2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkinin uykusu aşırı derecede hafif.eşimin de benim de uykumuz hafif bebeğiminki neden olmasın ve sese karşı aşırı derecede hassas.ufacık çıt sesine kalkıyor ve yine benle babası da öyleyiz maalesef.ninni açıyorum you tubeden hatta indirdim laptopa o ninniyi.uyanjncaya kadar o ninni çalıo odasında.yoksa sinek vızıltısına bile uyanacak yavrucuk

Öyle gunler olacakmi ki ben az uyumaya alışığım ama bu kadarına değil gözlerim zaten kırmızı hep ikinci çocuğu düşünürsem kesinlikle rahata alismadan yada bana zorluk cikarmayacagi zamanda yapicam vee kesinlikle ailemin yanına gidicem yemek temizlik derdi sürekli tek başına savasmicam çok ağır geldi yaa

Benimde uykum hafif ve uykuya çok düşkün değilim babası benim tam tersim vee şansa bak kızım bana çekti çok kötü bişey o uyurken normalde fırsat varken işlerini yaparsın ama yapamıyorsun işte uyku arkadaşlari var ninni söyleyen beyaz gürültülü oğluna iyi gelir ozaman

Hemen bakmalıyım da benim oğlan anası gibi öyle bi manyak yatıyor ki resmen minnak bir kaplumbağa gibi yatağın her yerini tavaf ediyo sabaha kadar.o uyku arkadaşı onun uyku düşmanı olur bence

ben veto verdim 2. ye

1 hafta geç döllenmeydi ilk gittiğimde sonrasınds gittiğimde haftasındaydı bu en son gittiğimde 7 hafta 6 günlük olması gerekirken 7 hafta 2 günlük dedi o yüzden endişe ettim yani zaten 1 hafta vardı 4 gün daha geldi diye korktum. 1 hafta sonra randevum var dua et bana

Ay inşallah sebepsizce korkmaya başladım kalp atışı var ama ginede korkuyor insan bir sürü yorum filan görüyorum gelişmediği için kürtaj oldum filan yazıyorlar ödüm kopuyor. İnternetten araştırdım 2 haftaya kadar geç döllenme normal dedi 1 hafta sonra hastaneye gidicem içim rahat etsin artık çok takıyorum

Gece uyuyan çocuğu uyandırmak da uykusunu bölmek olmaz mı aç olsa zaten uyanır, bilemedim. Nasıl yapsak?

9 10 saatler 3 yaştan sonra geliyor ilk kızım öyleydi. Bunda da daha tez vakitte bekliyorum

Bizimki de şu sıralar öyle canım, nasıl öne aldın yatma saatini?

Yeni yıla emzirerek , uyutmaya çalışarak , bebesini uyutmuş olarak giren herkesin yeni yılımı kutluyorum.
3te emzirmeye kalktım ve sanki süt değil de enerjidrink içmiş gibi gözler açıldı ve uyumadı.şu anda oyun minderinde ses çıkara çıkara ve bana gülücükler saça saça oynuyor herkese iyi yıllar 2021 gerçekten de çok renkli geldi

Bence de korkmayın. Ben adete göre 6+6 idim doktor4+6 oldugumu söylemişti.geç döllenme demişti.sona kadar da 1 hafta falan farkla gitti.çok şükür bir problem olmadı.içinizi ferah tutun. Saglıklı dogumlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…