2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Ayy ben özlemiyorum sanırım ne sıcaktı o ne sıcaktı yarabbim sabah dörtlerde duşa girmeler, sıcaktan ağlama noktasına gelmelerim sezaryen olmama rağmen doğum yaptığım gün kuş gibi hissetmiştim kendmi

Hepsi aynı sanırım canım karismadiklari hiç bişey yok . Bizim ki de 40 gün kaldı altını bile hep o değiştirmek ıstiyodu. Şimdi de uzaktan karışiyo çocuğuma iyi bakın aglatmayin ilgilenin . Sanki bebislerin annesi onlar biz bakicisiymisiz gibi

Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
O günleride özlüyorum ama bebekli olmak daha güzel ya en çok ilk doğduğu zamanlarla şuana bakıp duygulanıyorum nasıl büyümüş diye

Uh hem de ne salya Ağzını kontrol ediyorum ama bi değişiklik yok gibi ya da ben anlamıyor

Bizimki ellemez öyle hiç değiştirmedi ama işte yinede akıl verilmese daha güzel olurdu

Benim özlediğim yanları var bi kere saçlarım hiç dökülmüyodu, yemek yemekten aşırı zevk alıyodum, yüzüm bebek gibiydi şimdi kamyon çarpmışa döndüm

Bizimde 1 aya yakındır böyle canım bu aralar iyice arttı tükürük yamyaş oluyor önlük takıyorum annem ne zaman görüntülü konuşsa bunun dışı çıkacak diyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…