusmuk gelmis. Hemen sırtıma aldım. Şimdi uyuyo ama korkudan ben uyuyamadım bidaha . Neden böyle bisey olmuş olabilir . Reflu yatağında yan yatırıyorum hep . Bazen kendi düz yatiyo ama ne kadar çevirsem de dönüyo. Reflu yatağının yanlarını da çıkartmaya başladı. Küçük gelmeye başladı yatak sanırım . Hiç böyle bi korku yaşamamıştım
Ya mutfagmda çiçek var canım, japon gülleri. Mutfaga ana kucagına koydugmda hapşırıyor. Doğduğundan beri burnu tıkalı bazen hırıltısı öyle artıyor kı. Ablası oynarken de hapşırıyor halıdaki akarlar sebep oluyor ya da hepsi tesadüf bilmiyorum. Taşındgmda yeni eve halı sermicem bakalım, çiçekleri de cocuktan uzak tutucam. Bir ümit geçer.Benim oğlumda da var alerji ama doktor test yaptırmayı uygun bulmuyorum dedi
Kusuyor gündüz sıkıntı değil sürekli gidip bakıyorum uyurken ama gece halen korkarım Allah'tan en ufak sese uyanıyorum dikkat edin aman sırt üstü yada yüzüstü yatmasin doktoruna sordum normal dedi ben gibi panik atak olmayın ama dikkat edin bu benim inancım Allah bı şekilde sana o an ona bakmaya yönlendiriyor onları koruyorBenim ilk defa böyle oldu. Çok korkutucu bişey ama ya uyanık olmasaydım ya da duymasaydim ne olurdu diye düşünüyorum süreklisize de çok geçmiş olsun düzeldi mi sizin bebisiniz burnundan kusuyo mu hala
Yüzüstünu doktorlar hiç onermiyor aniden yüz üstü tam dönüp kapatabilirler burunlarını Allah göstermesin ani bebek olumlerin en çok olduğu pozisyon diye biliyorum burda gördüğüm kadarıyla bu pozisyonda yatıran çok anne var ve memnunlar da bizim doktor gözetim altında sadece öyle uyusun yanında yanında olmazsan yatırma öyle diyorBzmkı de küçük gelıyo canım reflü yatağı alttan cıkıyor ayakları bebş 66.5 cm yatak 60 cm. Artık büyüdüler kendlerını döndürüyorlar. Uykusunda en güzeli yüz üstü o zamn kussa da yana doğru olduğu için başı sıkıntı olmuyor. Beşik yatağını eğimli yapıcam artık altına bir seyler koyup. Bazen kusuyor bzmkı de. Çok geçmiş olsun inşallah birr daha olmaz, korkunu tahmin edebiliyorum
İnşAllah geçer canım.benimkinin de şampuana karşı alerjisi varYa mutfagmda çiçek var canım, japon gülleri. Mutfaga ana kucagına koydugmda hapşırıyor. Doğduğundan beri burnu tıkalı bazen hırıltısı öyle artıyor kı. Ablası oynarken de hapşırıyor halıdaki akarlar sebep oluyor ya da hepsi tesadüf bilmiyorum. Taşındgmda yeni eve halı sermicem bakalım, çiçekleri de cocuktan uzak tutucam. Bir ümit geçer.
Bu arada neden tavsiye etmiyor ki canım, biliyor musun?
Aaa öyle mi? Benim oğlum 6 gün küvezde kaldı ve her ziyarete gittiğimde oğlum yüzüstü pozisyonundaydı.sordum neden böyle diye bana verdikler cevap da gazı en iyi bu pozisyonda çıkarYüzüstünu doktorlar hiç onermiyor aniden yüz üstü tam dönüp kapatabilirler burunlarını Allah göstermesin ani bebek olumlerin en çok olduğu pozisyon diye biliyorum burda gördüğüm kadarıyla bu pozisyonda yatıran çok anne var ve memnunlar da bizim doktor gözetim altında sadece öyle uyusun yanında yanında olmazsan yatırma öyle diyor
Aynen öyle canım küçük geliyo . Reflüye koydugum da ya kafası ya bacağı cikiyo dışarı. Bende eğimli biseyler koymaya çalışıyım bari . Yüz üstü yatırmayı da deniyim canım. Daha önce hiç yatırmadım. Bakalım sevicek miBzmkı de küçük gelıyo canım reflü yatağı alttan cıkıyor ayakları bebş 66.5 cm yatak 60 cm. Artık büyüdüler kendlerını döndürüyorlar. Uykusunda en güzeli yüz üstü o zamn kussa da yana doğru olduğu için başı sıkıntı olmuyor. Beşik yatağını eğimli yapıcam artık altına bir seyler koyup. Bazen kusuyor bzmkı de. Çok geçmiş olsun inşallah birr daha olmaz, korkunu tahmin edebiliyorum
Aynen öyle canım beşiği yanımda zaten ufak bi sesine uyanıyorum ama yine de korktum ya duymasaydım ne olurdu diye . Rabbime emanet miniklerimiz. Şu günleri hayırlısıyla atlatsaydıkKusuyor gündüz sıkıntı değil sürekli gidip bakıyorum uyurken ama gece halen korkarım Allah'tan en ufak sese uyanıyorum dikkat edin aman sırt üstü yada yüzüstü yatmasin doktoruna sordum normal dedi ben gibi panik atak olmayın ama dikkat edin bu benim inancım Allah bı şekilde sana o an ona bakmaya yönlendiriyor onları koruyor
İlk zamanlar çok ceviremiyorpar kafasını bende arada yatirirdim da evet gün içinde oyun oynarken hep yüzüstü koyuyorum patır patır çıkarıyor gazmanAaa öyle mi? Benim oğlum 6 gün küvezde kaldı ve her ziyarete gittiğimde oğlum yüzüstü pozisyonundaydı.sordum neden böyle diye bana verdikler cevap da gazı en iyi bu pozisyonda çıkarVe oğlum alışmıştı o pozisyona ben de eve getirdikten sonra hep öyle yatırdım.benimki kafasını çok güzel sağa sola çevirir.gece de çok fazla kontrol ederim elimi burnunun dibine götürürm nefes alıyor mu diye.
Şükür atlattın çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu sıkıntılar gecicek artık baya tecrübe kazandık bence çok iyi sahip çıkarız diye düşünüyorumAynen öyle canım beşiği yanımda zaten ufak bi sesine uyanıyorum ama yine de korktum ya duymasaydım ne olurdu diye . Rabbime emanet miniklerimiz. Şu günleri hayırlısıyla atlatsaydık
Öyle valla kuzum ben nasıl tek başıma bakıcam diye dusunuyodum hep hamileyken . Şimdi her şeyini yapabiliyoruz onların dilinden anlıyoruz çok şükürŞükür atlattın çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu sıkıntılar gecicek artık baya tecrübe kazandık bence çok iyi sahip çıkarız diye düşünüyorum
8470 cıktı daha doğrusu ıkı yz gram düştü canın kıyafetliydı bu kezsafirrhm bebeğinin son izlemi ne zamandı canım benim kaç kgydu?
Bnmkı bastan beri öyle uyuyor canım cok kez yazdım basını cevırebldgı ıcn doğumndan beri. Hıc burun ustu kalmadı boynunu kaldrp sağa sola döndürdü. Tehlikeli bulmuyorum aksine cok faydasnı gördüm.Yüzüstünu doktorlar hiç onermiyor aniden yüz üstü tam dönüp kapatabilirler burunlarını Allah göstermesin ani bebek olumlerin en çok olduğu pozisyon diye biliyorum burda gördüğüm kadarıyla bu pozisyonda yatıran çok anne var ve memnunlar da bizim doktor gözetim altında sadece öyle uyusun yanında yanında olmazsan yatırma öyle diyor
Uyurken koy ama uyanıkken durmayabilir alısık olmadığı için canım. Bır de büyüdükçe zorlaşıyor sanki en rahat zamanların bu zamanlar olduğunu düşünüyorum benAynen öyle canım küçük geliyo . Reflüye koydugum da ya kafası ya bacağı cikiyo dışarı. Bende eğimli biseyler koymaya çalışıyım bari . Yüz üstü yatırmayı da deniyim canım. Daha önce hiç yatırmadım. Bakalım sevicek miay valla çok kötü oluyo gece rahat uyuyamıyoruz bu yaramazlar yüzünden. Kaçıncı ayda rahatlarız acaba
pazartesi izlemi vardı benimkinin de. 3 ay 3 günlüktü 9 kg 300 gr çıktı. boyu da 70 olmuş. acaba fazla mı kilosu ya bilemedimCanım 3 aylıkken 8270ti.
Haklisin canım büyüdükçe bu minnak hallerini çok ozlicezUyurken koy ama uyanıkken durmayabilir alısık olmadığı için canım. Bır de büyüdükçe zorlaşıyor sanki en rahat zamanların bu zamanlar olduğunu düşünüyorum ben
Vardım vardım dgnsn kullanıcı adımdı ben baya aktif girenlerdenimkullanıcı adı değişme özelligi gelince kullanayım dedim
Benim kız baya küçük sizin yavrulara göre. 62 cm 7kgpazartesi izlemi vardı benimkinin de. 3 ay 3 günlüktü 9 kg 300 gr çıktı. boyu da 70 olmuş. acaba fazla mı kilosu ya bilemedimseninkiyle aynıydı hemen hemen ondan sordum sana. çok sağol ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?