2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Onu da stres yapmasaydın düzelir demişimdir. Bizim de iki defa çekildi.
Ne bileyim canım , keşke yapmasaymışım. yeğenim palvik bandajlı kullanmıştı bir yaşına kadar. ..belki o süreci ablamla tecrübe ettiğim
için korktum. Bebek içinde anne için de çok zor bir süreçti. Allah dermansız dert vermesin tabi ki ama yinede insan endişe ediyor
Gözün aydın canım çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım
Hatırlamaz miyim çok ama çok sevindim gözün aydın Allah hepmizin evladını hastalıklardan yasadan uzak tutsun
Çok çok teşekkür ederimmm

ben 3.5-4 aylık gibi destekliye başlıyorum
Bzmkı bayadır o pozisyonunda gecen de yazdım canım. Baya mekik çekmekten karın kası yaptı cocuk. Valla ben hafiften başlattım çünkü dediğin gibi çok mutlu oluyor hazır demek kı kendısı o hareketleri yapıyor. Üç bucuk aylıgız tam doktor da dedıyse daha bir rahatladım şimdi

yaaaa pıtı pıtı ayaklarını oynatıyo böyle uzanıyo gibi yapıyo falan gülüyo sonra

ben de buçuktan sonra başlayacağım nasipse. desteği neyle yapmak lâzım acaba bi instagram annesinde oturak şeklinde destek görmüştüm ondan mı almalı acaba?

Kendine yasla ellerinle tut. En rahat kucakta oturuyor.
Bebeyatmaz diye şöyle birşey varmış.

Günde toplam kaç cc mama veriyosunuz? Bende mama+meme gidiyorum da burdaki kilo ve boyları görünce acaba az mı veriyorum diye düşünmeye başladım

Günde toplam kaç cc mama veriyosunuz? Bende mama+meme gidiyorum da burdaki kilo ve boyları görünce acaba az mı veriyorum diye düşünmeye başladım.

Kusma problemi yaşayan var mı? 2 gündür çok fazla kusması var yediğinin yarısını çıkarıyor resmen

Malesef tamamen bıraktı göğüslerim normalde yemek yedikten sonra ağırlaşıp ağırırdı sonrada emmeye emmeye sütüm çok azaldı kuruyordu sanki günden güne ‍♀Sonradan kısmeti bu kadarmış diyip bende bıraktım bir hafta olacak neredeyse göğüslerim bomboş sanki

Evet canım bugün her ikisinide oldu benim bebeğim doktorumda acile gönderim yarım fitil koydurup eve gönderdi şimdi uyuyor iyi çok şükür bakalım inşşalah gece de rahat uyur

Üzme kendini mama var demekki bukadarmis emmesi

Evet canım bugün her ikisinide oldu benim bebeğim doktorumda acile gönderim yarım fitil koydurup eve gönderdi şimdi uyuyor iyi çok şükür bakalım inşşalah gece de rahat uyur
Fitil benimkini 4/5 saat deliksiz uyutuyor.inşAllah seninki de huzurlu bir şekilde uyur canım

Bu el emmesi kalıcı olmaz dimi ya bizimki corp corp emiyo çektirmiyoda emzik vermek istemiyodum pes edip aldım iki emip atıyor elini alıyo tekrar. Mızmızlıkta hatsafada bugün izlem vardı hazırlanıpta gidemedik 2 dk indirsem kucağımdan ağlamaya başlıyo tek başına ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…