2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oha resmen size sarmış ayy çekilir çile değil arkadaşı görüştüğü akraba falanda mi yok bizimkide herşeyin içinde olacak illa o kadar vericek ve sabahtan akşama kadar birlikte takilcaz nereye gitse benide götürecek arkadaş komşu ne varsa bana getircek ay söylerken bunaldım okadar çok geziyor ki ama seninki resmen sizi gözetliyor oda başka alem

Ama gayet normal değil mi bizimki 3430 doğdu şimdi 3. Ay 6400 civarı bişey vee aylık 400 minimum alma siniri bence iyi almış fakat bizim bir arkadasta göğüste süt az geliyormuş çocuk sürekli kilo kaybedermis çocuk fark etmemosler o yüzden dikkat edin yinede ilk iyi almista sonra tekrar okudum sanki dikkat etmek gerek

Oğlumun popişi kan gibi pişik olmuş.bepanthol kullanıyordum.önerisi olan var mı ?

Hamezinc öneririm canım eczaneden al mutlaka. Bizimkinin poposu mahvolmuştu doktor 3 ilaç verdi Hamezinc de onlardandı ben çok memnun kaldım yani benim için artık tek krem o, öyle söyleyeyim. Dene derim.

Ama gayet normal değil mi bizimki 3430 doğdu şimdi 3. Ay 6400 civarı bişey vee aylık 400 minimum alma siniri bence iyi almış

1.5 kg 1kg derken en son 400 gr. Aldı hemşiremiz de minimum 500 almalıydı bu ay takip edelim dedi

Kız bizim ki başka şehirde olsa gelir aylarca kalır bazen git taşın diyor şeytan sonra aynı şeytan başına dert alma en azından burda arada geliyor kapıyı acmazsin evde yok numarası yaparsın diyor
Benim de doğum yaptigim da 40 gün falan kaldı. Allah razı olsun çok iyi kadın iyi de baktı ama bebeğime kendi cocuguymus gibi sahiplendi altini bile o değiştiriyodu. Kucağa da alıştırdı çok zor oluyo alıştırdın gittin diyoruz işiniz ne bütün gün gezdirin diyo . Şimdi de uzaktan çocuğuma iyi bakın aglatmayin diyo . Bende anne benim oğlum tabi ki iyi bakıcam dedim . Güldü öyle deyince. Amaaan en iyisi kendin bakmak çocuğa kendi çocuklarını buyutmusler bizimkilere karışıyorlar

Benimki resmen ruh hastası.ilk etapta bana da senin saydıklarını yapmaya çalıştı.ben oralı olmadım.uğraşamam onun bozuk ruhuyla.
Yok efendim falancanın oğlu hapisten çıkmış.ee dedim? Yok efendim falancanın gelini ameliyat olmuş.eeee dedim.baktı ki benden ona ekmek çıkmayacak bir müddet sonra bana bişiler söylemekten vazgeçti.
Eşimin arabasını bana fazla gördü ayol.Arabayla üniversite okuduğum şehre gidip gelmiştim bana açık açık arabayla gitmemi hiç istemediğini söyledi.ona inat sonrasında defalarca kez yine gittim.deli midir nedir?sanane be eşim beni arabasıyla gönderdikten sonra sana ne oluyor?
Ondan sonra bidaha bana şuraya gidelim buraya gidelim diyemedi.nereye gidecekse otobüsle gitmeye başladı.bi ara bizim çarşıya gideceğimiz zamanı kollayıp araya kaynak yapıyordu sonra çok şükür ki 65 yaşına bastı ve ücretsiz otobüs kartıı çıkarttırdı eşim.zaten kv cebinden para çıkmasın da ne olursa olsun ay gece gece yazdıkça daha beter sinir oldum

Canım bence canını hiç sıkma.maşallah kilosu gayet iyi.böyle yaparsan stresin bebeğine de geçer Allah korusun.
Bizler de zaman zaman iştahsız zaman zaman aşırı iştahlı olmuyor muyuz?Onun için her gün kilo almasını bekleme bence.hatta çocuğu her gün tartma bile.akışına bırak canım inan ki ozaman her şey çok daha iyi olur

İçimi rahatlattın

katılıyorum. tartma bir süre sen de rahat ol bebeğin de rahat olsun. için ferahlayacaksa onu emzirdiğin saatleri hesapla bak bakalım kaç saatte bi emiyor.

Vala bana bakmadı n eyalan soyliyim herşeyi havasını atıyor sağda soldu söylüyor ağzına laf vermiyor diye bı hastanede yanımda kaldı o zaman bile çok bişeye fırsat vermedim yinede saolsun derim ama eve geldim hiçe şekilde bı iş yaptirmadim istemedimde çok kısa nusuyor başım benim çok agrimisti doğumdan sonra bunu eşim kaç kere söyledi bir gün yemek yapıp göndermedi dışarı yemegide yemek istemedim eşimde anlamaz hiç zaten kendim kalkıp yaptım cocugada baktım valla elini verirsin kolunu kapar onu cekecegime acı çekerim daha iyi dedim hep

katılıyorum. tartma bir süre sen de rahat ol bebeğin de rahat olsun. için ferahlayacaksa onu emzirdiğin saatleri hesapla bak bakalım kaç saatte bi emiyor.
2 saate ayarladım kendimi, müsait değilsem bile 3 saati geçirmiyorum artık.
Gece de 4-5 saatte ancak acıkıyor, o mışıl mışıl uyuyorken uyandırmıyorum açıkçası.

2 saate ayarladım kendimi, müsait değilsem bile 3 saati geçirmiyorum artık.
Gece de 4-5 saatte ancak acıkıyor, o mışıl mışıl uyuyorken uyandırmıyorum açıkçası.
aç olsa kendisi uyanır zaten. benimkinin de gece uykuları uzadı. 2 buçuk saate acıkıyo mesela benim bebeğim ben düz 3 e yuvarlıyorum yedirmek için. oynuyorum altını değiştiriyorum evi turluyorum yedirip uyutuyorum.

Enn iyisini yapmışsın canım diline dusucegine her şeyini halletmişsin. Her şeye karışmasını biliyo ama insan bi kap yemek gönderirdi. Boşuna kaynana dememişler iyi ol da bak bebişine ne kadar yorulsan da kafan rahat olur en azından

Gece 11-12 gibi uzun uykuya yatıyor en geç 5-5buçukta acıkıyor.

İzleme 2 hafta kaldı, merakla bekliyorum bakalım

İçimi rahatlattın
Biz de daha yeni aynı şeyleri yasadık. İlk 45 günde 1.5 kilo civarında aldı doktor çok iyi sakın mama falan verme dedi. Ben de sagdıdıgm sütleri veriyordum basta o bitince günde 1 kez de mama veriyordum.öylr deyince bıraktım . Çocuğun kilo alımı durdu gibi . Sonra 3 ay kontrolünde çok az alınca süt artırmaya cslıstık onda da almayınca mama takviyesi bssladı birkaç gündür doktor kontrolünde. Çok şükür şimdi alıyor. Bizim uzamiş sarılık vardı o zaman yapıldı tetkikler çok şükür bir sey yoktu. Şimdi kilo da sıkıntı çıkınca canımız sıkıldı ama şükür düzene giriyor.

Hahha aynı bende aklıma geldikçe daha çok sinir oluyorum benim ehliyet var ama sürmeyi unuttum eşim fırsat bulup ta ogretcek sabah akşam araba bilseydinde bişey olunca beni götürür getirirdin yada sana scooter alalım gezeriz birlikte diyor bence beyinleri yanık bunların bende korkumdan ogrenmedim tekrar sürmeyi

Gece 11-12 gibi uzun uykuya yatıyor en geç 5-5buçukta acıkıyor.

İzleme 2 hafta kaldı, merakla bekliyorum bakalım
benimki de o saatlerde uzun uykuya yatıyor. çok mu geç sence? 9-10 olsa fena olmaz gibime geliyor bilemedim. bu sefer de sabaha karşı uyanır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…