2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Onu da stres yapmasaydın düzelir demişimdir. Bizim de iki defa çekildi.

Gözün aydın canım çok sevindim

Hatırlamaz miyim çok ama çok sevindim gözün aydın Allah hepmizin evladını hastalıklardan yasadan uzak tutsun

katılıyorum. kızımın da altını sadece ben alıyorum. annem bakarken 40ı içinde de ben aldım sadece.

limon, portakal, mandalin gibi asidik şeyler yapar diye biliyorum ama c vitamini için de bol tüketin diyolar bilemedim.
Ben yemekten kendimi kismayi hiç sevmedim yaa süt verirken o vitaminler tatlar girmezse alisamaz yemezlermis de derler çok büyük sorun yasamadikca aslında yemek gerek

kızlar bugün kontrolümüz vardı doktorumuzda. aklımda kalanları anlatayım siz de öğrenin bana söylediklerini.

bebeğim son zamanlarda yatarken ya da anakucağındayken kalkmaya çalışıyodu mekik çeker gibi. bikaç gündür de sadece kafasını değil belini de kaldırıyor artık. asla tek bırakmıyorum düşer diye. dün ilk defa kucağıma alıp oturttum 30 sn-1 dk kadar çok mutlu oldu. ayaklarına, yere ve ellerine baktı. ayaklarına uzanmaya çalıştı. onları hareket ettirdi izledi. bugün doktorumuza da bahsettim bundan. 4 aylıkken destekli oturtmayı tavsiye ediyoruz sen istersen 3 buçukta da başlayabilirsin. 5 dk ile başla giderek arttır dedi.

dişlerine baktı yumruklarını çok ağzına götürüyor çünkü. acayip emiyor şapır şupur. ufacık miniminnacık gördü sanırım erken çıkacak dedi.

ek gıdayı sordum. bebeğin kendi sinyalleri verir zaten. siz yerken kaşığı takip eder ağzına uzatınca ağzını açar dedi. ona da bakacağız yani.

her beslenme öncesi burnunu temizlemeyi tavsiye etti. böylece gaz yutmaz sancısı olmaz dedi.

uyku saatlerinden bahsettim. 8 saati geçmiyorsa uyandırıp beslemene gerek yok dedi. bebeği uzun uyuyan arkadaşları varsa ferahlayın

aklımda kalanlar bunlar valla. oturma işi için çok heyecanlıyım

Canim bebegin kac eylulde dogmustu

Kizlar benim.oglum 9 eylul dogumlu ek gidaya ne zaman geceriz
Benimki de 9 eylül canım.doktorlar 5. Aydan itibaren sadece tadına baktırın 6.aydan itibaren yedirin diyorlar canım.hep birlikte 5. Ay kontrollerimizde doktorlarımızın ne diyeceğini göreceğiz ben de o günlerin gelmesini 4 le bekliyorum

Bende canim oyle yapayim ilk oglumda oyle yapmadim damak tadimi olusmadi nedir pek yemek secer. Canim peki oturtmaya ne zaman basliyorsuniz birde bamya yemegi gaz yaparmi

Gözün aydın canım çok sevindim

Bende canim oyle yapayim ilk oglumda oyle yapmadim damak tadimi olusmadi nedir pek yemek secer. Canim peki oturtmaya ne zaman basliyorsuniz birde bamya yemegi gaz yaparmi
Ben oturtmaya şöyle başladım.kucağıma alıuorım kaykılarak oturtuyorum.yani dik açıyla daha hiç oturtmadım.bamya yemeği bende gaz yapmadı ama sizde bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…