- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.961
ya böyle oturcağım yere makas ve bıcak koyuyorlar sen hangisine oturursan ben bıçak olana oturcaktım erkek demek oluyormuş ve bunu yapan 2 dil bilen öğretmen olan biri benide görenler hep kızın olcak seni diyor bende çok isterim ama içime erkek doğuyorbıçak makas ney kız bak onu ilk defa duydum
bizde eşimle mobilya bakarken bi mağazadaki kadın böyle enerjidir bilmem nedir onlara çok inanıyormuş hatta derslerini vs. almış, dükkan taşlarla dolu böyle 6. hissim çok kuvvetlidir senin kesin kızın olacak dedi bakalım doğru çıkacak mı
kesinlikle sor kuzum artık haftalarımızda ilerledi bebeklerimiz yediklerimizden beslenecekAy ne güzel doktoruma sorayım bende
eve gidince eşime yaptıracağımya böyle oturcağım yere makas ve bıcak koyuyorlar sen hangisine oturursan ben bıçak olana oturcaktım erkek demek oluyormuş ve bunu yapan 2 dil bilen öğretmen olan biri benide görenler hep kızın olcak seni diyor bende çok isterim ama içime erkek doğuyor
Bence artık söylemesi lazım özele gidiyorsan kesin söyler de devleti bilemiyorum tabiKızlar bende bu hafta carsamba günü gideceğim 14+5 olacak acaba görebilir mi cinsiyeti çok merak ediyorum
Allah canınızı almaya hersey bitti şimdide kesenin şeklinemi taktınız cinsiyeti öğrenmek için :) dr ultrasona nasıl bakarsa şekilde ona göre değişiyor. Sırt üstü uzanın düz olsun ince uzun kız. Yüz üstü durun yuvarlak al sana erkek bebiş:)) sabırsızlandıkça cinsiyet gecikir diyeyimde başka şeylerle uğraşın :) kusmalar bitecek mide reflüsü başlıcak hızla tombişleneceksiniz eyvah eyvah :)
Bence artık söylemesi lazım özele gidiyorsan kesin söyler de devleti bilemiyorum tabi
Ben valla 4.hafta bu hafta bazen 1-2 gün iyiyim sonra kafamı kaldıramıyorumKızlar 1 haftadır gece gündüz uyuyorum.Kolumu kaldıracak halim yok.Iyiydim aslında 2-3 haftadir.Gecti gibiydi halsizlik tam gaz geri geldi.Benim gibi olan varmi aranizda
dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)Arkadaşlar genital nuba göre benim minnoşumun cinsiyetini yorumlayacak olan var mı ☝Eki Görüntüle 2602782
BEn devlete gitmiştim. Adana'ya gidiyor sonuçlar oradan geliyor dedi sekreter. Sağlıklı olsunda sorun değilcanım ben cumartesi kan vermiştim diğer hafta cuma hastaneden aldık 1 ay sürmüyo hastaneyi ararsın bir hafta sonra bilgi veriyolar en azından sonucunuz çıkmıştır diyorlar gider alırsın
Allah yardımcın olsun. Tedaviyle mi oldu seninde? Sonu güzel olsunda varsın katlanalım herşeyepruluton kalçadan
enox göbekten
hergün 5 hap
bende böyle ilerliyorum
Allah mükafatını versin inşallah
Ben kızımın odasını çilek mobilyadan yaptım. 18 aydan sonra odasına geçirmiştim. 30.ayına kadar beşik gibi kullandık 2 aydır büyüttük yatak oldu. Bizimki büyüyebilen yataktı. Romantica serisiydiBu arada benim almayı düşündüğüm beşik Çilek mobilya nın Serenity modeli anne yanı olma özelliği de var kapanma özelliği de ve ayrıca sallanabiliyor ve yatağa sabitlenebiliyor Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602798 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602798 Eki Görüntüle 2602799 Eki Görüntüle 2602800 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602800 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602798 Eki Görüntüle 2602799 Eki Görüntüle 2602800 Eki Görüntüle 2602800 Eki Görüntüle 2602795 Eki Görüntüle 2602798 Eki Görüntüle 2602799 Eki Görüntüle 2602800
ayyyyy çok güzel gerçektennnn
ama biz sanırım bellonadan alcaz beşiği ayrı tutup bahsettiğim yatak bazama bi başlık alcam bak onu da atıyım
Mavenna Genç Odası Takımı
s_58MVN8025OPNEŞıklığın en sade hali… Hem kız hem erkek çocuklarının hem de daha üst yaş gruplarının uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceği Mavenna, opak beyaz, meşe rengi ve mavinin şık bir kombinasyonu ile sizlere sunuluyor. Takımın genelinde kullanılan, temizliği kolaylaştırıcı...www.bellona.com.tr
bunun 3 yada 4 kapaklı dolabını ve şifonyerini alcam birde işte 100 lük başlığını oda takımını kurmuş olcam
beşiği biraz ayrı tutucam ya odasında olmayacak ya zaten, yatak odasında durur ilk 1 sene
bende hep kız çocuklarına ölüyorum
erkek derse ki genital nuba göre erkeğe daha çok benziyor
bir tık üzülürüm ama isyan etmem tabi ki kuzum seni anlıyorum ama şöyle düşünelim Rabbim bize göndermiş çok şükür, olmayanlar senelerce uğraşanlar var, sorunsuz bir şekilde gebe kaldık inşallah 2. si istediğimiz cinsiyet olur
Senin oda yapman daha kolay olur o zaman canım. Gayet güzelmiş beğendim.hulyacaa vee kesinlikle isim baskılı nevresimden bende alcammmmm
arkadaşım www.uniqon.com.tr den aldı baskısı kalitesi her şeyi çok güzel dedi memnun o, bende ordan alcam sanırım birde beşik kenarları için örgülü koruma modelleri var ya onlardan yaptırcam inşallah
Evet bence de canlı canlı görüp öyle almak var. Ama çok güzellerAy bunlar cok güzel ikea ya gidip bakmak lazım canlı kanlı..ahşap renkli olan besiklere sempatim var galiba
Ben klasör yaptım telefona. Beğendiğim her şey orada. Sonra alırken kolaylık olsunçok güzel gerçekten habire kendimi bebek eşyasına bakarken buluyorum
Ay gerçekten mi benim almak için ölüp bittiğim odaBen kızımın odasını çilek mobilyadan yaptım. 18 aydan sonra odasına geçirmiştim. 30.ayına kadar beşik gibi kullandık 2 aydır büyüttük yatak oldu. Bizimki büyüyebilen yataktı. Romantica serisiydi
Dün akşamdan beri ilkkez bişi yedim oda tost valla nasıl olcak böyle bilemedimkesinlikle sor kuzum artık haftalarımızda ilerledi bebeklerimiz yediklerimizden beslenecek
Ben ilk gördüğümde aşık olmuştum nodeline. 2-3 kere gittim geldim mağazaya en sonunda aldım. Şuanda çok uçmuş fiyatlar ben aldığım zamana göre bile biraz pahalı kalıyordu. Siparşi verdikten sonra yalan olmasın 2 aya gelmişti sanırım ki ben 5-6 aylıkken almıştım odasına. Çok memnunum açıkcası, dolabını 2 kapaklı aldım çok kaplamasın yer diye büyüğü. Şifonyerinden tut yatağının altındaki çekmece hepsi çok kullanışlı. Hele yatağı büyütünce bi minik kitaplık bi tanede komidin çıktı öyle minnoş bir oda olduki. Kesinlikle tavsiye ederm. Beşikken ayrı güzeldi korumalığının sağlamlığından tut herşeyi çok kullanışlı. Ee modelde çok şıkAy gerçekten mi benim almak için ölüp bittiğim odao kadar araştırdım ki kullanan var mı diye hiç bi yorum bulamadım internette
memnun musunuz acaba güzel kullanışlı mıeksileri varsa aklınızda söyler misiniz ❣
eşimi ikna etmeye çalışıyorum romanticayı almak için
Kimisi çilek mobilya çok geç teslim yapıyor falan diyor doğru mu acaba
Ben ilk altı ay dip dibe uyumak istiyorum kokumu hissetsin istiyorum o yüzden anne yanı alacağım bir tane muhakkak ☝ O da bu seçtiğim model olacak
Hamileliğimin 5.-6.aylarında almıştım düzelteyim :)Ben ilk gördüğümde aşık olmuştum nodeline. 2-3 kere gittim geldim mağazaya en sonunda aldım. Şuanda çok uçmuş fiyatlar ben aldığım zamana göre bile biraz pahalı kalıyordu. Siparşi verdikten sonra yalan olmasın 2 aya gelmişti sanırım ki ben 5-6 aylıkken almıştım odasına. Çok memnunum açıkcası, dolabını 2 kapaklı aldım çok kaplamasın yer diye büyüğü. Şifonyerinden tut yatağının altındaki çekmece hepsi çok kullanışlı. Hele yatağı büyütünce bi minik kitaplık bi tanede komidin çıktı öyle minnoş bir oda olduki. Kesinlikle tavsiye ederm. Beşikken ayrı güzeldi korumalığının sağlamlığından tut herşeyi çok kullanışlı. Ee modelde çok şık
Büyütme işlemini siz mi yaptınız acabaBen ilk gördüğümde aşık olmuştum nodeline. 2-3 kere gittim geldim mağazaya en sonunda aldım. Şuanda çok uçmuş fiyatlar ben aldığım zamana göre bile biraz pahalı kalıyordu. Siparşi verdikten sonra yalan olmasın 2 aya gelmişti sanırım ki ben 5-6 aylıkken almıştım odasına. Çok memnunum açıkcası, dolabını 2 kapaklı aldım çok kaplamasın yer diye büyüğü. Şifonyerinden tut yatağının altındaki çekmece hepsi çok kullanışlı. Hele yatağı büyütünce bi minik kitaplık bi tanede komidin çıktı öyle minnoş bir oda olduki. Kesinlikle tavsiye ederm. Beşikken ayrı güzeldi korumalığının sağlamlığından tut herşeyi çok kullanışlı. Ee modelde çok şık
Bir de şunu merak ettim aynı oda erkek bebek için de kullanılabilir mi sizce ? Bence mavi ve gri detaylar eklenirse gayet erkek odası da olur gibi duruyor sizceBen ilk gördüğümde aşık olmuştum nodeline. 2-3 kere gittim geldim mağazaya en sonunda aldım. Şuanda çok uçmuş fiyatlar ben aldığım zamana göre bile biraz pahalı kalıyordu. Siparşi verdikten sonra yalan olmasın 2 aya gelmişti sanırım ki ben 5-6 aylıkken almıştım odasına. Çok memnunum açıkcası, dolabını 2 kapaklı aldım çok kaplamasın yer diye büyüğü. Şifonyerinden tut yatağının altındaki çekmece hepsi çok kullanışlı. Hele yatağı büyütünce bi minik kitaplık bi tanede komidin çıktı öyle minnoş bir oda olduki. Kesinlikle tavsiye ederm. Beşikken ayrı güzeldi korumalığının sağlamlığından tut herşeyi çok kullanışlı. Ee modelde çok şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?