2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy benim bebeğim baya küçük kalmış boyunu duyamamıştım ortanca kızımla gidince ama kilosu 5.500dü 2.920 doğdu baya minik sizlerinkine göre
Yaa bide nası taşıyorsunuz 7-8kilo şimdiden benim 5.500de kolum kopuyor şimdi 6olmuştır 15gün önce gitmiştik

Ala ala yaaa çok sevindim gelmesine gerçekten insan bı uzuluyor çözüm olsada mama var diyorsun ama yinede etkileniyor insan iste

pazartesi izlemi vardı benimkinin de. 3 ay 3 günlüktü 9 kg 300 gr çıktı. boyu da 70 olmuş. acaba fazla mı kilosu ya bilemedim seninkiyle aynıydı hemen hemen ondan sordum sana. çok sağol ❤
Maşallah. Karnındayken de hayrandım, hala hayranım. Allah kollarına kuvvet versin.

maşallah yaa

Ala ala yaaa çok sevindim gelmesine gerçekten insan bı uzuluyor çözüm olsada mama var diyorsun ama yinede etkileniyor insan iste
valla çok etkilemedi beni zaten mama var kafasındaydım böyle şeyleri dert eden biri değilim yani ama tekrar gelmesi de hoşuma gitmedi değil

Kızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı

Kizlr bugün fildir fildir gezen kaynanam aradı size gelicem bebek sevicez dedi bir civciv annesi senin gecwnki yorumun çok hoşuma gitti o aklıma geldi düzgün bir üslupla alinmanizdan korkuyorum su virüs azalsa oyoe gelseniz dedim ve başladı biz viruslumuyoz sen bizi istemiyor musun anlayacağını anlicam diyip üstüme kapatti eşimi arayıp şikayet etmiş üstüne bidaha size gelmicem demiş eşimde bı sabredin tarzında konuşunca oda azarini işitmiş kayınpeder ayrı arıyor bizim ateşimiz yok kontrol ettik hasta değiliz dedi kocamdan yana memnunum ama bu kaynana yüzünden evlilikten soğudum ne yapan soyliyim ama kussunler bana valla artık bıktım bu kadından zaten

Kızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
Sen bı yanına uzan saçını bı tutsun ozaman analrsin kavraması başladı mi baslamadimi bizimki 96 günlük artık kavrıyor dönüyor yavas yavaş köy oyuncaklain ortasına hafif yan çevir renkliyse zaten yonlenmeye başlar tutmak için ugrasir yavaş yavas

annemin bi lafı vardır, küsen yatağını kendi sersin diye. çok da tın valla. yarın bigün başınıza iş açıp da keşke diyeceğinize şimdi iyi ki deyin. yürek yemişler herhalde ateşimiz yok falan

Sorma sormaa pandemi olmasada sürekli sürekli kaynana mi cekicem yaa bir insan kendinden nasıl soğutulur resmen kaynanam canlı örnek

Oo benim kaynanam hem fıldır fıldır gezer hem de tarlaya gider. Bebeği görmeye gelir haberde vermez elini yıka dersin ben evde yıkadım geldim der Bide doktorlar ne dediyse tersini yapar çocuğa beni delirtir gider. Eşime diyorum ki siz iyi büyümüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…