2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
pazartesi izlemi vardı benimkinin de. 3 ay 3 günlüktü 9 kg 300 gr çıktı. boyu da 70 olmuş. acaba fazla mı kilosu ya bilemedim seninkiyle aynıydı hemen hemen ondan sordum sana. çok sağol ❤
Maasallah maasallah ne yiyip ne iciyo bunlar Allah aşkına.biraksam bizim bebeyi de yerler sanırım

pazartesi izlemi vardı benimkinin de. 3 ay 3 günlüktü 9 kg 300 gr çıktı. boyu da 70 olmuş. acaba fazla mı kilosu ya bilemedim seninkiyle aynıydı hemen hemen ondan sordum sana. çok sağol ❤
Ooyhhh maaşallah kuzuya mama bir tık daha fazla kılo aldrablr belki canım benmkı kusuyo bı bi de. 8.5 olmuştur artık sanıyorum on üç gün önce gtmiştk bz. Oturacagı, emekleyeceği zamanları gözlüyorum ne yalan söyliyim. Sabah tek göğsü sağıyorum, diğerini emiyor, sağmazsam akıyor çünkü, acıkınca verıyım dıyorum gece uykuda özellikle ıyı alıyor biberonu doksan ccden fazla içmiyor mümkünatı yok. Kapasitesi doksan cc heralde

benimki de beni iyi emerse mamayı 30 dan fazla almıyor. sabahları mesela göğsüm dolduğu için mama çok nadir alıyor. en çok gece son beslenmesinde mama alıyor çünkü gün içindeki kadar olmuyor çok sütüm.

Ohh bizimkide şükür 6450 olmuş 62 cm şuan o sınırları geçti de sizin bebelerin arkasında kafası şiş gibi geliyor mu bugün dikkatimi çekti benimkinde

Memede süt bitti demiştin şuan durum nasıl bu arada geliyor mu
evet bi ara resmen tamamen bitmiş gibiydi. 4 ya da 5 gün sürdü emin değilim. olmayan günlerde sürekli sağdım 2 saatte bir. kızım o günlerde sadece mama tüketti. sağdığımda çıkanları da biriktirip veriyodum. şükür düzeldi sonra. niye gitti sonra ne oldu da geldi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…