2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki de atandığın zaman kim bakacak diye sordu.tabiki de kreş dedim.nasıl kıyacaksın diye sordu.ne demek nasıl kıyacaksın dedim.sonuçta çocuk bakımında uzman yerler neden kıymış oluyormuşım dedim.eee diyo kreşe para verecen,orda kirada oturacan para verecen eeee dedim.sustu put kesildi.anladım yani demek istiyo ki burada kira vermiyorsunuz,evdesin bebeğine de sen bakıyon atansan da gitme demek istiyo.senin gibi bir ruh hastası beni 7/24 gözetlesin diye mi okudum ben 5 sene.ben giderim sen de arkamdan sinir krizleri geçir.ne kadar kolay bazı şeyler onlara göre yaaa.
Valla canım sana tavsiyem yani ben olsam öyle yapardım.hiç kv iyi bakar falan demezdim.kreşe verirdim.kendisi gibi oğlım da ruh hastası olmasın diye

Hahaha B Bebekannesiii sormuştu bana sudocrem önerdiler ama almadım bile iyi ki almamışım ozaman

A
Az kilo alması normal de kilo kaybı normal degil diye biliyorum bı sağlık ocağına danışın bence

Taşıyamıyoruz canım, babaneme döndüm ıııhh ahh ohhh uff oyyy sesleri cıkarıyorum hareket ederken

Benim k valide yaşlı yatalak pek öyle birşeye karışmaz ama kariscak birileri illa cikiyo mesela görümcem e gider gitmez altıni açar temiz desem bile altı tamamen çıkarır inceler sanki ben bebeme eziyet ediyrm da iz arıyor belki psikopat ca ama aklıma bu geliyo neden aktı tamamen çıkarıp inceliyor ki

neyi inceliyo acaba hayret bişey. hiç mi görmedi acaba ne kadar terbiyesiz.

Kızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
Ben diş kaşıyıcı verdim tutup ağzına götürebiliyor. Kısa süre duruyor bıkac ağzında emip bırakıyo. İnceliyor filan. Ya patlasa rahatlicaz görünüyor resmen dişler, dün biraz mızmızdı çok erken ben hıc hazır değilim oğlum bıraz bekle dıyorum dinlemiyor

Oğlumun popişi kan gibi pişik olmuş.bepanthol kullanıyordum.önerisi olan var mı ?
Desitin canım, çok etkili. Pişik kalmaz hiç bir kez bile sürsen. Hıc takmıyorum ben pişik yapan şeyleri de yedim hep Desitin var dıe. Bazen kızarıyor bir sonrakı beze bır sey kalmıyor.

Ne kadar ayıp ben sanırım laf sokardım neye bakıyosun dıye. Kızımın altnı kımsenin yanında değiştırmedım kız cocuk bile olsa dışarı çıkarttırdım. Oğlumu da ablasndan bile sakınıyorum mahremiyet denilen bir şey var.

Son düzenleme:
Hangi yiyecekler pişik yapar ki
Domates, kırmızı pul biber, çiğ köfte. Her seyi yıyorum valla çok şükür dokunmuyor oğluma. Canım çekince yiyorum. Kasmıyorum. Ben her seyı kullanmstm kzmda mustela d ah il daha cok artırmıştı. Eczacı denemek ıcn testır vermişti desitinin bayıldım ona o zaman. Hıc baska bir sey denemedim bidaha.

Cahille uğraşmak çok zor geçen gün 5dk bıraktım markete gittim geldim ki hemen altını açmış.kendi kızı sakat bunda da birşey var mı korkudan bakıyor der esim ama önce inaniyrdum da şimdi pek de iyi niyet arayamiyrm

Kızlar, belki hatırlarsınız kızımın ikinci ay başında kalça ultrasonu çektirmiştik ve bir ay sonra tekrarlamamızı istemişlerdi. Bugün çektirdik tekrardan.. çok şükür ki herşey yolunda çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. o kadar stres yapmışım ki, başım şu an davul gibi taşıyamıyorum.Bana korkusu dahi yetti. Rabbim kimin, ne derdi varsa şifasını versin inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…