2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kuzucummmmm Allahımmm kendimden çok sana seviniyorum biliyor musun böyle sağlıklı ilerledikçe bin şükür ❤❤ Paşa geliyor ya

Çok şükür canım benim çok şükür hepimizinki Sağlıklı ilerlesin inşallah Allah ım kötü şeyler yaşatmasın inşallah çünkü çok güzel duygularmış bunlar

Canim bir kac gunu onemseme benim 3 geri cikmisti 2 hafta sonra 2 gun ileri cikti korkma yani bu değişimler normalmis
Teşekkür ederim canm.ins dediğin gibidir. Sağol canm Allah razı olsun bende bayadir yemek yiyemiyom akşamları olsun kahvaltı olsun çıkarıyorum acaba beslenmeden mi diye düşündüm

Kızlar 1 haftadır gece gündüz uyuyorum.Kolumu kaldıracak halim yok.Iyiydim aslında 2-3 haftadir.Gecti gibiydi halsizlik tam gaz geri geldi.Benim gibi olan varmi aranizda
Gaz felaket gece uykudan uyandırıyor. Bazen 8 aylık bazen 5 aylık bazen gebe bile değil gibi görünüyor karnım. Göbeğim dışarı fırladı gazın şişkinliğinden. Yatmadan maden suyu, papatya çayı falan içiyorum. Biraz rahatlatıyorlar.

Arkadaşlar 12+2 deyim
Gece yatağıma yatınca sağ ayağım tikim varmış gibi çekiliyor kasılıyor

Ayağımdan dizime kadar sanki anlık bir kramp giriyor aşağı yukarı oynatıp rahatlatmaya çalışıyorum

anlatabildim mi bilmiyorum

buna benzer sorun yaşayan var mı

Genelde magnezyum eksikliğinden oluyor bu tür kramplar, doktorunuza söyleyin magnezyum tableti verir, soda da etkili oluyor

Hamilelikte oluyor canım kramplar için günde bir muz ve sade soda cok iyi geliyor

Gözün aydın canım erkekler çoğalıyor
Maşallah ona

Gözün aydın canım erkekler çoğalıyor
Maşallah ona
Sağolasın canım sanki kız istiyormuşum gibi hissettim tabi eşim çok sevindi bende sevindim herşeyinin Sağlıklı olmasına ama öyle hissettim gibi

İyi düşünn iyi olsun cnm korkma bak Rabbimin mucizesi sana ne güzel dualarım seninle

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle cnm

Oyyyy maşaallah sübhanallah çok çok sevindim gözün Aydın canım benim
Kızlar benimde ayaklarimin altı çok yanıyor sizdede varmi neden acaba
Bende de tam tersi donuyor ayaklarım buz buz

Oyyyy maşaallah sübhanallah çok çok sevindim gözün Aydın canım benim
Sağolasın canım darısı sizlerin başına inşallah hepimiz sağlıkla doğduklarını kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah

Masallah ne guzel canim artik daha anlamli oluyor hersey hareketlerini vs gormek daha rahatlatiyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…