2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
inşallah hareketlerini de görürü o zaman daha farklı oluyor sen devlete mi gidiyorsun canım
Yok canım özele gidiyorum gittik babası gördü videoya da çektik veeeee erkek dedi hemde çok net 8.14 cm olmuşuz bütün organlarımızı tek tek gösterdi doktorumuz sağolsun çok güzeldi yine kıpır kıpırdı miniğim

Eklentiler

• 756A641D-3DF6-4B68-8717-CC1DC6F302B5.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 75
  • 0EDA5A84-3B0B-45B5-8A02-8DFAA82F310A.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 67
AaYok haftaya ikili test için gidicem inşallah öğrenirizsizin nasıl belirtiler Ben de hiç bulantı olmadı şükür sürekli domates peynir aşeriyorum.gerçi değişiyor cinsiyet için diyorlar ama..
Sabah bulantı oluyo biraz da akşam oluyo.her gebelik kendineözgü.belirtilere göre yoramıyorum.

Kalbi güzel insan çok teşekkürler desteğin için bizlere

AA maşallah ne güzel cinsiyeti de öğrenmişsin. Babasına da sürpriz olmuştur. İlk görüşte cinsiyeti de öğrenmiş oldu ne güzel

AA maşallah ne güzel cinsiyeti de öğrenmişsin. Babasına da sürpriz olmuştur. İlk görüşte cinsiyeti de öğrenmiş oldu ne güzel
Valla hemen belli etti ben beklemiyordum açıkçası canım çok mutlu oldu babası çoook miniğim içimde kıpır kıpır babası dışarda kıpır kıpır

ilaçsız 2 gün dayanabildim kızlar bırakmak yaramadı

bu arada beşik ve mobilya konularını takipteyim. anne yanı beşiklerdeydi gönlüm ama kararsız kaldım mesajlardan sonra.

bir de bu beşik korkuluklarına çevrilen korumalıklardan örme olanlar var özel bir iple. kendim örmeyi planlıyorum onları ben ama onları da takipteyim

son olarak, son kontrolümüzde kendi doktoruma gittim sonunda. allaha şükürler olsun ki bebeğimde hiçbir sorun yok. çok dikkatli ölçüm yaptı doktorum sağ olsun olmamız gereken haftada ve gündeyiz. içim çok rahat ve mutluyum o yüzden. cumaya da devlette 2li testimiz var. sonuçları alıp kendi doktoruma göstermeyi planlıyorum.

yine çok konuştum, gidiyorum

Valla hemen belli etti ben beklemiyordum açıkçası canım çok mutlu oldu babası çoook miniğim içimde kıpır kıpır babası dışarda kıpır kıpır
Ne mutlu size çok sevindim canım. Bi dahaki randevuyu düşünemiyorum bile. Her geçen zamanda daha net oluyor ultroson. Çok heyecanlı ya

Gayet normal konuşmuşsun canım. Konular birikiyor çünkü
İnşallah güzel geçer ikili testte. Mutlu haberler geldikçe seviniyor insan ne güzel
Zaman geçtikçe de birbirimize danışır fikir alışverişi yaparız daha güzel olur

AaYok haftaya ikili test için gidicem inşallah öğrenirizsizin nasıl belirtiler Ben de hiç bulantı olmadı şükür sürekli domates peynir aşeriyorum.gerçi değişiyor cinsiyet için diyorlar ama..
Benimde 21 aralık sat carsamba günü ikili teste gidicem 11+4 olucam belli olucakmı bakalım

Amin inşallah ya çok haklısın

Ne mutlu size çok sevindim canım. Bi dahaki randevuyu düşünemiyorum bile. Her geçen zamanda daha net oluyor ultroson. Çok heyecanlı ya
Evet yaaaa çok güzel bir duygu Allah ım çok şükür nasip etti bir daha ki randevumuz 4 Nisan artık gelmez o gün

İnşallah kuzum bende çok seviyorum hepinizi tek tek valla aynı şeyleri yaşadığımız için anında içimi ferahlatıyorsunuz
Tüh doktora sormayı unuttum valla. Yeni kanama alanı oluştuğu için haftaya yine çağırdı beni doktorum korkar oldum artık gitmekten
Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim ayrıca canım benim
Canım benimm ne demek 1 hafta dayanabilecek misin peki, aile hekimide yazabiliyor. Bence git yazdır hemen
Tarih neydi kaç mart? O günden önce gaza getirim seni :)
14 mart son gün
Kuzucummmmm Allahımmm kendimden çok sana seviniyorum biliyor musun böyle sağlıklı ilerledikçe bin şükür Paşa geliyor ya

Canım ben bugün 14+1 im ve göstermedi kendini minnoşum seninki gösterirse neden olmasın, daha erken öğrenenler de var hem

Kesinlikle öyle canım terapi gibi herkes sağ olsun çok destekliyor birbirini ne güzel

cok şükür gözünaydın cnm ne güzel kesin olarak öğrenmişsincok mutlu oluyorum böyle güzel haberler geldkce

gözünaydın cnm cok sevindim

aynen öyle. bazen okusam bile yanıtlamak istediklerime cevap veremiyorum böyle kaynıyo arada hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…