- 11 Ocak 2020
- 1.069
- 1.521
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.601
Onu da stres yapmasaydın düzelir demişimdir. Bizim de iki defa çekildi.Kızlar, belki hatırlarsınız kızımın ikinci ay başında kalça ultrasonu çektirmiştik ve bir ay sonra tekrarlamamızı istemişlerdi. Bugün çektirdik tekrardan.. çok şükür ki herşey yolunda çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. o kadar stres yapmışım ki, başım şu an davul gibi taşıyamıyorum.Bana korkusu dahi yetti. Rabbim kimin, ne derdi varsa şifasını versin inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Vayy kıyamam yaaaaTaşıyamıyoruz canım, babaneme döndüm ıııhh ahh ohhh uff oyyy sesleri cıkarıyorum hareket ederken
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar, belki hatırlarsınız kızımın ikinci ay başında kalça ultrasonu çektirmiştik ve bir ay sonra tekrarlamamızı istemişlerdi. Bugün çektirdik tekrardan.. çok şükür ki herşey yolunda çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. o kadar stres yapmışım ki, başım şu an davul gibi taşıyamıyorum.Bana korkusu dahi yetti. Rabbim kimin, ne derdi varsa şifasını versin inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Hatırlamaz miyim çok ama çok sevindim gözün aydın Allah hepmizin evladını hastalıklardan yasadan uzak tutsunKızlar, belki hatırlarsınız kızımın ikinci ay başında kalça ultrasonu çektirmiştik ve bir ay sonra tekrarlamamızı istemişlerdi. Bugün çektirdik tekrardan.. çok şükür ki herşey yolunda çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. o kadar stres yapmışım ki, başım şu an davul gibi taşıyamıyorum.Bana korkusu dahi yetti. Rabbim kimin, ne derdi varsa şifasını versin inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
tövbe tövbe yaÖyle evirir çevirir bakar bacaklarına filan bence morluk filan arıyor yoksa neye bakar ki
limon, portakal, mandalin gibi asidik şeyler yapar diye biliyorum ama c vitamini için de bol tüketin diyolar bilemedim.Hangi yiyecekler pişik yapar ki
katılıyorum. kızımın da altını sadece ben alıyorum. annem bakarken 40ı içinde de ben aldım sadece.Ne kadar ayıp ben sanırım laf sokardım neye bakıyosun dıye. Kızımın altnı kımsenin yanında değiştırmedım kız cocuk bile olsa dışarı çıkarttırdım. Oğlumu da ablasndan bile sakınıyorum mahremiyet denilen bir şey var.
Ben yemekten kendimi kismayi hiç sevmedim yaa süt verirken o vitaminler tatlar girmezse alisamaz yemezlermis de derler çok büyük sorun yasamadikca aslında yemek gereklimon, portakal, mandalin gibi asidik şeyler yapar diye biliyorum ama c vitamini için de bol tüketin diyolar bilemedim.
Canim bebegin kac eylulde dogmustukızlar bugün kontrolümüz vardı doktorumuzda. aklımda kalanları anlatayım siz de öğrenin bana söylediklerini.
bebeğim son zamanlarda yatarken ya da anakucağındayken kalkmaya çalışıyodu mekik çeker gibi. bikaç gündür de sadece kafasını değil belini de kaldırıyor artık. asla tek bırakmıyorum düşer diye. dün ilk defa kucağıma alıp oturttum 30 sn-1 dk kadar çok mutlu oldu. ayaklarına, yere ve ellerine baktı. ayaklarına uzanmaya çalıştı. onları hareket ettirdi izledi. bugün doktorumuza da bahsettim bundan. 4 aylıkken destekli oturtmayı tavsiye ediyoruz sen istersen 3 buçukta da başlayabilirsin. 5 dk ile başla giderek arttır dedi.
dişlerine baktı yumruklarını çok ağzına götürüyor çünkü. acayip emiyor şapır şupur. ufacık miniminnacık gördü sanırım erken çıkacak dedi.
ek gıdayı sordum. bebeğin kendi sinyalleri verir zaten. siz yerken kaşığı takip eder ağzına uzatınca ağzını açar dedi. ona da bakacağız yani.
her beslenme öncesi burnunu temizlemeyi tavsiye etti. böylece gaz yutmaz sancısı olmaz dedi.
uyku saatlerinden bahsettim. 8 saati geçmiyorsa uyandırıp beslemene gerek yok dedi. bebeği uzun uyuyan arkadaşları varsa ferahlayın
aklımda kalanlar bunlar valla. oturma işi için çok heyecanlıyım
4. Ay bitiminde BEkliyorum o performansı :) ama şuan sürekli tutturmaya çalışıyorumKızlr bebekleriniz eline verdiği şeyi kavrayıp ellerini kullanmaya başldımı bizimki ağzına götürüyo sadece tutma kavramı henüx olmuşmadı
Martın 2. Haftası inşallahKizlar benim.oglum 9 eylul dogumlu ek gidaya ne zaman geceriz
Benimki de 9 eylül canım.doktorlar 5. Aydan itibaren sadece tadına baktırın 6.aydan itibaren yedirin diyorlar canım.hep birlikte 5. Ay kontrollerimizde doktorlarımızın ne diyeceğini göreceğizKizlar benim.oglum 9 eylul dogumlu ek gidaya ne zaman geceriz
Tamam canim bende 4.5 aylikkenmi baslasammi diye dusunuyordumMartın 2. Haftası inşallah
11Canim bebegin kac eylulde dogmustu
Bende canim oyle yapayim ilk oglumda oyle yapmadim damak tadimi olusmadi nedir pek yemek secer. Canim peki oturtmaya ne zaman basliyorsuniz birde bamya yemegi gaz yaparmiBenimki de 9 eylül canım.doktorlar 5. Aydan itibaren sadece tadına baktırın 6.aydan itibaren yedirin diyorlar canım.hep birlikte 5. Ay kontrollerimizde doktorlarımızın ne diyeceğini göreceğizben de o günlerin gelmesini 4 le bekliyorum
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar, belki hatırlarsınız kızımın ikinci ay başında kalça ultrasonu çektirmiştik ve bir ay sonra tekrarlamamızı istemişlerdi. Bugün çektirdik tekrardan.. çok şükür ki herşey yolunda çıktı. Bir sıkıntı yokmuş. o kadar stres yapmışım ki, başım şu an davul gibi taşıyamıyorum.Bana korkusu dahi yetti. Rabbim kimin, ne derdi varsa şifasını versin inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
ben 3.5-4 aylık gibi destekliye başlıyorumBende canim oyle yapayim ilk oglumda oyle yapmadim damak tadimi olusmadi nedir pek yemek secer. Canim peki oturtmaya ne zaman basliyorsuniz birde bamya yemegi gaz yaparmi
Ben oturtmaya şöyle başladım.kucağıma alıuorım kaykılarak oturtuyorum.yani dik açıyla daha hiç oturtmadım.bamya yemeği bende gaz yapmadı ama sizde bilemicemBende canim oyle yapayim ilk oglumda oyle yapmadim damak tadimi olusmadi nedir pek yemek secer. Canim peki oturtmaya ne zaman basliyorsuniz birde bamya yemegi gaz yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?