2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kv lafı açıldıysa ben de hemen içimi dökerim eltimlere gittiğimizde mesela önce hepimiz ellerimizi yıkamaya gideriz sonuçta eltimin de çocukları var ve virüs de var diye.kayınvalidem hemen ellerini havaya kaldırıp benim ellerim temiz evde yıkadım geldim der.yahu kendin diyorsun evde yıkadım diye.arabaya binerken arabanın kapısını açmadın mı ?inerken kapatmadın mı?asansöre binip ,asansörden inerken elin bir yere değmedi mi?ayakkabını soyarken dengeni kaybedecen diye bir yere dokunmadın mı? Çok mu zor gidip iki dakika elini yıkamak?tövbeee yaaa

Valla bu olay iyi ki yaşanmış canım çünkü nerden baksan bi iki ay kafan rahat tükürdüklerini yalayıp gelmezler keşke benim kvde de gelmese.birazdan damlar torununu sevme bahanesiyle

Ay bu kayinvalideler hep dert zaten Allah yardım etsin kızlar. Allah tan benimki başka şehirde. Ama sürekli görüntülü arar ordan karışmaya çalışır. Oğlumu aglatmayin iyi bakın. Banyo yaptırırken güzel temizleyin. Sanki anası biz değiliz de Onlar

Aynen yaaa sanki biz anneliği bilmiyoruz ya da sanki bu bebeler 90 küsür gündür mağarada kendi kendilerine bugünlere geldiler

Kızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
ben pusetine bez bir top bagladim cingirakli rengarenk birsey. cok ilgisini cekiyor. onceleri sadece ayaklariyla kendini salliyordu pusette sallaninca top ses cikariyor diye. simdi tutup agzina goturmeye basladi.
ama hani gel deyip elimi falan uzatsam o uzatmıyor. ben ellerimi eline degdirirsem tutuyor sadece

Tahammül sınırlarına zarar valla

Yoo onlarda hayatta bişey olmaz bide ben viruslumuyum diyor kayinpederimde orta yol bulmak için zavallim ateşim yok gidelim dedi kaynanam diyor açtım ağzımı yumdum gözümü valla rast kitleriyle geziyor heralde

Valla bu olay iyi ki yaşanmış canım çünkü nerden baksan bi iki ay kafan rahat tükürdüklerini yalayıp gelmezler keşke benim kvde de gelmese.birazdan damlar torununu sevme bahanesiyle
Kız yok kız bizimki gurursuz resmen evlendigim ilk zamanlari evimden çıkmazdı sabah gelir gece giderdi yada beni zorla evine getirttirdi en son eşim la tartistipa üstüne gelme diye gelmem bidaha dedi 2 gün sonra yine aynı şekil valla canım bu kayinvalidelerimiz akıllara zarar ee seninki bı ara kendini çekmişti sanki

Kız bizim ki başka şehirde olsa gelir aylarca kalır bazen git taşın diyor şeytan sonra aynı şeytan başına dert alma en azından burda arada geliyor kapıyı acmazsin evde yok numarası yaparsın diyor

Evet ayağı kesilmişti de ne olduysa yine yapışmaya başladı.gündüzleri de kapıyı tıklatıyor çoğu zaman açmıuorum ama akşamları oğlu evde olunca geliyo şu korona olmasaydı ankaradaki kızının yanına giderdi belki ama koronadan dolayı iyice bize sardı

Kız bizim ki başka şehirde olsa gelir aylarca kalır bazen git taşın diyor şeytan sonra aynı şeytan başına dert alma en azından burda arada geliyor kapıyı acmazsin evde yok numarası yaparsın diyor
Ben etrafımdaki bekarlara “anası olmayan biriyle evlenin “tavsiyesi vermeye başlayalı yaklaşık 2 sene oluyor zaten 2 yıllık evliyim
Bazen hatta çoğu zaman o kadını bozup bırakasım gelio da hadi insanlık bende kalsın diyorum.Bir insan hiç mi sevimli olmaz yaa ? Yazın gece-gündüz terasta gözetliyor,kışın da hava soğuk olduğu için merdivenin penceresinden.korkarım yakında o pencereye yatağını yorganını da taşır

Kızlar ya benim biraz canım sıkkın, instagramdan en az 10 doktora yazdım yarısı sorun değil diyor yarısı sorun diyor. 1 aydır gündemim bu konu.

Benim kız ilk ay 1.5 kg aldı zaten 3600 doğmuştu, sonra kilo alımı yavaş yavaş azaldı ve son izlemden bu yana 2 hafta geçti ve düzenli olarak evde de takip ediyorum önce kg aynıydı sonra 100 gr. Vermiş bugün de bi bakayım dedim 250 gr. Vermiş.

Aile hekimimiz de dahil 4-5 doktor normal, bu değerlere rağmen en üst sınırda vücut dengelemeye çalışıyor dedi. Öte yandan diğer 4-5 doktor da günlük en az 30 gr. Almalı seninki daha da vermiş mutlaka araştırın dedi.

Yani öyle aman aman bir süt azalması da yaşamıyorum açıkçası, emzirirken sonra sakinleşiyor bazen uyuyor, günde 4 bez rahat atıyoruz ama durum bu. Şuan 6250.

Ne diyorsunuz bu işe?

Aynı benim kaynana sözde kusuyor bakıyor nazını çeken yok kendince barisiyor

kendini sadece sağıp ne kadar çıktığına baktın mı tek göğüsten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…