2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun canım bende oğlumu düşürmüştüm yanımda yatıyordu Allah tan yatağımın o kısmında bişiler vardı çok yüksek değildi ama ama nekadar ağlamıştı o ana gittim düşe kalka büyüyecekker ama bu kadar muhtaçlarken olunca insan Bi tuhaf hissediyo

Valla dürtüyor beni rahatlık :) ben sevıyorum da evın frekansı degısır mı acaba cft sayı daha mı iyi onu bılmıyorum dörde tamamlamak için de yaş geçiyor :)
Ahahah bende hep 4diodum ama 3te güzel bence Benim yaşta şuan sıkıntım yok 27yaş 3çocuk ama tahammülüm azaldı birde aileler yakın ama çocuğa bakacak yardım edecek değiller eşime diyorum temizliğe birini alalım eve yabancının dokunması hoşuna gitmiyormuş baktı tekte olmuyor ucundan tutmaya başladı işlerin biraz rahatladım ama 4e çoook uzağım

Dun gece mesajini okudum uzerine farkettimki benim oglanda dilini emer gibi degisik bisiler yapiyo cok komik ama cok tatli oluyo. Bence aclikla alakali oldugunu dusunme dilini kesfediyolar
Evet insanın gülesi geliyo dişi yok ama canı acır gibi hissediyorum engelde olamıyosun ki daha neler görcez bakalım

Allah'ım korusun onları kendimi çok suçlu hissediyorum halen atlatamicamda okadar savunmasızlar ki koruyamam bişey olur diye korkuyor insan ve sakınan göze çöp batar misali oluyor malesef

Allah'ım korusun onları kendimi çok suçlu hissediyorum halen atlatamicamda okadar savunmasızlar ki koruyamam bişey olur diye korkuyor insan ve sakınan göze çöp batar misali oluyor malesef
Kendine vesvese verme bu sana acıda olsa tecrübe oldu bizler içinde dikkat etmemiz gerektiğini anladık daha tedbirli olursun artık

Aynen canım bi 4 ayını da doldursun düzelmezse götürürüm inşALLAH gerek kalmaz yavrum şimdiden acı tatmasin daha ameliyat olacak içim yanıyor ona baktıkça

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusub

Kızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş. şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum

Ahh canım bende benzer durumdayım inan hiçbirşey tam olmuyor dediğin gibi iki gündür aşırı huysuz bide yarın aşı olucak nası olucak huzsuzlanacakmı diğer ikisi ilgi bekliyor amayetemiyorum inşallah geçecek bungünler

Hepimiz benzer durumlardayiz aslinda.
Benimde kizim sabah kahvaltida biraz az yedi. Bu kadar yesem olmazmi dedi. Normalde biraz daha yedirmeye calisirdim ama corba yapmistim eriste ve kofteli. O daha faydali diye tamam olsun sonra corba veririm sana dedim. Kucukle ilgilenirken vakit gecmis anlamamisim. Gec vakit anne hani corba yedircektin bana dedi. Ozur dileyip hemen kalktim ama bir yandanda vicdanim sizladi. Sanki onu ikinci planda birakmisim gibi.

Bu arada benimkide 2/3 gundur huysuzlanmaya basladi. Uykusunda bile agliyor. Gece 5/6 saat uyurdu suan daha sık kalkiyor. Gazi yok, dis te degil bende anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…