2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3. Ay da rota aşısı olur mu
Sağlık ocağında 15.hafta demişler biz götürdük dün 13.haftada
Onlarda kendi bildikleri mutlak doğru sanıyor işte canım
Onun bakışı düşünceleri tekn dogru havasında seninki ben kendi annemi bile çekemem açıkçası karismasinda
Bende annem dese bile yine kendi bildiğimi okurum danışacaksam zaten danışırım o zaman fikir verseler keşke sadece
Valla bende bildiğimi okuyorum canım bugün yastık filanda koydurmadım kafasının altına minik bir gorumcem var oda çok sevmek istiyor sürekli kucağa alıyor dedim ağlamadığı zaman durduğu yerde sev sonra siz gidince hep kucak isteyecek diye, bizimki öyle herşeye karışmaz da işte kendince fikir veriyor diye düşünüyor ama bende akıl verilmesini hiç sevmem kendi annemde söyler ama ben kendi bildiğimi soyleyince ikna olur yani sabit fikirli değil
Benimkide diyor ki anne gel yazın bak diyor , alıp gotureyim memlekette bakayım diyor şaka gibi , doğum yaptığım gün gorumcem tek uyuyamıyor diye kayınbabam alıp götürmüştü eve sabah geri getirmişti hastaneye ki benim 3 aylık bebeğim annesini istemez mı biz ozlemez miyiz valla tuhaflar ya
Canım bizimkide 2 3 haftadır o şekilde kendini itiyor kalkmaya çalışıyor emzirme yastığına koyuyorum ama dik değil yatar gibi kafası yüksekte kalıyor ama hele ona koyunca kendini kaldırmaya çalışıyor ben vakti geldiğinde yine emzirme yastığı ile oturtcam yanları olduğu için destekliyor sığma gibi bir problem olmuyor , diş diyince bizimki 1 aya yakındır salya akıtıyor el desen şapur şupur bugün ağlarken kaynanam gördü alt kısım hafif şişmiş gibi diğer yerlere göre rengi daha açık duruyor sanırsam bizimkide 6 aya kalmadan çıkarır gibi ama hayırlısı :)

kızlar bu arada istanbulda avrupa yakasında oturan varsa ve yakınsa başakşehir şehir hastanesi cidden doktor kalitesi ve sağlık hizmeti olarak çok iyi. biz kızımın doktorundan hele çok ama çok memnunuz. ismi uzm. dr. ışıl çulha. çok bilgili, ilgili ve güler yüzlü. kendisinin bir de instagram hesabı var ve müsait oldukça sorulara ve yorumlara dönüş yapıyor

reklam gibi oldu böyle ama ben çok memnunum

ben de böyle oturak gibi bi aparat görmüştüm ondan mı alsam acaba diyorum?

500 lira olan bir oturak var eğer ondan bahsediyorsan canım ama bence o kadar vermeye gerek yok ya, şu banyo oturakları var onlarada senin bebiş sığmaya bilir 50 60 liralık olanlar
ben zaten şaşırdım artık kızımı nereye sığdıracağımı

kizlar bebeginiz kollarini serbest birakiyormu. yani soyle soyliyim. ayaklarina ve kollarina gunduzleri egzersiz yaptiriyorum ayaklarini cok rahat her turlu oynatiyor. fakat kollara sira gelince yukari kaldiracagim zaman kasıyor kollarini. buyuk insana masaj yapar gibi pazularinin oldugu yere masaj yapiyorum sonra kaldiriyorum hafif izin veriyor hatta guluyor ama cok zor kaldiriyorum yinede.
giydirirken, banyo yaptirirken falan hep kasiyor. koltukaltini yikayamiyorum mesela. elimi sabunlayip parmagimi sokuyorum kenardan.

ayni durumu yasiyan varmi. bazen korkuyorum anormal bir durum var diye. ama kendi sabahlari cok rahat geriniyor o yuzden sorun yoktur diye umut ediyorum

Benim kızım da kasıyor. Koltuk altı nı zor yıkıyorum

Bence sen emzirme ve destek yastığı denilenden al yanlardan destek olsun yeter ona
iyi fikir valla. sırtına yanına yeter.

allahım ne zaman doğuracağız diyorduk doğurduk da oturtuyoruz bile

rabbim isteyene hayırlısıyla versin inşallah

ben zaten şaşırdım artık kızımı nereye sığdıracağımı
Ben böyle koyuyorum iyi oluyor etrafı görünce sıkılmıyor hemde normal yastık gibi yan tarafa yuvarlanmıyor canım

Eklentiler

• Screenshot_20201218-020517_Samsung Internet.webp
    31 KB · Görüntüleme: 37
iyi fikir valla. sırtına yanına yeter.

allahım ne zaman doğuracağız diyorduk doğurduk da oturtuyoruz bile

rabbim isteyene hayırlısıyla versin inşallah
Öyle valla geçen sene bu zamanlar kimimiz son adetini olmuştu bizimki zaten aynı gündü onu bile olmamıştık şimdi doğdular da neler yapıyorlar , zaman çok zalımsınnn ve dediğin gibi rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin❤

Sen deyince tarihe baktım da dün son adet tarihimmis duygulandım

Ya bende kalici olmasin diye zorla emzik sokuyorum ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…