2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim ilk defa böyle oldu. Çok korkutucu bişey ama ya uyanık olmasaydım ya da duymasaydim ne olurdu diye düşünüyorum sürekli size de çok geçmiş olsun düzeldi mi sizin bebisiniz burnundan kusuyo mu hala

Bzmkı de küçük gelıyo canım reflü yatağı alttan cıkıyor ayakları bebş 66.5 cm yatak 60 cm. Artık büyüdüler kendlerını döndürüyorlar. Uykusunda en güzeli yüz üstü o zamn kussa da yana doğru olduğu için başı sıkıntı olmuyor. Beşik yatağını eğimli yapıcam artık altına bir seyler koyup. Bazen kusuyor bzmkı de. Çok geçmiş olsun inşallah birr daha olmaz, korkunu tahmin edebiliyorum

Benim oğlumda da var alerji ama doktor test yaptırmayı uygun bulmuyorum dedi
Ya mutfagmda çiçek var canım, japon gülleri. Mutfaga ana kucagına koydugmda hapşırıyor. Doğduğundan beri burnu tıkalı bazen hırıltısı öyle artıyor kı. Ablası oynarken de hapşırıyor halıdaki akarlar sebep oluyor ya da hepsi tesadüf bilmiyorum. Taşındgmda yeni eve halı sermicem bakalım, çiçekleri de cocuktan uzak tutucam. Bir ümit geçer.
Bu arada neden tavsiye etmiyor ki canım, biliyor musun?

Benim ilk defa böyle oldu. Çok korkutucu bişey ama ya uyanık olmasaydım ya da duymasaydim ne olurdu diye düşünüyorum sürekli size de çok geçmiş olsun düzeldi mi sizin bebisiniz burnundan kusuyo mu hala
Kusuyor gündüz sıkıntı değil sürekli gidip bakıyorum uyurken ama gece halen korkarım Allah'tan en ufak sese uyanıyorum dikkat edin aman sırt üstü yada yüzüstü yatmasin doktoruna sordum normal dedi ben gibi panik atak olmayın ama dikkat edin bu benim inancım Allah bı şekilde sana o an ona bakmaya yönlendiriyor onları koruyor

Yüzüstünu doktorlar hiç onermiyor aniden yüz üstü tam dönüp kapatabilirler burunlarını Allah göstermesin ani bebek olumlerin en çok olduğu pozisyon diye biliyorum burda gördüğüm kadarıyla bu pozisyonda yatıran çok anne var ve memnunlar da bizim doktor gözetim altında sadece öyle uyusun yanında yanında olmazsan yatırma öyle diyor

İnşAllah geçer canım.benimkinin de şampuana karşı alerjisi var İlk doğduğında dalin kullanıyorduk bir aylık falanken birgün heryeri kızardı ve o kızarıklar sulandı doktor hemen şampuanı değiştiriyorsunız sebamed kullanıyorsunız dedi.gel gör ki şimdi de sebamed şampuan ve mustela vücut losyonu alerji yaptı başka bir şampuan adı söyledi onu sipariş ettik bekliyoruz bakalım o işe yarayacak mı

Aaa öyle mi? Benim oğlum 6 gün küvezde kaldı ve her ziyarete gittiğimde oğlum yüzüstü pozisyonundaydı.sordum neden böyle diye bana verdikler cevap da gazı en iyi bu pozisyonda çıkar Ve oğlum alışmıştı o pozisyona ben de eve getirdikten sonra hep öyle yatırdım.benimki kafasını çok güzel sağa sola çevirir.gece de çok fazla kontrol ederim elimi burnunun dibine götürürm nefes alıyor mu diye.

Aynen öyle canım küçük geliyo . Reflüye koydugum da ya kafası ya bacağı cikiyo dışarı. Bende eğimli biseyler koymaya çalışıyım bari . Yüz üstü yatırmayı da deniyim canım. Daha önce hiç yatırmadım. Bakalım sevicek mi ay valla çok kötü oluyo gece rahat uyuyamıyoruz bu yaramazlar yüzünden. Kaçıncı ayda rahatlarız acaba

Aynen öyle canım beşiği yanımda zaten ufak bi sesine uyanıyorum ama yine de korktum ya duymasaydım ne olurdu diye . Rabbime emanet miniklerimiz. Şu günleri hayırlısıyla atlatsaydık

İlk zamanlar çok ceviremiyorpar kafasını bende arada yatirirdim da evet gün içinde oyun oynarken hep yüzüstü koyuyorum patır patır çıkarıyor gazman ama şimdi çok hareketli sizinki alışmış artık napicagini çok iyi biliyor yinede dikkat etmek gerek koyduğum gibi bulamıyorum artık ben

Aynen öyle canım beşiği yanımda zaten ufak bi sesine uyanıyorum ama yine de korktum ya duymasaydım ne olurdu diye . Rabbime emanet miniklerimiz. Şu günleri hayırlısıyla atlatsaydık
Şükür atlattın çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu sıkıntılar gecicek artık baya tecrübe kazandık bence çok iyi sahip çıkarız diye düşünüyorum

Şükür atlattın çok geçmiş olsun hayırlısıyla bu sıkıntılar gecicek artık baya tecrübe kazandık bence çok iyi sahip çıkarız diye düşünüyorum
Öyle valla kuzum ben nasıl tek başıma bakıcam diye dusunuyodum hep hamileyken . Şimdi her şeyini yapabiliyoruz onların dilinden anlıyoruz çok şükür

Bnmkı bastan beri öyle uyuyor canım cok kez yazdım basını cevırebldgı ıcn doğumndan beri. Hıc burun ustu kalmadı boynunu kaldrp sağa sola döndürdü. Tehlikeli bulmuyorum aksine cok faydasnı gördüm.

Uyurken koy ama uyanıkken durmayabilir alısık olmadığı için canım. Bır de büyüdükçe zorlaşıyor sanki en rahat zamanların bu zamanlar olduğunu düşünüyorum ben

Vardım vardım dgnsn kullanıcı adımdı ben baya aktif girenlerdenim kullanıcı adı değişme özelligi gelince kullanayım dedim

Heh yaa tamam biliyorum seni canım dedim yeni biri mi katıldı acaba, artık birbirimizi tanır olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…