2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kaka yaptı sonunda ama hala kıvranıyor uyudu şimdi bi yarım saat uyur niye böyle anlamıyorum bu gazın bitmesi en azından azalması gerekmez mi 4.ayına gircek 12sinde
Doktorunuz gaz şurubunun dozunu falan yükseltmiyor mu ? Ya da şurup saat dilimini.bizimki çok gazlı olursa 5 saatte bir ver dedi.normale gelince de 6 saatte bir.tabiki her çocuk farklıdır da gaz sorunu kontrol altına alınmazsa ilerde göbek fıtığı olur çocuk Allah korusun.bizim doktor benim mesajlarımdan bıkmıştır kesin

Oğlum gecen hafta rota virüsü aşısı vuruldu o günden beri huysuz ıstahsiz ve durmadan ağlıyor
ONu böyle görmek beni çok üzüyor kızlar
Ne zaman geçer bu asının yan etkisi

Göbek fıtığı oldu zaten yavrum. Dr bana sabret dedi sadece ne kadar bilimsel değil mi

Başka çocuğunuz var mı? Evde sadece 3 kişi iseniz çokta bi ses gürültü yoksa çocuk sessizliğe alışmıştır ondan ses olduğun da kalkıyor bence yani benim fikrim benim bebeğim de öyleydi sonra televizyon odasına getirdim ablası da var alıştı seslere bugün erken kalktı oyaladım biraz kucağım da uyudu

Evet tek çocuk.ama ninni çalıyor sürekli odasında.tv karşısında da uyutuyorum bu seslerin haricinde başka ses duyduğunda uyanıyor,uyanıksa da irkiliyor anlamadım Bazen oyun minderinde oynarken bile evdeki rutin seslerin haricinde bir ses duyduğunda yine irkiliyor tuhaf

K
Benim Bebeğim de önceleri çok irkiliyordu alıştı yüksek ses olunca korkup ağlıyor dudakları büzüyor anlıyoruz atlayacağını

Offf kızlar aşı bizi mahvetti aşırı aşırı aşırı huzsuz çıldırmak üzereyim en son artık ayağımda sallıyorum hala direniyor

Kızlar bu gönderi ilgimi çekti paylaşayım dedim

Eklentiler

• Screenshot_20210101-222534.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 55
Insallah bisey olmaz gec döllenme olabiliyor benim de öyleydi 2 hafta, hatta bir ay kanamam.oldu sonradan normale döndü normal haftasinda gitti cok şükür iyiyiz endiselenme doktor kontrolünü ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…