2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ya böyle oturcağım yere makas ve bıcak koyuyorlar sen hangisine oturursan ben bıçak olana oturcaktım erkek demek oluyormuş ve bunu yapan 2 dil bilen öğretmen olan biri benide görenler hep kızın olcak seni diyor bende çok isterim ama içime erkek doğuyor

eve gidince eşime yaptıracağım

Ay

Ay çok güldürdün beni yaaaaa Evet mide yanması ve kilolar aldı başını gidiyor

B
canım ben cumartesi kan vermiştim diğer hafta cuma hastaneden aldık 1 ay sürmüyo hastaneyi ararsın bir hafta sonra bilgi veriyolar en azından sonucunuz çıkmıştır diyorlar gider alırsın
BEn devlete gitmiştim. Adana'ya gidiyor sonuçlar oradan geliyor dedi sekreter. Sağlıklı olsunda sorun değil. Beni de bir ay sonra çağırdı. Biray baya uzun gibi geldi bana

Bu arada benim almayı düşündüğüm beşik Çilek mobilya nın Serenity modeli anne yanı olma özelliği de var kapanma özelliği de ve ayrıca sallanabiliyor ve yatağa sabitlenebiliyor

Ben kızımın odasını çilek mobilyadan yaptım. 18 aydan sonra odasına geçirmiştim. 30.ayına kadar beşik gibi kullandık 2 aydır büyüttük yatak oldu. Bizimki büyüyebilen yataktı. Romantica serisiydi

Senin oda yapman daha kolay olur o zaman canım. Gayet güzelmiş beğendim. Dediğin gibi örgü koruyucudan ben de istiyorum. Çok şık duruyor. O attığım nevresim de senin dediğin siteden ekran görüntüsü almıştım. Bende ordan yaptırırım. Çok güzeller ya bir de ne dicem bence randevu gününde git. Kesin olmuş olur. Muallakta kalma cinsiyet konusunda.
Bir de senle aynı düşünüyormuşuz. Ben de kız çocuklarla karşı aşırı ilgim var. Bi de çoğu kişi nedense hep oğlun olacak senin içimize öyle doğuyor diyor. İlk evlatta kız olsa daha çok sevinirim ama cinsiyeti ne olursa olsun nasıl olsa ilk çocuğumuz

Ay bunlar cok güzel ikea ya gidip bakmak lazım canlı kanlı..ahşap renkli olan besiklere sempatim var galiba
Evet bence de canlı canlı görüp öyle almak var. Ama çok güzeller
çok güzel gerçekten habire kendimi bebek eşyasına bakarken buluyorum
Ben klasör yaptım telefona. Beğendiğim her şey orada. Sonra alırken kolaylık olsun

Ay gerçekten mi benim almak için ölüp bittiğim oda o kadar araştırdım ki kullanan var mı diye hiç bi yorum bulamadım internette

memnun musunuz acaba güzel kullanışlı mı eksileri varsa aklınızda söyler misiniz

eşimi ikna etmeye çalışıyorum romanticayı almak için
Kimisi çilek mobilya çok geç teslim yapıyor falan diyor doğru mu acaba
Ben ilk altı ay dip dibe uyumak istiyorum kokumu hissetsin istiyorum o yüzden anne yanı alacağım bir tane muhakkak O da bu seçtiğim model olacak

Ben ilk gördüğümde aşık olmuştum nodeline. 2-3 kere gittim geldim mağazaya en sonunda aldım. Şuanda çok uçmuş fiyatlar ben aldığım zamana göre bile biraz pahalı kalıyordu. Siparşi verdikten sonra yalan olmasın 2 aya gelmişti sanırım ki ben 5-6 aylıkken almıştım odasına. Çok memnunum açıkcası, dolabını 2 kapaklı aldım çok kaplamasın yer diye büyüğü. Şifonyerinden tut yatağının altındaki çekmece hepsi çok kullanışlı. Hele yatağı büyütünce bi minik kitaplık bi tanede komidin çıktı öyle minnoş bir oda olduki. Kesinlikle tavsiye ederm. Beşikken ayrı güzeldi korumalığının sağlamlığından tut herşeyi çok kullanışlı. Ee modelde çok şık

Hamileliğimin 5.-6.aylarında almıştım düzelteyim :)

Büyütme işlemini siz mi yaptınız acaba

Bir de şunu merak ettim aynı oda erkek bebek için de kullanılabilir mi sizce ? Bence mavi ve gri detaylar eklenirse gayet erkek odası da olur gibi duruyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…