- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.581
Benimki de atandığın zaman kim bakacak diye sordu.tabiki de kreş dedim.nasıl kıyacaksın diye sordu.ne demek nasıl kıyacaksın dedim.sonuçta çocuk bakımında uzman yerler neden kıymış oluyormuşım dedim.eee diyo kreşe para verecen,orda kirada oturacan para verecen eeee dedim.sustu put kesildi.anladım yani demek istiyo ki burada kira vermiyorsunuz,evdesin bebeğine de sen bakıyon atansan da gitme demek istiyo.senin gibi bir ruh hastası beni 7/24 gözetlesin diye mi okudum ben 5 sene.ben giderim sen de arkamdan sinir krizleri geçir.ne kadar kolay bazı şeyler onlara göre yaaa.Kızlar tam kaynana yazmaya geldim ki hepiniz aynı konuyu konusmussunuznormalde biz başka şehirdeyiz evleneli 2 buçuk sene oldu en son 2 sene önce gelmişti kaynanam öyle söyleyeyim yani öyle sık sık gelen biri değil akraba getirince geldi, neyse konuya geçelim çocuğun herşeyi ne bir yorum yapıyor ki ben işime karısılmasını hiç sevmem normalde çok iyi kadındır birşeyini gormedim ama böyle olunca tuhaf oldum. Mesela kafasının altına yastık koydurmak istiyor diyorum 2 yasına kadar önermiyorlar boynuna birşey olurmuş ince bir yastık koymak lazim diyor çocuk tv na bakacak oldu bakmasın diye donderdim diyor nolacak baksın ben bastırırdım koyardım karşısına işimi tutardım o izlerken diyor, cocuk gaz yapıyor azıcık bende ayağını karnına bastırıyoruz ya masaj gibi yapıp ondan yapıyroum devamı varsa çıksın diye günde 1 defa yap diyor kaç defa yapmışım geldiğinden beri , altını değiştirirken krem sürdüm (gece uykusundan önce sürüyorum ben her gün uzun saat takılı kalıyor diye ) çocuğun altı pişik mı ki sürüyorsun diyor, birkaç gün önce hamak gibi tavana asılan birşey aldık içine babynest i koydum sade kumaşa yatmasın diye cocuk içine gömülüyormuş olmazmış, babynest yerine normal minder koyacak yarın kafasına da yastık koyacakmış birde belki basit şeyler olabilir ama ben işime karısılmasından gıcık alıyorum , normalde işe başlarken millet diyordu kaynanan gelsin baksın diye oda dedi nasıl bakayım ben baban napacak memlekette filan , aslında bende istiyordum çocuğa yabancı kişi bakmasındansa nenesi baksın diye ama vazgeçtim farkettim ki evde başkası olup birde akıl verince kasılıyorum iyice ,baksa çocuk kesin akşama kadar tv izler artık
Hahaha B Bebekannesiii sormuştu bana sudocrem önerdiler ama almadım bile iyi ki almamışım ozamanilk dogdugunda benimkinin poposu hep hafif bir pisikti. mustela denedim sadece artmasini onledi bepantol da pek ise yaramadi. sudocrem denedim. bir de kasiklarindan poposuna kadar her yerine yaydirdim. kremin degdigi her yer ciger gibi kizardi.
hametan surdum ertesi gune hemen toparladi. bu arada sudocremi esim eline surdu egzamasi var. felaket kasinti yapti onada. yani mumkunse sudocremi denemeden almamak lazim biraz alerjik bir krem.
bu arada soruyu kim sormustu unuttum direk senin onerini gorunce yazmak istedim
Benimki de öyleydi Dr gece 4saati geçmesin uyandır dedi şekeri düşebilir dedi 2.5ayliktiGece 11-12 gibi uzun uykuya yatıyor en geç 5-5buçukta acıkıyor.
İzleme 2 hafta kaldı, merakla bekliyorum bakalım
Az kilo alması normal de kilo kaybı normal degil diye biliyorum bı sağlık ocağına danışın benceKızlar ya benim biraz canım sıkkın, instagramdan en az 10 doktora yazdım yarısı sorun değil diyor yarısı sorun diyor. 1 aydır gündemim bu konu.
Benim kız ilk ay 1.5 kg aldı zaten 3600 doğmuştu, sonra kilo alımı yavaş yavaş azaldı ve son izlemden bu yana 2 hafta geçti ve düzenli olarak evde de takip ediyorum önce kg aynıydı sonra 100 gr. Vermiş bugün de bi bakayım dedim 250 gr. Vermiş.
Aile hekimimiz de dahil 4-5 doktor normal, bu değerlere rağmen en üst sınırda vücut dengelemeye çalışıyor dedi. Öte yandan diğer 4-5 doktor da günlük en az 30 gr. Almalı seninki daha da vermiş mutlaka araştırın dedi.
Yani öyle aman aman bir süt azalması da yaşamıyorum açıkçası, emzirirken sonra sakinleşiyor bazen uyuyor, günde 4 bez rahat atıyoruz ama durum bu. Şuan 6250.
Ne diyorsunuz bu işe?
Taşıyamıyoruz canım, babaneme döndüm ıııhh ahh ohhh uff oyyy sesleri cıkarıyorum hareket ederkenAyy benim bebeğim baya küçük kalmış boyunu duyamamıştım ortanca kızımla gidince ama kilosu 5.500dü 2.920 doğdu baya minik sizlerinkine göre
Yaa bide nası taşıyorsunuz 7-8kilo şimdiden benim 5.500de kolum kopuyor şimdi 6olmuştır 15gün önce gitmiştik
neyi inceliyo acaba hayret bişey. hiç mi görmedi acabaBenim k valide yaşlı yatalak pek öyle birşeye karışmaz ama kariscak birileri illa cikiyo mesela görümcem e gider gitmez altıni açar temiz desem bile altı tamamen çıkarır inceler sanki ben bebeme eziyet ediyrm da iz arıyorbelki psikopat ca ama aklıma bu geliyo neden aktı tamamen çıkarıp inceliyor ki
Ben diş kaşıyıcı verdim tutup ağzına götürebiliyor. Kısa süre duruyor bıkac ağzında emip bırakıyo. İnceliyor filan. Ya patlasa rahatlicaz görünüyor resmen dişler, dün biraz mızmızdı çok erken ben hıc hazır değilim oğlum bıraz bekle dıyorum dinlemiyorKızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
Desitin canım, çok etkili. Pişik kalmaz hiç bir kez bile sürsen. Hıc takmıyorum ben pişik yapan şeyleri de yedim hep Desitin var dıe. Bazen kızarıyor bir sonrakı beze bır sey kalmıyor.Oğlumun popişi kan gibi pişik olmuş.bepanthol kullanıyordum.önerisi olan var mı ?
Öyle evirir çevirir bakar bacaklarına filan bence morluk filan arıyor yoksa neye bakar kineyi inceliyo acaba hayret bişey. hiç mi görmedi acabane kadar terbiyesiz.
Hangi yiyecekler pişik yapar kiDesitin canım, çok etkili. Pişik kalmaz hiç bir kez bile sürsen. Hıc takmıyorum ben pişik yapan şeyleri de yedim hep Desitin var dıe. Bazen kızarıyor bir sonrakı beze bır sey kalmıyor.
Ne kadar ayıp ben sanırım laf sokardım neye bakıyosun dıye. Kızımın altnı kımsenin yanında değiştırmedım kız cocuk bile olsa dışarı çıkarttırdım. Oğlumu da ablasndan bile sakınıyorum mahremiyet denilen bir şey var.Benim k valide yaşlı yatalak pek öyle birşeye karışmaz ama kariscak birileri illa cikiyo mesela görümcem e gider gitmez altıni açar temiz desem bile altı tamamen çıkarır inceler sanki ben bebeme eziyet ediyrm da iz arıyorbelki psikopat ca ama aklıma bu geliyo neden aktı tamamen çıkarıp inceliyor ki
Domates, kırmızı pul biber, çiğ köfte. Her seyi yıyorum valla çok şükür dokunmuyor oğluma. Canım çekince yiyorum. Kasmıyorum. Ben her seyı kullanmstm kzmda mustela d ah il daha cok artırmıştı. Eczacı denemek ıcn testır vermişti desitinin bayıldım ona o zaman. Hıc baska bir sey denemedim bidaha.Hangi yiyecekler pişik yapar ki
Cahille uğraşmak çok zor geçen gün 5dk bıraktım markete gittim geldim ki hemen altını açmış.kendi kızı sakat bunda da birşey var mı korkudan bakıyor der esim ama önce inaniyrdum da şimdi pek de iyi niyet arayamiyrmNe kadar ayıp ben sanırım laf sokardım neye bakıyosun dıye. Kızımın altnı kımsenin yanında değiştırmedım kız cocuk bile olsa dışarı çıkarttırdım. Oğlumu da ablasndan bile sakınıyorum mahremiyet denilen bir şey var.
Aynen, benimki bol bol el yemekle meşgul daha uzanmalar tutmalar başlamadıKızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
Aa nedenki?Ben bir sorun yaşamadımMustela bende de varda onu sürdüğüm zaman cildi kıpkırmızı oluyosaol canım önerin için
Ay sorsana bizi de rahatlat niye bakıyomuşCahille uğraşmak çok zor geçen gün 5dk bıraktım markete gittim geldim ki hemen altını açmış.kendi kızı sakat bunda da birşey var mı korkudan bakıyor der esim ama önce inaniyrdum da şimdi pek de iyi niyet arayamiyrm
BilmemAa nedenki?Ben bir sorun yaşamadım
14 hafta son3. Ay da rota aşısı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?