- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.001
Yok canım özele gidiyoruminşallah hareketlerini de görürü o zaman daha farklı oluyor sen devlete mi gidiyorsun canım
Sabah bulantı oluyo biraz da akşam oluyo.her gebelik kendineözgü.belirtilere göre yoramıyorum.AaYok haftaya ikili test için gidicem inşallah öğreniriz sizin nasıl belirtiler Ben de hiç bulantı olmadı şükür sürekli domates peynir aşeriyorum.gerçi değişiyor cinsiyet için diyorlar ama..
Kalbi güzel insan çok teşekkürler desteğin için bizlereAmin canım inşallah. Valla karnınızdayken tadını çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Doğduktan sonra ay gözü çapaklandı ne yapacam ay kakasının rengi değişti imdat. Ay gazı çıkmıyor off meme ucum yara oldu eyvah diş çıkarıyor ateşi olacakmı vs... bisürü şeyler var durunnnn sizzz :)) sağlıkla gelsin hepsi inşallah herbiri birer mucize
AA maşallah ne güzel cinsiyeti de öğrenmişsin.Yok canım özele gidiyorumgittik babası gördü videoya da çektik veeeee erkek dedi hemde çok net 8.14 cm olmuşuz bütün organlarımızı tek tek gösterdi doktorumuz sağolsun çok güzeldi yine kıpır kıpırdı miniğim
Valla hemen belli etti ben beklemiyordum açıkçası canımAA maşallah ne güzel cinsiyeti de öğrenmişsin.Babasına da sürpriz olmuştur. İlk görüşte cinsiyeti de öğrenmiş oldu ne güzel
Ne mutlu size çok sevindim canım. Bi dahaki randevuyu düşünemiyorum bile. Her geçen zamanda daha net oluyor ultroson. Çok heyecanlı yaValla hemen belli etti ben beklemiyordum açıkçası canımçok mutlu oldu babası çoook miniğim içimde kıpır kıpır babası dışarda kıpır kıpır
Gayet normal konuşmuşsun canım. Konular birikiyor çünküilaçsız 2 gün dayanabildim kızlar bırakmak yaramadı
bu arada beşik ve mobilya konularını takipteyim. anne yanı beşiklerdeydi gönlüm ama kararsız kaldım mesajlardan sonra.
bir de bu beşik korkuluklarına çevrilen korumalıklardan örme olanlar var özel bir iple. kendim örmeyi planlıyorum onları ben ama onları da takipteyim
son olarak, son kontrolümüzde kendi doktoruma gittim sonunda. allaha şükürler olsun ki bebeğimde hiçbir sorun yok. çok dikkatli ölçüm yaptı doktorum sağ olsun olmamız gereken haftada ve gündeyiz. içim çok rahat ve mutluyum o yüzden. cumaya da devlette 2li testimiz var. sonuçları alıp kendi doktoruma göstermeyi planlıyorum.
yine çok konuştum, gidiyorum
Benimde 21 aralık sat carsamba günü ikili teste gidicem 11+4 olucam belli olucakmı bakalımAaYok haftaya ikili test için gidicem inşallah öğreniriz sizin nasıl belirtiler Ben de hiç bulantı olmadı şükür sürekli domates peynir aşeriyorum.gerçi değişiyor cinsiyet için diyorlar ama..
Amin inşallah ya çok haklısınAmin canım inşallah. Valla karnınızdayken tadını çıkarın diyorum dinlemiyorsunuz. Doğduktan sonra ay gözü çapaklandı ne yapacam ay kakasının rengi değişti imdat. Ay gazı çıkmıyor off meme ucum yara oldu eyvah diş çıkarıyor ateşi olacakmı vs... bisürü şeyler var durunnnn sizzz :)) sağlıkla gelsin hepsi inşallah herbiri birer mucize
Evet yaaaa çok güzel bir duygu Allah ım çok şükür nasip etti bir daha ki randevumuz 4 Nisan artık gelmez o günNe mutlu size çok sevindim canım. Bi dahaki randevuyu düşünemiyorum bile. Her geçen zamanda daha net oluyor ultroson. Çok heyecanlı ya
Ben de 4 nisanda gideceğim. Geçmez zaman gerçekten.Evet yaaaa çok güzel bir duygu Allah ım çok şükür nasip etti bir daha ki randevumuz 4 Nisan artık gelmez o gün
İnşallah kuzum bende çok seviyorum hepinizi tek tek valla aynı şeyleri yaşadığımız için anında içimi ferahlatıyorsunuzİnşallah canım her şeyi atarız. Zaman ilerledikçe daha heyecanlı oluyor. Burda güzel arkadaşlık kurduk ne güzel
Bak mesela benim ablamda 2012 doğumlu yiğenim de bu foruma üye olmuştu. Şimdi hâlâ arkadaşlıkları devam ediyor. Bizim de öyle olur inşallah
Tüh doktora sormayı unuttum valla. Yeni kanama alanı oluştuğu için haftaya yine çağırdı beni doktorumkorkar oldum artık gitmekten
Canım benimm ne demek 1 hafta dayanabilecek misin peki, aile hekimide yazabiliyor. Bence git yazdır hemenGüzel düşüncen için çok teşekkür ederim ayrıca canım benim
14 mart son günTarih neydi kaç mart? O günden önce gaza getirim seni :)
Kuzucummmmm Allahımmm kendimden çok sana seviniyorum biliyor musun böyle sağlıklı ilerledikçe bin şükürYok canım özele gidiyorumgittik babası gördü videoya da çektik veeeee erkek dedi hemde çok net 8.14 cm olmuşuz bütün organlarımızı tek tek gösterdi doktorumuz sağolsun çok güzeldi yine kıpır kıpırdı miniğim
kızlar ücretsiz kontrol muayenesi 15 mart pazara kadarmış benim
14 mart cumartesi tam 14+0 oluyorum sizce cinsiyeti öğrenebilir miyim
doktora yazdım belki dedi çok nettir kendisi
gitsem mi gitmesem mi sabredip 3 nisanı mı beklesem bilemiyorum
Kesinlikle öyle canım terapi gibi herkes sağ olsun çok destekliyor birbirini ne güzelİnşallah kuzum bende çok seviyorum hepinizi tek tek valla aynı şeyleri yaşadığımız için anında içimi ferahlatıyorsunuz
Canım benimm ne demek 1 hafta dayanabilecek misin peki, aile hekimide yazabiliyor. Bence git yazdır hemen ❤
14 mart son gün
Kuzucummmmm Allahımmm kendimden çok sana seviniyorum biliyor musun böyle sağlıklı ilerledikçe bin şükür ❤❤ Paşa geliyor ya
Yok canım özele gidiyorumgittik babası gördü videoya da çektik veeeee erkek dedi hemde çok net 8.14 cm olmuşuz bütün organlarımızı tek tek gösterdi doktorumuz sağolsun çok güzeldi yine kıpır kıpırdı miniğim
ilaçsız 2 gün dayanabildim kızlar bırakmak yaramadı
bu arada beşik ve mobilya konularını takipteyim. anne yanı beşiklerdeydi gönlüm ama kararsız kaldım mesajlardan sonra.
bir de bu beşik korkuluklarına çevrilen korumalıklardan örme olanlar var özel bir iple. kendim örmeyi planlıyorum onları ben ama onları da takipteyim
son olarak, son kontrolümüzde kendi doktoruma gittim sonunda. allaha şükürler olsun ki bebeğimde hiçbir sorun yok. çok dikkatli ölçüm yaptı doktorum sağ olsun olmamız gereken haftada ve gündeyiz. içim çok rahat ve mutluyum o yüzden. cumaya da devlette 2li testimiz var. sonuçları alıp kendi doktoruma göstermeyi planlıyorum.
yine çok konuştum, gidiyorum
aynen öyle. bazen okusam bile yanıtlamak istediklerime cevap veremiyorum böyle kaynıyo arada hepsiGayet normal konuşmuşsun canım. Konular birikiyor çünkü
İnşallah güzel geçer ikili testte. Mutlu haberler geldikçe seviniyor insan ne güzel
Zaman geçtikçe de birbirimize danışır fikir alışverişi yaparız daha güzel olur
Aynen bazen yetişemiyorum bendeaynen öyle. bazen okusam bile yanıtlamak istediklerime cevap veremiyorum böyle kaynıyo arada hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?