- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #30.421
Bizimkide azalttı dün buyuyorlar büyüdükçe kendini keşfetmeleri bizi keşfetmeleri onları yoruyor anlasilanNe oluyor bu bebelere bu ara. Benimkinde birde kaka yapmama sorunu basladi. Iki seferdir Gunde iki kez yapan bebek dort gunde bir yapmaya basladi
Valla aynı bizimki günde 3 sefer yapardı 4. Gün oldu gelen giden yok nazar değdirdim diyodum bendeNe oluyor bu bebelere bu ara. Benimkinde birde kaka yapmama sorunu basladi. Iki seferdir Gunde iki kez yapan bebek dort gunde bir yapmaya basladi
Bizimkide azalttı dün buyuyorlar büyüdükçe kendini keşfetmeleri bizi keşfetmeleri onları yoruyor anlasilan
Hepimizin ayni olduguna gore demekki belli bir donemden geciyoruz. Bunlarda gecicek insallahValla aynı bizimki günde 3 sefer yapardı 4. Gün oldu gelen giden yok nazar değdirdim diyodum bende
biz rutin izlemler için de gidiyoruz. kimse olmuyor zaten neredeyse. boy kilo baş çevresi ölçümü yapılıyor gittiğimizde. persentil tablosunu düzenli oluşturmak için önemli bu izlemler. ayrıca aşı için gün veriliyor. rutin doktor kontrollerini de yaptırmaya çalışıyoruz ayrıca. aklımdaki soruları not alıp gittiğimde soruyorum iyi oluyor. doktor için olmasa bile sağlık ocağı rutinlerini aksatmayın bence.Beni de sağlık ocağından aşı için aradılar.14 Ocakta gideceğiz biz de.üçüncü ay muaynesi için 10 aralık yazmışlardı aşı kağıdına.götürmedim.neden getirmediniz diye aramışlar.valla evden çıkmıyorum pandemi süreci dedim boy kilo ölçümü yapacaksınız sadece onın için getirmedim dedim.hastanede ölçtüler boy-kilo söyleyim yazın dedim.neden götürmediğimi anlayamıyorlarda mı soruyorlar acabaaşı olsaydı giderdim ama sadece boy kilo ölçümü için gidemem kimse kusura bakmasın.
Teşekkür ederiz canımÇok geçmiş olsun canım
Ben de öyle düşünmüştüm. Ama Dr 4 saat önce verilirse huzursuzluk yapmaz demişti4saat çok erken değilmi ben yarım saat öncesi veririm hep 4saatte dönüşümlü içiriyorum
Benzer durum hatta bizde 2kardes var artı olarakKızlar son iki gündür bebeğim inanılmaz huysuz.. uyanık kaldığı heran nasıl anlatayım bilmiyorum her an ağlayacak gibi. Dünden 2 saatlik uykuylayım. Gaz gibi gelmiyor, bacaklarını karnına falan çekmiyor. Gaz olsa kakasını yaptıktan sonra rahatlamaz mı, gazlı halini de biliyorum o duruma benzetemedim. Diş desem damaklarında da şişkinlik yok. Ateşine de baktım, ateşi de yok Anlamadım neden böyle yapıyor. Şimdi onu zar zor uyuttum , benim sinirlerim o kadar yıprandı ki ben ağlamaya başladım. En çok dokunanda, bebeğim kucağımda mızmızlanıyordu, yerine bıraktığım an ağlıyor diye bırakamıyordum. O sırada oğlum acıkmış, utana çekine anne yemek ne zaman yiyebiliriz diye sordu. Hazırlıyacağım oğlum , kardeşini uyutıyım dedim. Üzerinden 1 saat daha geçmiş, onu mutfakta ekmeğine nutella sürüp yediğini gördüm. Üzülmiyim diye bana da söylememiş.şimdi hazırladım yedi tabi ama onun acıktım dediği saatin üstünden kaç saat geçti ben galiba yeterli olamıyorum çocuklarıma, birinin derdini anlamıyorum, diğerinin derdini çözemiyorum
Anladım canım bizimkide uyudu aşıdan sonra bakalım nası olucakBen de öyle düşünmüştüm. Ama Dr 4 saat önce verilirse huzursuzluk yapmaz demişti
Ya benimkinde de aynı sorun var bence artık kuvvetli çekiyorlar çabuk doyuyorlarBiberon kullaniyor musun. Benimkide iki cekip birakiyor haliyle goguslerim sisiyor. Sagip biberondan veriyim diyorum biberonuda agzinda cevirip duruyor, akan sut agzinin kenarindan suzuluyor onu bile yutmuyor yani.
Tamamen ac degil tabi ama hani dolu dolu emmiyor yani.
Benimki de bı ay hiç almamıştı emzirme danışmanı sadece ucunu emmiş öyle de süt gelir ama çok değil dedi sizinki de oyke olabilir miKızlar bebeğim sadece 200gram almış emiyor da sütümde sıkınca 3-4kanaldan fışkırıyor niye böyle oldu anlamadım gerçi diodum bu ay almadı gibi dedim hep 15gün sonra izleme çağırdılar tekrar ona göre ek gıdaya başlıyalım dediler gece 5saat aralıksız uyuyo dedim gece beslenmesi aşırı önemli dedi bol bol emzir dedi. Bi yandan sütümüde sağmaya başlayım diyorum nası sağıyorsunuz emzirdikten sonra emmediği göğsümü sağıyorsunuz
Yok canım alıyor kahverengi yerini ucunu tek emdiğinide hemn yara oluyor ama meme reddi yaşadım az emdi ağlayarak sanırım oyüzdenBenimki de bı ay hiç almamıştı emzirme danışmanı sadece ucunu emmiş öyle de süt gelir ama çok değil dedi sizinki de oyke olabilir mi
gece beslenmesine neden önemli dedi anlamadım. kilo almadığı için mi?Kızlar bebeğim sadece 200gram almış emiyor da sütümde sıkınca 3-4kanaldan fışkırıyor niye böyle oldu anlamadım gerçi diodum bu ay almadı gibi dedim hep 15gün sonra izleme çağırdılar tekrar ona göre ek gıdaya başlıyalım dediler gece 5saat aralıksız uyuyo dedim gece beslenmesi aşırı önemli dedi bol bol emzir dedi. Bi yandan sütümüde sağmaya başlayım diyorum nası sağıyorsunuz emzirdikten sonra emmediği göğsümü sağıyorsunuz
Dr hemen mamaya baskayalim dedi emzirme danışmanı senin sütün var gerek yok dedi.bunu Dr a soykeyince 10gun deneyelim dedi 10gun sonra 350gr almıştı gerek duymadı Dr da benim ki de 5saat filan uyuyordu gece Dr 4saati geçirme dedi ona da dikkat ettikYok canım alıyor kahverengi yerini ucunu tek emdiğinide hemn yara oluyor ama meme reddi yaşadım az emdi ağlayarak sanırım oyüzden
Senin düzeldi mi şimdi bende acaba bir sefer mamaya mı başlasam die düşündüm boyuda 1cm uzamış 61 olmuş doktoru az ufak dedi
Bizimkinin boyu 62cm Dr uzun dedi nasıl oluyo anlamadım 12eylul doğumlu benimki sizinki kaç eylulYok canım alıyor kahverengi yerini ucunu tek emdiğinide hemn yara oluyor ama meme reddi yaşadım az emdi ağlayarak sanırım oyüzden
Senin düzeldi mi şimdi bende acaba bir sefer mamaya mı başlasam die düşündüm boyuda 1cm uzamış 61 olmuş doktoru az ufak dedi
Bende gitmedim ama bilgileri mesaj yoluyla takip eden ebeye attım iyi ki de gitmedim geçen ay vaka çoktu tehlikeye atamayiz tabiki de sağlık ocağı o ay riskli geldi banaBeni de sağlık ocağından aşı için aradılar.14 Ocakta gideceğiz biz de.üçüncü ay muaynesi için 10 aralık yazmışlardı aşı kağıdına.götürmedim.neden getirmediniz diye aramışlar.valla evden çıkmıyorum pandemi süreci dedim boy kilo ölçümü yapacaksınız sadece onın için getirmedim dedim.hastanede ölçtüler boy-kilo söyleyim yazın dedim.neden götürmediğimi anlayamıyorlarda mı soruyorlar acabaaşı olsaydı giderdim ama sadece boy kilo ölçümü için gidemem kimse kusura bakmasın.
Bir ayda yani 3. Ayda sadece bir cm uzamis canimYok canım alıyor kahverengi yerini ucunu tek emdiğinide hemn yara oluyor ama meme reddi yaşadım az emdi ağlayarak sanırım oyüzden
Benimkide 12 eylül doğumlu 60cm 6.860 kilosu ama bizim hemşire öyle kilo persenti filan çıkartmıyo sizinkinin kilosu nasılBizimkinin boyu 62cm Dr uzun dedi nasıl oluyo anlamadım 12eylul doğumlu benimki sizinki kaç eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?