- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.661
Evdeki bı koltuğu direk ona ayırben zaten şaşırdım artık kızımı nereye sığdıracağımı
Mustela çok iyi geliyor bence dene derim
Öneri için teşekkür ederim.Mustela oğlumda alerjiye sebep oldu.hem pişik kremi hem de vücut losyonu cildini kıpkırmızı ve yaptı.Mustela bariyer krem. Mutlaka deneyin
Kızlar oturtmak için erken değil mi ya bana oturtma kambur kalır diyorlar
Canım bir ıkı ay için bir sey almaya gerek yok bence, zaten cok az bir sürede tam oturmaya gececekler. Babası 120derecekik açıyla karnına yatırıyordu zaten ben de daha az açıyla köşe koltugumun köşesine denk getırerek yastıkları sağlı sollu destek yapıyorum bırkac gündür. Ana kucagına oturtanlar zaten aslında oturtmuş oluyor hafiften. Ben ana kucagımızı kullanmadım kafa yapısını bozmasın dye. Yatar pozisyonda oldugu için dönüyor artık artılarını da gördüm. Çok rahat şınav çekiyor badici oğlumyaaaa pıtı pıtı ayaklarını oynatıyo böyle uzanıyo gibi yapıyo falan gülüyo sonra
ben de buçuktan sonra başlayacağım nasipse. desteği neyle yapmak lâzım acababi instagram annesinde oturak şeklinde destek görmüştüm ondan mı almalı acaba?
Sağlık olsun canım kendını üzme, bebişin ve sen iyi olduktan sonra önemi yok. Yakında ek gıdaya gececekler zaten. İlk cocukta acemilik oluyor ikincide daha tecrübeli oluyor insan, hepimiz yaşıyoruz, yapıyoruz.Malesef tamamen bıraktı göğüslerim normalde yemek yedikten sonra ağırlaşıp ağırırdı sonrada emmeye emmeye sütüm çok azaldı kuruyordu sanki günden güne♀Sonradan kısmeti bu kadarmış diyip bende bıraktım bir hafta olacak neredeyse göğüslerim bomboş sanki
Bzmkı de öyle canım gıdıklanıyor bencekizlar bebeginiz kollarini serbest birakiyormu. yani soyle soyliyim. ayaklarina ve kollarina gunduzleri egzersiz yaptiriyorum ayaklarini cok rahat her turlu oynatiyor. fakat kollara sira gelince yukari kaldiracagim zaman kasıyor kollarini. buyuk insana masaj yapar gibi pazularinin oldugu yere masaj yapiyorum sonra kaldiriyorum hafif izin veriyor hatta guluyor ama cok zor kaldiriyorum yinede.
giydirirken, banyo yaptirirken falan hep kasiyor. koltukaltini yikayamiyorum mesela. elimi sabunlayip parmagimi sokuyorum kenardan.
ayni durumu yasiyan varmi. bazen korkuyorum anormal bir durum var diye. ama kendi sabahlari cok rahat geriniyor o yuzden sorun yoktur diye umut ediyorum
Bebekten bebeğe değişir. Çok az sürelerle başlanabilir kendısı istiyorsa.Kızlar oturtmak için erken değil mi ya bana oturtma kambur kalır diyorlar
Olmaz canım bzmkı de cıldırmıs gbı iki yumrugunu ağzına götürüyor. Dişleri görünüyor alt, patlamış gibi ama göstermiyor. O kadar fena ki. Büyük ihtimalle salyası arttıysa, sürekli eli ağzındaysa seninki de diş çıkarma uğraşı içindeBu el emmesi kalıcı olmaz dimi ya bizimki corp corp emiyo çektirmiyoda emzik vermek istemiyodum pes edip aldım iki emip atıyor elini alıyo tekrar. Mızmızlıkta hatsafada bugün izlem vardı hazırlanıpta gidemedik 2 dk indirsem kucağımdan ağlamaya başlıyo tek başına ne zormuş
Benimki yaklaşık 3haftadır salyalı.daha gazı bitmeden dişe mi geçiş yapıyoruz Allah’ım sen yardı etOlmaz canım bzmkı de cıldırmıs gbı iki yumrugunu ağzına götürüyor. Dişleri görünüyor alt, patlamış gibi ama göstermiyor. O kadar fena ki. Büyük ihtimalle salyası arttıysa, sürekli eli ağzındaysa seninki de diş çıkarma uğraşı içinde
Dr olmadığına göre bakması çok ayıpBenim k valide yaşlı yatalak pek öyle birşeye karışmaz ama kariscak birileri illa cikiyo mesela görümcem e gider gitmez altıni açar temiz desem bile altı tamamen çıkarır inceler sanki ben bebeme eziyet ediyrm da iz arıyorbelki psikopat ca ama aklıma bu geliyo neden aktı tamamen çıkarıp inceliyor ki
Dedim ya ben bebeme eziyet ediyrm o da delil ariyoDr olmadığına göre bakması çok ayıp
Olabılır canım cıkmış bzm minicik patlamış ele değiyo on beş gündür çok fenaydı salyalı, eli ağzında. İki gündür de mızık mızıktı. Neyse uzun sürmedi şükürBenimki yaklaşık 3haftadır salyalı.daha gazı bitmeden dişe mi geçiş yapıyoruz Allah’ım sen yardı et
Ayyy maasallah gözünüz aydın oyke böyle derken ömür geciyo.kac Eylül de doğmuştuKızzzlarr ay sabah sabbah sevındm çok, patlamış bzm dişler elime değiyo fotoğrafını cekecektm mümkün değil çektirmiyyor durmuyor sağa sola çeviriyor başınıküçük bir sey ama duygulandım işte doğdu da dişi çıkıyo kuzumun
3 EylülAyyy maasallah gözünüz aydın oyke böyle derken ömür geciyo.kac Eylül de doğmuştu
ayyyy tam yemelik zamanlarına geldik yaniCanım bir ıkı ay için bir sey almaya gerek yok bence, zaten cok az bir sürede tam oturmaya gececekler. Babası 120derecekik açıyla karnına yatırıyordu zaten ben de daha az açıyla köşe koltugumun köşesine denk getırerek yastıkları sağlı sollu destek yapıyorum bırkac gündür. Ana kucagına oturtanlar zaten aslında oturtmuş oluyor hafiften. Ben ana kucagımızı kullanmadım kafa yapısını bozmasın dye. Yatar pozisyonda oldugu için dönüyor artık artılarını da gördüm. Çok rahat şınav çekiyor badici oğlumEmekleme hareketlerini yapıyor filan baktı tam gücü yetmeyince sıkılıyor o zaman yastıkla destek yapıp oturtuyorum ama en fazla on dakıka. Ana kucagını bilmedgı ıcın de oturma olayını çok sevıyor olabılır. On dakıka sonra emmek aklına gelıyor zaten mıkırdıyor:)
allahıııımKızzzlarr ay sabah sabbah sevındm çok, patlamış bzm dişler elime değiyo fotoğrafını cekecektm mümkün değil çektirmiyyor durmuyor sağa sola çeviriyor başınıküçük bir sey ama duygulandım işte doğdu da dişi çıkıyo kuzumun
Şuan değil zaten canım en erken 4.ayda destekli şekilde diyorlar o zamanda hemen dimdik oturtmam ben zatenKızlar oturtmak için erken değil mi ya bana oturtma kambur kalır diyorlar
Yok canım ya bize fitil işe yaramadı saat 2 buçukta uyudu bebeğim saat 11 sen 2 buçuğa kadar ateş düşürmekle uğraştık ondan sonra da uyudu yeniden fitil koydum ve ona rağmen sabaha kadar düşmedi ve sabaha kadar hem çıtçıtlı badi ile kaldı üstüne de bi güzel sancı topladı elleri ayakları buz gibiydi az önce sancı çekip kıvranıyordu anlayacağın ne ben ne o uyuyabildikFitil benimkini 4/5 saat deliksiz uyutuyor.inşAllah seninki de huzurlu bir şekilde uyur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?