2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkide 12 eylül doğumlu 60cm 6.860 kilosu ama bizim hemşire öyle kilo persenti filan çıkartmıyo sizinkinin kilosu nasıl
Ebeye gitmedim vaka çok gelmeyin dedi kalça cikikligi dan şüphe edildiği için 2.kez gittigmzde baktı Dr boyu uzun dedi kilosu 5.920idi normal dedi benimki 1ay hiç kilo almamis o yüzden biraz zayıf sandım ama normal dedi dr

Bizim hemşirenin de doktora gidecekseniz kilo boy bize bilgi verin.gelmenize gerek yok demişti.biz de arayıp söyledik

Bebekten bebeğe değişiyor bazısı kusar bazı bebek sürekli açılır ve doyuramazsın. Bebeğine göre ayarlamak en doğrusu bence. Kusan bir bebekse midesi hassas demektir. Bu da bolca ver fazlasını kussun demek değil bence. Doyduğunu belli ediyor mu?
Benim oğlum 3.570 doğdu.
Ben 150 cc yi 2bucuk saatte bir filan veriyorum
Daha öncesi gaz sıkışmasına daha sonrası ise açlıktan atlamasına sebep oluyor bu sefer biberonu da reddediyor. Insan ne yapacağını şaşırıyor.
Mesela bugün 3 saatte bir 180 cc verdim
COk huysuz dış çıkarma dönemi
Inatlasiyor benimle
Ayarlamak çok zor oluyor bazen

gece beslenmesine neden önemli dedi anlamadım. kilo almadığı için mi?
Kilo alımı için 6ay çok önemliymiş canım
Bana da 15 gün bekleyelim olmazsa Mama takviyesi yapalım dedi gece 3saati geçirme dedi sabahtan beri ih dese meme dayıyorum oynayıp duruyor bakalım farkedecek mi
Bir ayda yani 3. Ayda sadece bir cm uzamis canim
Aynen canım ama onu çok takmadım karnımdayken doktor demişti minyon Bi kız olucak demişti bende iri değilim babasıda
Bizimkinin boyu 62cm Dr uzun dedi nasıl oluyo anlamadım 12eylul doğumlu benimki sizinki kaç eylul
30ağustosta doğdu canım bizimki 12gün farkediyor şimdi

benim kızım neredeyse gece boyu uyuyor maşallah diyim. hiç gece uyandırıp emzirmedim. doktorumuz da gerek görmedi ama 8 saati geçmesin dedi. size neden 3 saat dedi acaba?

Tabi genetik de önemli tabi ben ve benim tarafim iri.3.de de olsa bana benzeyeni tutturdum 4kg doğmuştu iriydi 1ay kilo alamayınca zayıf kaldı tabi
G

Anladım canım bakalım bizimki nekadar olmuş 3. Ayda genelde bir azalma oluyor kiloda boyda zaten

benim kızım neredeyse gece boyu uyuyor maşallah diyim. hiç gece uyandırıp emzirmedim. doktorumuz da gerek görmedi ama 8 saati geçmesin dedi. size neden 3 saat dedi acaba?
Kaçta uyutuyorsunuz bizimkide maşallah düzelmeye başladı gibi aralıksız değilde eski oranla çok çok iyi şuan benimde içim rahat etmiyordu aç kalmasın diyordum doktorumuz gündüz bile 4 saat ara koyabilirsin dedi

ben de 20 ocakta öğrenmiştim. çoooook geç öğrenmiştim çünkü geç döllenme olmuştu bizde
Geç döllenmemi ? Ya ben çok korkuyorum. 8 haftalık gebeyim 1 hafta 4 gün geride doktor geç döllenme dedi kalp atışı filan var ama korkuyorum.test yaptım İlk hastaneye gittiğimde 6 haftalık olması gerekirken sat göre ama 5 haftalık dedi kese göründü bende 5 haftalığa ayarladım uygulamayı bir dahaki gittiğimde 6 hafta 5 günlüktü tam çıktı yani günü. Bir sonraki gittiğimde ise 7 hafta 6 günlük olması gerekirken 7 hafta 2 günlük dedi 1 hafta geç döllenmeydi zaten 4 gün daha eklenmiş oldu. Çok korkuyorum bilmiyorum gelişmiyormu? Kalp atışı var dedi bir sıkıntıda yok dedi ama bilemiyorum sizin nasıl oldu?

gündüzleri max 2 buçuk saatte 1 acıkıyor ve en fazla 1 saat uyuyor. uyandıktan sonra uykusu yine 1 saat 1 buçuk saat kadar sonra geliyor. geceleri de 11-12 yi buluyor uzun uykusu. bi ara 2 ye kadar çıkmıştı allahım çıldırmak üzereydim o günlerde. ağlıyordum uykusuzluktan.

benim sat ım 24 kasımdı sanırım. 24 aralıkta lekelenme yaşadım ama çok koyu renkliydi regl gibi değildi ve 3 gün falan sürdü kesildi. sonra test yaptım ama negatif çıktı. 2 hafta devam ettim testlere yine negatifti. 20 ocak günü erken gebelik testi yaptım onda gördüm ilk çift çizgiyi.

1 hafta ileri geri oynaması çok normal kafana takma. geç döllenme de gayet normal sıkıntı etme

Neye göre her hafta farklı şeyler söylüyorlar ki size benimde geç döllenme olmuştu başta saptandı sonra çok istisna olmadıkça yeni gün saptanması yapılmadı 2 hafta geç döllenme vardı böyle şeyleri takma canım bı sorun varsa doktorun söyler yönlendirir Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Gece uykusuna yatırmak bizdede çok güç emzir emzir yatmıyor sallıyorum olmuyor buyik savaş sonrası dalıyor bizimkide bu aralar gündüz 2 saate bir uyuyor bazen 30 dk ile bir saat arasında uyur fakat bı uzun uyku uyur gündüz 2 saat falan bal gibi geliyor bana o ama sabah 7 8 ayaktayız tabiki

ya şöyle 9 10 saat uyuduğu günler ne zaman gelecek çok yakın benim çift görmem

hadi o uyuduğu an uyusam anında sorun yok ama bi iki dağınıklığı topla, eşyaları kaldır hadi uykun gelsin bekle derken geçiyo bi saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…