2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba zamandaşım:) benim de tam geçti derken perşembe yeniden geldi tatsız haller. Bugün de kahvaltıdan sonra kafamı kaldıramadım hala.
Evet yaa.3 gün iyiydim bayram ettim.Hoop geri geldi halsizlik kanım çekildi sanki vücudumdan.Tuvalete gitmeye üşenir mi insan.Kafam kalkmıyor yastıktan.Umarım geçicidir bulantı azaldı diye sevinirken birde halsizlik uyku hali başladı.Insallah çabucak geçer canım

Ben tam 14 te öğrendim.Cıkıntı varsa hemen görünüyor zaten.Yoksa kızdır

Yaa düşüncelerimiz çok benziyor inşallah daha çok ilerlesin hepsini teker teker alalım birbirimize fotoğraflarını atalım
Dün akşamdan beri ilkkez bişi yedim oda tost valla nasıl olcak böyle bilemedim
Bence o ilacı hemen temin et kuzum yakın olsak sana getirirdim 3 kutu yazdırdım ben bi daha bitmesin diye
Ben tam 14 te öğrendim.Cıkıntı varsa hemen görünüyor zaten.Yoksa kızdır
Öyle mi diyosun kuzum, eşimde garanti olsun 3 nisandakine gidelim diyor bakalım ne yapacağız son aklımız bilir

bende öyle bir anım kalsın istemiyorum o yüzden gitmiycem sanırım ya
3 nisanda 16+2 oluyorum kesin öğrenirim en azından o gün
Git bence canım erkekse hemen belli oluyor ama kız bebeklerde 18. Haftalarda bile öğrenemeyenler var. Cilvelerini yerim kız çocukları daha geç gösterebiliyorlar. Kız kardesimde öyle oldu.

Git bence canım erkekse hemen belli oluyor ama kız bebeklerde 18. Haftalarda bile öğrenemeyenler var. Cilvelerini yerim kız çocukları daha geç gösterebiliyorlar. Kız kardesimde öyle oldu.
Ben çok çabuk gaza gelen biriyim bugün bunu anladım ya bi gideyim diyorum bi gitmeyim diyorum

İnşallah canım her şeyi atarız. Zaman ilerledikçe daha heyecanlı oluyor. Burda güzel arkadaşlık kurduk ne güzel
Bak mesela benim ablamda 2012 doğumlu yiğenim de bu foruma üye olmuştu. Şimdi hâlâ arkadaşlıkları devam ediyor. Bizim de öyle olur inşallah

Ay

Ay çok güldürdün beni yaaaaa Evet mide yanması ve kilolar aldı başını gidiyor
Hahaha ya valla bende böyle okudukça çok gülüyorum:)) ilerde hatırlatacağım şeyler olacak. Bebişimi kaybettim ama hala burdayım benden çekeceğiniz var :)

Tüh doktora sormayı unuttum valla. Yeni kanama alanı oluştuğu için haftaya yine çağırdı beni doktorum korkar oldum artık gitmekten

Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim ayrıca canım benim

Bilemedim canim benim doktor iyi gormus o zaman ayni doktor kiz cinsiyetleri de 12. Haftada soyledi arkadaslarima . O zaman bekle kesin ogren organizasyon yapacaksan

Biz de bunu almıştık aslında oradaki en kalitelisiydi, çok fazla sök tak da yapmadık ama yine de çok dayanmadı. Bizim oğlan hala onda yatıyor ama şimdiki aklım olsa almazdım

Eklentiler

• C81B9E98-9ADC-47DC-8FCB-7ACB1EEBBB62.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar benimde bugün randevum vardi. Birkaç gün geriden gidiyoruz yalnızdoktr gayet iyi dedi. ikili test verdik. Biray sonra cikiyormus sonuçlar .normalde geç mi çıkıyor . Bilemedim.
Canim bir kac gunu onemseme benim 3 geri cikmisti 2 hafta sonra 2 gun ileri cikti korkma yani bu değişimler normalmis

En kısa zamanda inşallah tekrar olacak ve biz de sana çektiririz

Amin canım inşallah. Valla karnınızdayken tadını çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Doğduktan sonra ay gözü çapaklandı ne yapacam ay kakasının rengi değişti imdat. Ay gazı çıkmıyor off meme ucum yara oldu eyvah diş çıkarıyor ateşi olacakmı vs... bisürü şeyler var durunnnn sizzz :)) sağlıkla gelsin hepsi inşallah herbiri birer mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…