- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #29.681
Aynen öyle teşekkür ederim canımSağlık olsun canım kendını üzme, bebişin ve sen iyi olduktan sonra önemi yok. Yakında ek gıdaya gececekler zaten. İlk cocukta acemilik oluyor ikincide daha tecrübeli oluyor insan, hepimiz yaşıyoruz, yapıyoruz.
Yaa yerim onu bize foto atKızzzlarr ay sabah sabbah sevındm çok, patlamış bzm dişler elime değiyo fotoğrafını cekecektm mümkün değil çektirmiyyor durmuyor sağa sola çeviriyor başınıküçük bir sey ama duygulandım işte doğdu da dişi çıkıyo kuzumun
Valla bende tuhaf oldum zaman çok çabuk geçiyor ama çok şükür yavrularımızı getirdi bizeSen deyince tarihe baktım da dün son adet tarihimmis duygulandım
Yiyecek gücümüz kalırsaayyyy tam yemelik zamanlarına geldik yani
Ah canım kaç dakıka uğraştım, denicem tekrar atmam mıYaa yerim onu bize foto at
Benimkide ayaklarindan gidiklaniyor. Altini her actigim da ablasi gidikliyor oda oyle guluyorki. Yeter diyorum artik yapma ama o guldukce cokta hosumuza gidiyorBzmkı de öyle canım gıdıklanıyor bencedün akşam ayaklarının altını öptüm banyodan sonra onda da cok huylandı
Hamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sankiValla bende tuhaf oldum zaman çok çabuk geçiyor ama çok şükür yavrularımızı getirdi bize
Uyuyunca denemeye çalışAh canım kaç dakıka uğraştım, denicem tekrar atmam mı
Ayy ben özlemiyorum sanırım ne sıcaktı o ne sıcaktı yarabbimHamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Hepsi aynı sanırım canım karismadiklari hiç bişey yok . Bizim ki de 40 gün kaldı altını bile hep o değiştirmek ıstiyodu. Şimdi de uzaktan karışiyo çocuğuma iyi bakın aglatmayin ilgilenin . Sanki bebislerin annesi onlar biz bakicisiymisiz gibiKızlar tam kaynana yazmaya geldim ki hepiniz aynı konuyu konusmussunuznormalde biz başka şehirdeyiz evleneli 2 buçuk sene oldu en son 2 sene önce gelmişti kaynanam öyle söyleyeyim yani öyle sık sık gelen biri değil akraba getirince geldi, neyse konuya geçelim çocuğun herşeyi ne bir yorum yapıyor ki ben işime karısılmasını hiç sevmem normalde çok iyi kadındır birşeyini gormedim ama böyle olunca tuhaf oldum. Mesela kafasının altına yastık koydurmak istiyor diyorum 2 yasına kadar önermiyorlar boynuna birşey olurmuş ince bir yastık koymak lazim diyor çocuk tv na bakacak oldu bakmasın diye donderdim diyor nolacak baksın ben bastırırdım koyardım karşısına işimi tutardım o izlerken diyor, cocuk gaz yapıyor azıcık bende ayağını karnına bastırıyoruz ya masaj gibi yapıp ondan yapıyroum devamı varsa çıksın diye günde 1 defa yap diyor kaç defa yapmışım geldiğinden beri , altını değiştirirken krem sürdüm (gece uykusundan önce sürüyorum ben her gün uzun saat takılı kalıyor diye ) çocuğun altı pişik mı ki sürüyorsun diyor, birkaç gün önce hamak gibi tavana asılan birşey aldık içine babynest i koydum sade kumaşa yatmasın diye cocuk içine gömülüyormuş olmazmış, babynest yerine normal minder koyacak yarın kafasına da yastık koyacakmış birde belki basit şeyler olabilir ama ben işime karısılmasından gıcık alıyorum , normalde işe başlarken millet diyordu kaynanan gelsin baksın diye oda dedi nasıl bakayım ben baban napacak memlekette filan , aslında bende istiyordum çocuğa yabancı kişi bakmasındansa nenesi baksın diye ama vazgeçtim farkettim ki evde başkası olup birde akıl verince kasılıyorum iyice ,baksa çocuk kesin akşama kadar tv izler artık
O günleride özlüyorum ama bebekli olmak daha güzel yaHamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Uh hem de ne salyaOlmaz canım bzmkı de cıldırmıs gbı iki yumrugunu ağzına götürüyor. Dişleri görünüyor alt, patlamış gibi ama göstermiyor. O kadar fena ki. Büyük ihtimalle salyası arttıysa, sürekli eli ağzındaysa seninki de diş çıkarma uğraşı içinde
Uyuyo canım şu an ama yastığa yuzunu çevirmiş başaramadımUyuyunca denemeye çalış
Bizimki ellemez öyle hiç değiştirmedi ama işte yinede akıl verilmese daha güzel olurduHepsi aynı sanırım canım karismadiklari hiç bişey yok . Bizim ki de 40 gün kaldı altını bile hep o değiştirmek ıstiyodu. Şimdi de uzaktan karışiyo çocuğuma iyi bakın aglatmayin ilgilenin . Sanki bebislerin annesi onlar biz bakicisiymisiz gibi
Akıl verme huyundan vazgecmiyolar . Tecrübeli ve büyük olduklari icin sanırımBizimki ellemez öyle hiç değiştirmedi ama işte yinede akıl verilmese daha güzel olurdu
Aynen canım bakalım biz nasıl olcazAkıl verme huyundan vazgecmiyolar . Tecrübeli ve büyük olduklari icin sanırım
Benim özlediğim yanları var bi kere saçlarım hiç dökülmüyodu, yemek yemekten aşırı zevk alıyodum, yüzüm bebek gibiydi şimdi kamyon çarpmışa döndümHamilelik fotolarına bakınca sizinde içinizde bu burukluk oluyormu yaa çok zor günlerdi ama o günleri özlüyorum sanki
Bizimde 1 aya yakındır böyle canım bu aralar iyice arttı tükürük yamyaş oluyor önlük takıyorum annem ne zaman görüntülü konuşsa bunun dışı çıkacak diyor ama bakalımOlmaz canım bzmkı de cıldırmıs gbı iki yumrugunu ağzına götürüyor. Dişleri görünüyor alt, patlamış gibi ama göstermiyor. O kadar fena ki. Büyük ihtimalle salyası arttıysa, sürekli eli ağzındaysa seninki de diş çıkarma uğraşı içinde
Çok çok güzelKızzzlarr ay sabah sabbah sevındm çok, patlamış bzm dişler elime değiyo fotoğrafını cekecektm mümkün değil çektirmiyyor durmuyor sağa sola çeviriyor başınıküçük bir sey ama duygulandım işte doğdu da dişi çıkıyo kuzumun
Bende öyle özellikler mimiklerini izlerken seslerini ağzını sapirtatiyor o halıO günleride özlüyorum ama bebekli olmak daha güzel yaen çok ilk doğduğu zamanlarla şuana bakıp duygulanıyorum nasıl büyümüş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?