2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
markası neydi acaba bide sallanmaması problem oldu mu sizde
Sallanmaya benim kızlar hiç istemedi. Ben ayriyatan ilk 6 ay tahta beşik de kullandım.esiminmis küçükken kullanmışlar. Hatırası olduğu için. Hafif salaniyor onu da belirtim. Benim için sorun olmadı. Markası wei-B

Kızlar benimde bugün randevum vardi. Birkaç gün geriden gidiyoruz yalnızdoktr gayet iyi dedi. ikili test verdik. Biray sonra cikiyormus sonuçlar .normalde geç mi çıkıyor . Bilemedim.

Eklentiler

• IMG_20200309_164106342_HDR.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
inşallah çikolata yiyip gitcem bakalım gösterir inşallah en son 12. haftada gitmiştim uyuyordu uyanık olsun bu sefer çikolata yiyimde
ye kuzum ye ben yedim hiç yerinde durmadı
işte yerinde durmamasına rağmen 12+6 da doktorun bir tahminde bulunmaması şaşırttı beni
cumartesi de 14+0 oluyorum gitsem yine görünmezse diye boşuna gitmek istemiyorum açıkçası

bence görmüştür canım biz mesala 12de gördüğünü ama söylemek istemidiği hissettik ki eşimde aynısı hissetmiş emin olmadığında bazı doktorlar söylemek istemiyor bence haklılarda şimdi bana cinsiyet söyleseydi ben alırdım bir sürü şey elimde patlardı emin şekilde öğrenmek daha iyi benim ablam balon patlattı mavi ama kızı oldu komik bir anı olarak kaldı onlara

Kızlar benimde bugün randevum vardi. Birkaç gün geriden gidiyoruz yalnızdoktr gayet iyi dedi. ikili test verdik. Biray sonra cikiyormus sonuçlar .normalde geç mi çıkıyor . Bilemedim.
canım ben cumartesi kan vermiştim diğer hafta cuma hastaneden aldık 1 ay sürmüyo hastaneyi ararsın bir hafta sonra bilgi veriyolar en azından sonucunuz çıkmıştır diyorlar gider alırsın

bende öyle bir anım kalsın istemiyorum o yüzden gitmiycem sanırım ya
3 nisanda 16+2 oluyorum kesin öğrenirim en azından o gün

hamileler için özel üretilmiş mide bulantısı hapı kuzum doktor yazmadan 1 kutusu 50 küsür lira
doktor yazınca 6-7 lira veriyorum
Etkisi nasıl? Ben soluğu hastanede aldım bulantıdan susuz kalmışım. Birde kanama alanım geçmişti tekrardan minik kanama alanı oluşmuş susuz kaldığından ve çok hareket ettiğinden dedi. İstirahat verdi bolca

canım şöyle söyleyeyim etkisini
doktorum bana geceden 2 tablet alacaksın dedi
ben düzenli aldım sonra hap bitti çok pahalı 1 gün idare ederim dedim ertesi gün doktor randevum vardı tekrar yazdırırım diye o günüm felaket ötesi geçti ne yesem anında çıkardım, doktor hapı yazdı içtim tak diye kesti.
aynı şekilde cumartesi gecesi bi içmeyeyim bakalım geçti mi acaba dedim 13+3 oldum çünkü pazar günüm berbat geçti ağzıma 1 damla su girmedi, gece zar zor hafifleyince ilacı içtim bugün yine her şeyi yiyip içebildim bin şükür. Hatta o kadar susuz kalmışım ki 2 litre su bitirdim iş yerimde

Park beşik nimet valla. 18 ay kızım onda yattı, sonra yazlığa götürdüm geçen hafta gittiğimizde bile yattı onda.

benimde kesem hep fasulye gibiydi yuvarlak hiç görmedim bakalım nediycek bekledikce insanlar birşeyler uyduruyo bende kendimi kandırıp inanıyorum bıcak makas bile yaptılar bana
bıçak makas ney kız bak onu ilk defa duydum
bizde eşimle mobilya bakarken bi mağazadaki kadın böyle enerjidir bilmem nedir onlara çok inanıyormuş hatta derslerini vs. almış, dükkan taşlarla dolu böyle 6. hissim çok kuvvetlidir senin kesin kızın olacak dedi bakalım doğru çıkacak mı

Kız çocuğu annenin sırdaşı en iyi arkadaşıdır eğer kız olursa çok yanlış düşünmüşüm diyip kendine kizicaksin emin ol
[/QUOTE
Muhtemelen öyle olacak ama işte insan nefsi
Kız çocuğu annenin sırdaşı en iyi arkadaşıdır eğer kız olursa çok yanlış düşünmüşüm diyip kendine kizicaksin emin ol
Bende öyleydim ilkim erkek olsun istemiştim ama inanın annelik baska bisey ve kiz annesi olmak bir şans bana göre. Duaedin sağlıklı olsun.hepimize iyi haberler inşallah

evet haklısın Rabbim sağlık sıhhat versin
Kızlar anne yanı düşünen yok mu hiç o kullanışlı olmuyor mu
Ben ben çilek odasının bir anne yanı olan beşiği var muhakkak onu istiyorum
Kizlar bisey sorcam. Sağa veya sola yatınca karnınızda hafiften bi meyletme varmı? Yoksa taş gibi duruyor mu yani hiç yattiginiz tarafa doğru meyletme olmuyor mu?

Ben de dün çok yorulunca uzandım sol tarafta bir kasılma hisssettim resmen sepsert olmuştu çok korktum ama yarım saate geçti

Eve thaklısın sağlık en önemlisi ama rabbim ol derse olur ben istiyorum o da oldurur inşallah
Ya yüreğime su serptin güzel mesajınla çok teşekkür ederim

Ay ne güzel doktoruma sorayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…