2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beni de sağlık ocağından aşı için aradılar.14 Ocakta gideceğiz biz de.üçüncü ay muaynesi için 10 aralık yazmışlardı aşı kağıdına.götürmedim.neden getirmediniz diye aramışlar.valla evden çıkmıyorum pandemi süreci dedim boy kilo ölçümü yapacaksınız sadece onın için getirmedim dedim.hastanede ölçtüler boy-kilo söyleyim yazın dedim.neden götürmediğimi anlayamıyorlarda mı soruyorlar acaba aşı olsaydı giderdim ama sadece boy kilo ölçümü için gidemem kimse kusura bakmasın.

biz rutin izlemler için de gidiyoruz. kimse olmuyor zaten neredeyse. boy kilo baş çevresi ölçümü yapılıyor gittiğimizde. persentil tablosunu düzenli oluşturmak için önemli bu izlemler. ayrıca aşı için gün veriliyor. rutin doktor kontrollerini de yaptırmaya çalışıyoruz ayrıca. aklımdaki soruları not alıp gittiğimde soruyorum iyi oluyor. doktor için olmasa bile sağlık ocağı rutinlerini aksatmayın bence.

Benzer durum hatta bizde 2kardes var artı olarak

Kızlar bebeğim sadece 200gram almış emiyor da sütümde sıkınca 3-4kanaldan fışkırıyor niye böyle oldu anlamadım gerçi diodum bu ay almadı gibi dedim hep 15gün sonra izleme çağırdılar tekrar ona göre ek gıdaya başlıyalım dediler gece 5saat aralıksız uyuyo dedim gece beslenmesi aşırı önemli dedi bol bol emzir dedi. Bi yandan sütümüde sağmaya başlayım diyorum nası sağıyorsunuz emzirdikten sonra emmediği göğsümü sağıyorsunuz

Ya benimkinde de aynı sorun var bence artık kuvvetli çekiyorlar çabuk doyuyorlar

Benimki de bı ay hiç almamıştı emzirme danışmanı sadece ucunu emmiş öyle de süt gelir ama çok değil dedi sizinki de oyke olabilir mi

Benimki de bı ay hiç almamıştı emzirme danışmanı sadece ucunu emmiş öyle de süt gelir ama çok değil dedi sizinki de oyke olabilir mi
Yok canım alıyor kahverengi yerini ucunu tek emdiğinide hemn yara oluyor ama meme reddi yaşadım az emdi ağlayarak sanırım oyüzden
Senin düzeldi mi şimdi bende acaba bir sefer mamaya mı başlasam die düşündüm boyuda 1cm uzamış 61 olmuş doktoru az ufak dedi

gece beslenmesine neden önemli dedi anlamadım. kilo almadığı için mi?

Dr hemen mamaya baskayalim dedi emzirme danışmanı senin sütün var gerek yok dedi.bunu Dr a soykeyince 10gun deneyelim dedi 10gun sonra 350gr almıştı gerek duymadı Dr da benim ki de 5saat filan uyuyordu gece Dr 4saati geçirme dedi ona da dikkat ettik

Bizimkinin boyu 62cm Dr uzun dedi nasıl oluyo anlamadım 12eylul doğumlu benimki sizinki kaç eylul

Bende gitmedim ama bilgileri mesaj yoluyla takip eden ebeye attım iyi ki de gitmedim geçen ay vaka çoktu tehlikeye atamayiz tabiki de sağlık ocağı o ay riskli geldi bana

Son düzenleme:
Bir ayda yani 3. Ayda sadece bir cm uzamis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…