- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.401
calpol falan verdiniz mi peki? çok ağladı mı? ☹4. Ay aşısından bildiriyorum. Ateşi çıkmadı tinti mintinin. Yalnız 2. Gün ilaç vermedim geçti dedim ama dehşet huzursuz. Meğer zatürre aşısı çok ağrı yapıyormuş . Bugün eşim izin aldı ikimiz de pertiz
Deme yaa off yandık hani en ağır asi 2. Aydaydi şuan nasıl canım ilaç verdiniz mi4. Ay aşısından bildiriyorum. Ateşi çıkmadı tinti mintinin. Yalnız 2. Gün ilaç vermedim geçti dedim ama dehşet huzursuz. Meğer zatürre aşısı çok ağrı yapıyormuş . Bugün eşim izin aldı ikimiz de pertiz
Foktör V Leiden oluyor o dimi canım. Benim bi çok gende heterozigot var senin kaç gene bakılmıştı ? Nasıl geçirdin ne olduFaktör V di galiba canim, rapora bakmam lazım. Heterozigot sanırım. Senin? Ben 2 defa damar tıkanıklığı geçirdim.
Faktör V di galiba canim, rapora bakmam lazım. Heterozigot sanırım. Senin? Ben 2 defa damar tıkanıklığı geçirdim.
Ben akşam ve gece veriyorum. Önce emziriyorum sonra bi 30 cc teklif ediyorum içerse ardından 90cc veriyorum yetmezse emzirmeye devamNasıl veriyosunuz peki 120yi bi anda direk biberonla mı veriyosunuz? Emzirdikten sonra mı veriyosunuz? Ben emziriyorum bi süre sonra kıpırdanmaya başlıyor o zaman azalmaya başladığını düşünerek emzirme sondasını ağzına yerleştirip emzirmeye öyle devam ediyorum. 60ar cc den 120-240 arası veriyorum o günkü kendi doluluğum bebeğin açlık durumuna göre değişiyor. Artırsam mı acaba
Tek aşı değil mi o da yandık4.ay aşılarını oldunuz mu kızlar nasıl geçti ateş yapıyor mu bu 4.ay aşıları 2.ayın tekrarı mı farklı bi aşı var mı içinde ?
Hepimiz benzer durumlardayiz aslinda.
Benimde kizim sabah kahvaltida biraz az yedi. Bu kadar yesem olmazmi dedi. Normalde biraz daha yedirmeye calisirdim ama corba yapmistim eriste ve kofteli. O daha faydali diye tamam olsun sonra corba veririm sana dedim. Kucukle ilgilenirken vakit gecmis anlamamisim. Gec vakit anne hani corba yedircektin bana dedi. Ozur dileyip hemen kalktim ama bir yandanda vicdanim sizladi. Sanki onu ikinci planda birakmisim gibi.
Bu arada benimkide 2/3 gundur huysuzlanmaya basladi. Uykusunda bile agliyor. Gece 5/6 saat uyurdu suan daha sık kalkiyor. Gazi yok, dis te degil bende anlamadim.
Ay kuzum aglayarak okudum ölümü öyle şey yetemedigini bir sen düşünmüyorsun bende biz gibi çok düşünen var ama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz benimkinde de seninki gibi durmadan huysuz hep ağlıyor çok sakindi ama bende anlayamadım siz gibi ne emiyor ne uyuyor fakat bu bı surec bence gecicektir inşallah
Destek verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar, bana damdan düşen birini getirin derler ya o misal benimki de . Ailemden kime anlatırsam anlatıyım anlamıyorlar gibi hissediyorum. Ancak benimle benzer şeyleri yaşayan insanlar anlar. Çok teşekkür ederimAh kuzumm olgun düşünceli yavrum benim. Ne güzel bi evlat yetiştirmişsin tebrik ediyorum siziondan özürdileyip anlayışı için teşekkür ederseniz gönlünü alırsınız bence
Sabah olacağız biz her aşıda korku geliyor içime ateşi çıkacakmı die4.ay aşılarını oldunuz mu kızlar nasıl geçti ateş yapıyor mu bu 4.ay aşıları 2.ayın tekrarı mı farklı bi aşı var mı içinde ?
Dün 4 saatte bir calpol verdik. Bugün vermemiştim çok huzursuzlandı akşam verdim. Zatürre aşısını sol tarafından yaptılar. Bugün sol memeden ememedi. Çığlık çığlığa kaldı. Sol tarafı hep sağdımDeme yaa off yandık hani en ağır asi 2. Aydaydi şuan nasıl canım ilaç verdiniz mi
Aşıda çok ağlamadı. Aşı yapılmadan 4 saat önce calpol verdim . Ondan ateş sıkıntımız olmadı. Sonrasında da 4 saatte bir verdim. Bugün gerek yok diye düşündüm ama ağrısı 3 gün sürebiliyormuş çok huysuzlandı bugün akşam verdim 2 saat sonra ancak uyuducalpol falan verdiniz mi peki? çok ağladı mı? ☹
Sıkıntı basıyor benide afakanlar içindeyimSabah olacağız biz her aşıda korku geliyor içime ateşi çıkacakmı die
2 tane diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim 2.ayların 2sinin tekrar dozu diyeTek aşı değil mi o da yandık
Çıldırma çıldırma. Biz 2 den önce uyumuyoruz. Dün dra söyledim . Kendi ne zaman isterse o zaman uyur. Ona ayak uydur. 6. Aydan sonra uyku eğitimi verirsin dedi. Bir de büyüme hormonu gece 1 ile 4 arası en yoğun üretildiği dönemmiş. O yüzden ben takmıyorum. Uyudun diye stres giriyordum o inadıma uyumuyordu.Uyumuyor çıldırmama ramak kaldı belki çıldırdım bilmiyorum
Aşı olmadan 4 saat önce calpol verirseniz ateşi çıkmıyor. Huzursuzluğu olmuyor.2 tane diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim 2.ayların 2sinin tekrar dozu diye
Eve kapandık zaten en kötüsü o desteksiz büyütmek çok ama çok zor anlamayan kişiyi boşver biz anlıyoruzDestek verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar, bana damdan düşen birini getirin derler ya o misal benimki de . Ailemden kime anlatırsam anlatıyım anlamıyorlar gibi hissediyorum. Ancak benimle benzer şeyleri yaşayan insanlar anlar. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımDün 4 saatte bir calpol verdik. Bugün vermemiştim çok huzursuzlandı akşam verdim. Zatürre aşısını sol tarafından yaptılar. Bugün sol memeden ememedi. Çığlık çığlığa kaldı. Sol tarafı hep sağdım
Ne oluyor bu bebelere bu ara. Benimkinde birde kaka yapmama sorunu basladi. Iki seferdir Gunde iki kez yapan bebek dort gunde bir yapmaya basladiYok kullanmiyorum tiksiniyor canım bı yolunu bulup emziriyorum fakat 3 gün olucak ama bugün ağlama nöbeti tarzinda bi anda ağlamaya başlıyor kramp girer gibi susturmak çok zor ve korkutuyor anlam veremedim
Sorma aynen nası olucak edecekSıkıntı basıyor benide afakanlar içindeyim
İyice stres oldum inşallah bizde olmaz sizede geçmiş olsun bende gitmeden vereyim ilaç bide büyüğüde doktora götürcem çok kötü güne geldiAşıda çok ağlamadı. Aşı yapılmadan 4 saat önce calpol verdim . Ondan ateş sıkıntımız olmadı. Sonrasında da 4 saatte bir verdim. Bugün gerek yok diye düşündüm ama ağrısı 3 gün sürebiliyormuş çok huysuzlandı bugün akşam verdim 2 saat sonra ancak uyudu
4saat çok erken değilmi ben yarım saat öncesi veririm hep 4saatte dönüşümlü içiriyorumAşı olmadan 4 saat önce calpol verirseniz ateşi çıkmıyor. Huzursuzluğu olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?