2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teşekkür ederim canm.ins dediğin gibidir. Sağol canm Allah razı olsun ♥ bende bayadir yemek yiyemiyom akşamları olsun kahvaltı olsun çıkarıyorum acaba beslenmeden mi diye düşündüm
Valla bu cikartma isi bende rutine baglandi gibi aksam kizartma istedi canim yedim ve 10 dk sonra cikarttim hepsini

Valla bide videoya çektik açıp açıp izliyoruz çok güzel bişey
Heyecandan esim videoya cekemedi ekrana bakti kaldi halbuki girmeden once unutma bak cek mutlaka dedim tamam dedi ama ne yaparsin bi dahakine inşallah yapacagiz cunku fotolar yetmiyor❣

Heyecandan esim videoya cekemedi ekrana bakti kaldi halbuki girmeden once unutma bak cek mutlaka dedim tamam dedi ama ne yaparsin bi dahakine inşallah yapacagiz cunku fotolar yetmiyor❣
Bende 3 kere söyledim ancak kendine geldi de çekti ayak bileklerimi sıkmaktan bide sırıtmaktan bişey yapamıyor normalde

Dualarımız seninle. Kötü düşünme Allahın izniyle bir şey olmaz

o ağrılar bende de var. cinsiyeti hiç merak etmiyorum. sadece o ağrı olmasın istemiyorum

Kizlar günaydın 13 +3 olduk bugun happy mom diye bi uygulama kullaniyorum orda boyle yaziyor acaba hissetme ihtimalimiz var midir ya zayıfım da . Zayif olmak da erken hissetmek de etkiliymiş sabah gorunce bi mutlu oldum❣

Eklentiler

• 20200310_074552.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar günaydın 13 +3 olduk bugun happy mom diye bi uygulama kullaniyorum orda boyle yaziyor acaba hissetme ihtimalimiz var midir ya zayıfım da . Zayif olmak da erken hissetmek de etkiliymiş sabah gorunce bi mutlu oldum❣
karın ince olursa erken hissediliyormuş sanırım kuzum

ONTK canım sen nezaman başlıcan çalışmalara doktor birsüre verdimi sana Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun
2 haftaya kadar hersey yasak canım kanama damla damla olduğu için hala devam ediyor. Doktor bir adet üstünden geçmesi lazım dedi bakalım hayırlısı. Amin kuzum siz bebişleri kucağınıza alana kadar olur belki

Sımdı ınceledım arkadası yaptırıcaktı dırek ona gonderdım bu sıteyı tesekkurler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…