- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.381
Ay kuzum aglayarak okudum ölümü öyle şey yetemedigini bir sen düşünmüyorsun bende biz gibi çok düşünen var ama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz benimkinde de seninki gibi durmadan huysuz hep ağlıyor çok sakindi ama bende anlayamadım siz gibi ne emiyor ne uyuyor fakat bu bı surec bence gecicektir inşallahKızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş.şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum
Biberon kullaniyor musun. Benimkide iki cekip birakiyor haliyle goguslerim sisiyor. Sagip biberondan veriyim diyorum biberonuda agzinda cevirip duruyor, akan sut agzinin kenarindan suzuluyor onu bile yutmuyor yani.Ay kuzum aglayarak okudum ölümü öyle şey yetemedigini bir sen düşünmüyorsun bende biz gibi çok düşünen var ama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz benimkinde de seninki gibi durmadan huysuz hep ağlıyor çok sakindi ama bende anlayamadım siz gibi ne emiyor ne uyuyor fakat bu bı surec bence gecicektir inşallah
Anılar anılar tam bu zamanlarda ilk belirtilerini hissetmeye başlayalı
ben de 20 ocakta öğrenmiştim. çoooook geç öğrenmiştim çünkü geç döllenme olmuştu bizdeBen baya geç öğrenmiştim ya, 13 ocakta yapmıştım testiaahh ahh, zaman...
Ben de 20 ocakta öğrenmiştim.aşılamaydı benimki test tarihi ogündü ama aşılamadan sonra zaten mide bulantılarım ,kasık ağrılarım başlamıştı.hamile olduğumu hissediyordjm ama test yapmak aklıma bile gelmiyordu çünkü o ay çok fazla koşturmacam vardı.bir de üstüne üstlük ağır bir grip geçirip 2 gün baygın bir halde aç-susuz uyumuştumBen baya geç öğrenmiştim ya, 13 ocakta yapmıştım testiaahh ahh, zaman...
Aynen çok uğraşıyorum bugün sanki düzdü sağolİnşallah gerek kalmaz canım boynunu yatırdığında destek koy yanına düz tutması için
Baktım canım onun ki baya eğik sağına doğru benimkinin çok hafif ti ALLAH herkese şifa versin inşALLAHGurbettt42 canım evimvebebeğim instada sayfasına bakmışmıydın bilmiyorum ama çocuğunu doktora götürmüş muayenesini çekmiş story atmış işine yarar belki
Ah kuzumm olgun düşünceli yavrum benim. Ne güzel bi evlat yetiştirmişsin tebrik ediyorum siziKızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş.şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum
Anladım canım amiiinn inşallahBaktım canım onun ki baya eğik sağına doğru benimkinin çok hafif ti ALLAH herkese şifa versin inşALLAH
Yok kullanmiyorum tiksiniyor canım bı yolunu bulup emziriyorum fakat 3 gün olucak ama bugün ağlama nöbeti tarzinda bi anda ağlamaya başlıyor kramp girer gibi susturmak çok zor ve korkutuyor anlam veremedimBiberon kullaniyor musun. Benimkide iki cekip birakiyor haliyle goguslerim sisiyor. Sagip biberondan veriyim diyorum biberonuda agzinda cevirip duruyor, akan sut agzinin kenarindan suzuluyor onu bile yutmuyor yani.
Tamamen ac degil tabi ama hani dolu dolu emmiyor yani.
Maşallah kaç kilo doğmuştu. Bizimki daha 5.500 sütüm çok az geliyo iştahı yerinde maşallah ne versem alıyor ama kusuyor çok verirsem bende ayarlayamıyorum. Bu kusma normal mi bazıları diyor sen ver bolca fazlasını kussun doğru bi şey mi bu? Bi de mamanın üzerinde 4-5 saatte bir 150 yazıyor diye ben ona göre ayarlıyodum hep o zaman ben baya az veriyorum galibaMama ile büyütüyorum ben
Her 2,2 buçuk saatte bir acıkıyor
Ben de 150 cc yapıp iciriyorum çoğu zaman
BAzen biberonu ısırıyor sabırla acikmasını bekliyorum,
Benimki 2 eylul dogumlu 9 kilo şuan, ne kadar iştahlı olsa da diş çıkarma dönemi sanırım hep bir reddetme durumu
Annelik hep bir sabir gösterme işi.
Kafayı yeme , sütünü hep vermeyi dene
Benim 40 gün geldi sütüm
Mamaya başladığımda hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum
Kızımı 13 ay emzirince oğlumda şaşa beş olmuştum
Ama geçti, geçiyor
Tadını çıkarmaya bak
Çabuk büyüyorlar
Dün gece bizde de oldu. Öncesinde de yine derin uykudayken 3 sn kadar kahkaha attı birkaç saat sonrada sizdeki gibi ağladı. Rüyadır diye düşündüm bendebu içli ağlama muhabbeti bizde de oldu bi iki defa. ama max 3 sn falan sürdü derin uykudayken. artık rüya mı gördü yoksa gündüz bişeyden mi etkilendi anlamadım.
O bebekten bebeğe değişir bende hep bakıyodum kaç cc veriyor insanlar nasıl yapıyor diye kafam allak bullak olduyodu. Ben mesela günde iki kez 120 cc veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum 7 kilo benim bebeğinde.Maşallah kaç kilo doğmuştu. Bizimki daha 5.500 sütüm çok az geliyo iştahı yerinde maşallah ne versem alıyor ama kusuyor çok verirsem bende ayarlayamıyorum. Bu kusma normal mi bazıları diyor sen ver bolca fazlasını kussun doğru bi şey mi bu? Bi de mamanın üzerinde 4-5 saatte bir 150 yazıyor diye ben ona göre ayarlıyodum hep o zaman ben baya az veriyorum galiba
Nasıl veriyosunuz peki 120yi bi anda direk biberonla mı veriyosunuz? Emzirdikten sonra mı veriyosunuz? Ben emziriyorum bi süre sonra kıpırdanmaya başlıyor o zaman azalmaya başladığını düşünerek emzirme sondasını ağzına yerleştirip emzirmeye öyle devam ediyorum. 60ar cc den 120-240 arası veriyorum o günkü kendi doluluğum bebeğin açlık durumuna göre değişiyor. Artırsam mı acabaO bebekten bebeğe değişir bende hep bakıyodum kaç cc veriyor insanlar nasıl yapıyor diye kafam allak bullak olduyodu. Ben mesela günde iki kez 120 cc veriyorum geri kalan zamanlarda emziriyorum 7 kilo benim bebeğinde.
Hep sondayla mi veriyorsunuz mamayı? Bebeginiz ne kadarlık oldu ? Ve kaç kilo acabaNasıl veriyosunuz peki 120yi bi anda direk biberonla mı veriyosunuz? Emzirdikten sonra mı veriyosunuz? Ben emziriyorum bi süre sonra kıpırdanmaya başlıyor o zaman azalmaya başladığını düşünerek emzirme sondasını ağzına yerleştirip emzirmeye öyle devam ediyorum. 60ar cc den 120-240 arası veriyorum o günkü kendi doluluğum bebeğin açlık durumuna göre değişiyor. Artırsam mı acaba
ben de meme ve mama ile gidiyorum. max 3 saati geçmiyor acıkması hatta erken bile oluyor. bazen hiç meme istemiyor o zaman direkt mama veriyorum sadece. 160-170 cc arası.Nasıl veriyosunuz peki 120yi bi anda direk biberonla mı veriyosunuz? Emzirdikten sonra mı veriyosunuz? Ben emziriyorum bi süre sonra kıpırdanmaya başlıyor o zaman azalmaya başladığını düşünerek emzirme sondasını ağzına yerleştirip emzirmeye öyle devam ediyorum. 60ar cc den 120-240 arası veriyorum o günkü kendi doluluğum bebeğin açlık durumuna göre değişiyor. Artırsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?