2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar oturtmak için erken değil mi ya bana oturtma kambur kalır diyorlar

Sinyallerini veriyorsa erken değildir ya, bizimki kendini öne doğru atıyor sürekli sizde de öne doğru eğilmeler başladıysa elinden tutup 5 10 saniye oturtabilirsin, ilk adım olarak yani

Canım bir ıkı ay için bir sey almaya gerek yok bence, zaten cok az bir sürede tam oturmaya gececekler. Babası 120derecekik açıyla karnına yatırıyordu zaten ben de daha az açıyla köşe koltugumun köşesine denk getırerek yastıkları sağlı sollu destek yapıyorum bırkac gündür. Ana kucagına oturtanlar zaten aslında oturtmuş oluyor hafiften. Ben ana kucagımızı kullanmadım kafa yapısını bozmasın dye. Yatar pozisyonda oldugu için dönüyor artık artılarını da gördüm. Çok rahat şınav çekiyor badici oğlumEmekleme hareketlerini yapıyor filan baktı tam gücü yetmeyince sıkılıyor o zaman yastıkla destek yapıp oturtuyorum ama en fazla on dakıka. Ana kucagını bilmedgı ıcın de oturma olayını çok sevıyor olabılır. On dakıka sonra emmek aklına gelıyor zaten mıkırdıyor:)

Sağlık olsun canım kendını üzme, bebişin ve sen iyi olduktan sonra önemi yok. Yakında ek gıdaya gececekler zaten. İlk cocukta acemilik oluyor ikincide daha tecrübeli oluyor insan, hepimiz yaşıyoruz, yapıyoruz.

Bzmkı de öyle canım gıdıklanıyor bence dün akşam ayaklarının altını öptüm banyodan sonra onda da cok huylandı

Olmaz canım bzmkı de cıldırmıs gbı iki yumrugunu ağzına götürüyor. Dişleri görünüyor alt, patlamış gibi ama göstermiyor. O kadar fena ki. Büyük ihtimalle salyası arttıysa, sürekli eli ağzındaysa seninki de diş çıkarma uğraşı içinde

Benimki yaklaşık 3haftadır salyalı.daha gazı bitmeden dişe mi geçiş yapıyoruz Allah’ım sen yardı et

Dr olmadığına göre bakması çok ayıp

Benimki yaklaşık 3haftadır salyalı.daha gazı bitmeden dişe mi geçiş yapıyoruz Allah’ım sen yardı et
Olabılır canım cıkmış bzm minicik patlamış ele değiyo on beş gündür çok fenaydı salyalı, eli ağzında. İki gündür de mızık mızıktı. Neyse uzun sürmedi şükür Gece uyuyo yeter bana gündüz çekicez nazını napalım:)) köpek dişleri zor oluyo kızımın öyle olmuştu

Son düzenleme:
Ayyy maasallah gözünüz aydın oyke böyle derken ömür geciyo.kac Eylül de doğmuştu

ayyyy tam yemelik zamanlarına geldik yani

Fitil benimkini 4/5 saat deliksiz uyutuyor.inşAllah seninki de huzurlu bir şekilde uyur canım
Yok canım ya bize fitil işe yaramadı saat 2 buçukta uyudu bebeğim saat 11 sen 2 buçuğa kadar ateş düşürmekle uğraştık ondan sonra da uyudu yeniden fitil koydum ve ona rağmen sabaha kadar düşmedi ve sabaha kadar hem çıtçıtlı badi ile kaldı üstüne de bi güzel sancı topladı elleri ayakları buz gibiydi az önce sancı çekip kıvranıyordu anlayacağın ne ben ne o uyuyabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…