2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Deme yaa off yandık hani en ağır asi 2. Aydaydi şuan nasıl canım ilaç verdiniz mi

Faktör V di galiba canim, rapora bakmam lazım. Heterozigot sanırım. Senin? Ben 2 defa damar tıkanıklığı geçirdim.
Foktör V Leiden oluyor o dimi canım. Benim bi çok gende heterozigot var senin kaç gene bakılmıştı ? Nasıl geçirdin ne oldu
Faktör V di galiba canim, rapora bakmam lazım. Heterozigot sanırım. Senin? Ben 2 defa damar tıkanıklığı geçirdim.

4.ay aşılarını oldunuz mu kızlar nasıl geçti ateş yapıyor mu bu 4.ay aşıları 2.ayın tekrarı mı farklı bi aşı var mı içinde ?

Ben akşam ve gece veriyorum. Önce emziriyorum sonra bi 30 cc teklif ediyorum içerse ardından 90cc veriyorum yetmezse emzirmeye devam

Ah kuzumm olgun düşünceli yavrum benim. Ne güzel bi evlat yetiştirmişsin tebrik ediyorum sizi ondan özürdileyip anlayışı için teşekkür ederseniz gönlünü alırsınız bence
Destek verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar, bana damdan düşen birini getirin derler ya o misal benimki de . Ailemden kime anlatırsam anlatıyım anlamıyorlar gibi hissediyorum. Ancak benimle benzer şeyleri yaşayan insanlar anlar. Çok teşekkür ederim

Deme yaa off yandık hani en ağır asi 2. Aydaydi şuan nasıl canım ilaç verdiniz mi
Dün 4 saatte bir calpol verdik. Bugün vermemiştim çok huzursuzlandı akşam verdim. Zatürre aşısını sol tarafından yaptılar. Bugün sol memeden ememedi. Çığlık çığlığa kaldı. Sol tarafı hep sağdım

calpol falan verdiniz mi peki? çok ağladı mı? ☹
Aşıda çok ağlamadı. Aşı yapılmadan 4 saat önce calpol verdim . Ondan ateş sıkıntımız olmadı. Sonrasında da 4 saatte bir verdim. Bugün gerek yok diye düşündüm ama ağrısı 3 gün sürebiliyormuş çok huysuzlandı bugün akşam verdim 2 saat sonra ancak uyudu

Uyumuyor çıldırmama ramak kaldı belki çıldırdım bilmiyorum
Çıldırma çıldırma. Biz 2 den önce uyumuyoruz. Dün dra söyledim . Kendi ne zaman isterse o zaman uyur. Ona ayak uydur. 6. Aydan sonra uyku eğitimi verirsin dedi. Bir de büyüme hormonu gece 1 ile 4 arası en yoğun üretildiği dönemmiş. O yüzden ben takmıyorum. Uyudun diye stres giriyordum o inadıma uyumuyordu.

Eve kapandık zaten en kötüsü o desteksiz büyütmek çok ama çok zor anlamayan kişiyi boşver biz anlıyoruz

Yok kullanmiyorum tiksiniyor canım bı yolunu bulup emziriyorum fakat 3 gün olucak ama bugün ağlama nöbeti tarzinda bi anda ağlamaya başlıyor kramp girer gibi susturmak çok zor ve korkutuyor anlam veremedim
Ne oluyor bu bebelere bu ara. Benimkinde birde kaka yapmama sorunu basladi. Iki seferdir Gunde iki kez yapan bebek dort gunde bir yapmaya basladi

Sıkıntı basıyor benide afakanlar içindeyim
Sorma aynen nası olucak edecek
İyice stres oldum inşallah bizde olmaz sizede geçmiş olsun bende gitmeden vereyim ilaç bide büyüğüde doktora götürcem çok kötü güne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…