2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
karyola diye geçiyor ya canım bunlar sallanmıyor bildiğim kadarıyla
hmm benim anne yanım var 1 tane kuzum sallanandan ama onlar işte çok uzun vadede değil o yüzden bir tane almak istiyorum bebekken sallarım belki ama 8-9 aydan sonra sallamayı düşünmüyorum zaten çocuğu

Kızlar dün demiştim ya hap içmedim diye tüm günüm berbat geçti diye, su bile içsem çıkarmıştım bugün içtim şimdi iyiyim çok şükür vücut nasıl suya aç kaldıysa 2 litre su bitirdim daha iş yerinde 8 saatte hala da ağzım kuruyup duruyor...

hmm benim anne yanım var 1 tane kuzum sallanandan ama onlar işte çok uzun vadede değil o yüzden bir tane almak istiyorum bebekken sallarım belki ama 8-9 aydan sonra sallamayı düşünmüyorum zaten çocuğu
şöyleki sallamayı bende hiç düşünmüyorum ama uyanmaya yakın oluyorlar pışpış ile azıcık beşiği sallayıp tekrar uyutuyorsun öyle durumlarda lazım olur diye düşünüyorum . tabi bi de şu varki biz düşünmüyoruz ama bebek ne isteyecek nasıl huyları olacak onu da bilmiyoruz :)))

oda doğru kuzum yapmam dediğimiz ne varsa yaptırabiliyor bebekler

park beşik bunlar güzel ama tek sorun sallanmaması geliyor bana

Biz ilk kızımda park yatak aldik.suan altı yaşında .hic pişman değiliz. sökülüp kurması ben yapamıyorum ama eşim yapıyor. Çok rahat ettik. Şimdi ikinci kızım kullanıyor 2 buçuk yaşında . Çok memnunuz

Kalça ağrısı yaşadım birkaç kez ama cinsiyet öğrenmedim henüz.

Kizlar bisey sorcam. Sağa veya sola yatınca karnınızda hafiften bi meyletme varmı? Yoksa taş gibi duruyor mu yani hiç yattiginiz tarafa doğru meyletme olmuyor mu?
Bende oluyor bayadir beri. Sağa yatsam sağ taraf sola yatsam sol taraf hissediyorum

cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımm bi bakar mısınızzz
şimdi kese yusyuvarlak olursa kız ince uzun gibi olursa erkek oluyormuş
bu doğru muuuuu sizin ona uydu mu
benimki bildiğiniz ince uzun yani
Brn buna çok inanıyorum. Gercekten erkek bebeklerde kese hep ince uzun oluyor.

kızlar ücretsiz kontrol muayenesi 15 mart pazara kadarmış benim
14 mart cumartesi tam 14+0 oluyorum sizce cinsiyeti öğrenebilir miyim
doktora yazdım belki dedi çok nettir kendisi
gitsem mi gitmesem mi sabredip 3 nisanı mı beklesem bilemiyorum

markası neydi acaba bide sallanmaması problem oldu mu sizde

git canım nolacak sanki belki öğrenirsin :))

git canım nolacak sanki belki öğrenirsin :))
muallakta kalsın istemiyorum net bir şey söylesin istiyorum ya belki deyince bi kararsız kaldım
çünkü balon falan aldım ben cinsiyet için eşimle patlatacağız, parti gibi değilde küçük bir video kayıdı alacağız hatıra kalsın diye, net bir şey söylemezse yine 3 nisanı bekliycem sabredip direk beklesem mi

cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımm bi bakar mısınızzz
şimdi kese yusyuvarlak olursa kız ince uzun gibi olursa erkek oluyormuş
bu doğru muuuuu sizin ona uydu mu
benimki bildiğiniz ince uzun yani
ay yok ya benim hepsi yuvarlakti

git canım genelde o haftalarda öğreniyorlar hem bebişini görmüş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…