2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar günaydın 13 +3 olduk bugun happy mom diye bi uygulama kullaniyorum orda boyle yaziyor acaba hissetme ihtimalimiz var midir ya zayıfım da . Zayif olmak da erken hissetmek de etkiliymiş sabah gorunce bi mutlu oldum❣
Benımde karın bolgem cok yagsız ama ben 17haftadayım sadece dün kelebek cırpıntısı gıbı bısey hıssettım normal hıssetme ılk gebelıklerde 20.haftadan ıtıbaren baslıyormus

Günaydın kızlar Valla benimde oğlumda ayaklarım buz gibiydi, soldaydı cin takvimine göre kızdı, yüzük sallama olsun aklınıza gelecek tüm belirtiler tutmadı şimdi bunda da aynılarını yaşıyorum mide bulantısı ve uykusuzluk çok fazla bunda henüz cinsiyeti tam bilmiyorum ama dr %80 erkek demişti

Günaydın kizlaarr kelebeğim beni çok uzuyor dün sanırım bi 6 7 defa küstüm kime desem artık geçmiş olması lazım diyolar bilmiyorum ya inanın tükendim
benimde hala geçmemiş kuzum kiminde uzun sürebiliyor işte bizde onlardanız :/

Benımde karın bolgem cok yagsız ama ben 17haftadayım sadece dün kelebek cırpıntısı gıbı bısey hıssettım normal hıssetme ılk gebelıklerde 20.haftadan ıtıbaren baslıyormus
Ayy ne güzel canım öyle başlıyor hissetmeler zaten sonra şiddet içermeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…