- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.361
Çok geçmiş olsun canım bende oğlumu düşürmüştüm yanımda yatıyordu Allah tan yatağımın o kısmında bişiler vardı çok yüksek değildi ama ama nekadar ağlamıştı o ana gittim düşe kalka büyüyecekker ama bu kadar muhtaçlarken olunca insan Bi tuhaf hissediyoKızlar bebeğim ortalayarak bizim yatağa bıraktım bezini atmaya gittim eşimde düşmesin dedi demesyle küt diye bir ses ve yataktan düştü nasıl dustugunu hiç anlamadım yaa çok korktuk eşimle dün gecede bağırarak uyandı zar zor uyuttum ağladı durdu nazara mi geliyor noldu bilemedim
Ahahah bende hep 4diodum ama 3te güzel bence Benim yaşta şuan sıkıntım yok 27yaş 3çocuk ama tahammülüm azaldı birde aileler yakın ama çocuğa bakacak yardım edecek değiller eşime diyorum temizliğe birini alalım eve yabancının dokunması hoşuna gitmiyormuş baktı tekte olmuyor ucundan tutmaya başladı işlerin biraz rahatladım ama 4e çoook uzağımValla dürtüyor beni rahatlık :) ben sevıyorum da evın frekansı degısır mı acaba cft sayı daha mı iyi onu bılmıyorum dörde tamamlamak için de yaş geçiyor :)
Evet insanın gülesi geliyoDun gece mesajini okudum uzerine farkettimki benim oglanda dilini emer gibi degisik bisiler yapiyocok komik ama cok tatli oluyo. Bence aclikla alakali oldugunu dusunme dilini kesfediyolar
Allah'ım korusun onları kendimi çok suçlu hissediyorum halen atlatamicamda okadar savunmasızlar ki koruyamam bişey olur diye korkuyor insan ve sakınan göze çöp batar misali oluyor malesefÇok geçmiş olsun canım bende oğlumu düşürmüştüm yanımda yatıyordu Allah tan yatağımın o kısmında bişiler vardı çok yüksek değildi ama ama nekadar ağlamıştı o ana gittim düşe kalka büyüyecekker ama bu kadar muhtaçlarken olunca insan Bi tuhaf hissediyo
Kendine vesvese verme bu sana acıda olsa tecrübe oldu bizler içinde dikkat etmemiz gerektiğini anladık daha tedbirli olursun artıkAllah'ım korusun onları kendimi çok suçlu hissediyorum halen atlatamicamda okadar savunmasızlar ki koruyamam bişey olur diye korkuyor insan ve sakınan göze çöp batar misali oluyor malesef
Doğru diyorsun gerçekten bir musibet bin nasihattan iyidir zaten ponçik butun gün güldü sabahki sıkıntıya nispet eder gibi şükürKendine vesvese verme bu sana acıda olsa tecrübe oldu bizler içinde dikkat etmemiz gerektiğini anladık daha tedbirli olursun artık
Aynen canım bi 4 ayını da doldursun düzelmezse götürürüm inşALLAH gerek kalmaz yavrum şimdiden acı tatmasin daha ameliyat olacak içim yanıyor ona baktıkçaBilemiyorum canım dediğim kadın kasların gerilmesinden yada kitle olabileceğini söylemişti kendi bebeğin de olunca araştırmış fizik tedaviyle kaslar gerildiyse kitle varsa ufak operasyonla halledileck birşey dedi çok rahat bir şekilde anlattı bir doktora götür istersen hem seninde için rahat eder
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusubKızlar bebeğim ortalayarak bizim yatağa bıraktım bezini atmaya gittim eşimde düşmesin dedi demesyle küt diye bir ses ve yataktan düştü nasıl dustugunu hiç anlamadım yaa çok korktuk eşimle dün gecede bağırarak uyandı zar zor uyuttum ağladı durdu nazara mi geliyor noldu bilemedim
Teşekkür ederim canım aminÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusub
Faktör V di galiba canim, rapora bakmam lazım. Heterozigot sanırım. Senin? Ben 2 defa damar tıkanıklığı geçirdim.Hangi genlerde var canım senin yüksek mi pıhtılaşman
Severim ben onu yaaa gülünce nasıl güzel oluyorlarDoğru diyorsun gerçekten bir musibet bin nasihattan iyidir zaten ponçik butun gün güldü sabahki sıkıntıya nispet eder gibi şükür
İnşallah gerek kalmaz canım boynunu yatırdığında destek koy yanına düz tutması içinAynen canım bi 4 ayını da doldursun düzelmezse götürürüm inşALLAH gerek kalmaz yavrum şimdiden acı tatmasin daha ameliyat olacak içim yanıyor ona baktıkça
Açılır yakında canım, ancak pozitifi görüyorlardır2021 eylül anneleri daha açılmamış galiba
Anılar anılar tam bu zamanlarda ilk belirtilerini hissetmeye başlayalıAçılır yakında canım, ancak pozitifi görüyorlardırçok güzel heyecanlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yılbaşında eltimlerdeydik ben dakka başı tuvalete gidiyodum of ya sürekli tuvaletetim geliyo dedim eltim o an gözgöze geldik eltimle kız hamile misin dedi yook canımm dedimAnılar anılar tam bu zamanlarda ilk belirtilerini hissetmeye başlayalı
Ahh canım bende benzer durumdayım inan hiçbirşey tam olmuyor dediğin gibi iki gündür aşırı huysuz bide yarın aşı olucak nası olucak huzsuzlanacakmı diğer ikisi ilgi bekliyor amayetemiyorum inşallah geçecek bungünlerKızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş.şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum
Hepimiz benzer durumlardayiz aslinda.Kızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş.şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?