2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar bayadır yazamadım buraya okuyabildiğimi okudum baya birikmis Banada doktorum bu vitamin ve kan hapını verdi sizler ne kullanıyosunuz ?benimde 8 nisanda randavum var bütün tedbirleri alıp gidicem cünkü cinsiyetide söylücekti doktorumuz nasipsebirde kızlar bana doktorum en son gittiğimde detaylı ultroson ve fetal eko için randavu almamı istemisti detyalı icin devlet hastanesinde malesef dolmuş randavu bulamadım özelde yaptırıcam ama fetal eko için buldum şehir hastanesinde sizler ne yaptınız acaba ?

Eklentiler

• 4E2B0C32-8589-40E0-9E32-9E1BA84265D9.webp
    31 KB · Görüntüleme: 29
vitamininiz ne güzel kapsamlı. ben devlete gidiyorumda pek daha iyisi şu" diye ilaç verilen bir ortam değil. özel bir durumunuz olduğunuz değil dimi vitamin destek için verildi.

Banada herkess kesn kzn olcakk diypp durmştuu bnde kaptrdımm kendimii bi öğrndim kii oğlumm olcakmışş insnn garipp hisedioo o ann

vitamininiz ne güzel kapsamlı. ben devlete gidiyorumda pek daha iyisi şu" diye ilaç verilen bir ortam değil. özel bir durumunuz olduğunuz değil dimi vitamin destek için verildi.
Evet artık bunları kullanman gerekir dedi en son kontrolden sonra bende içiyorum artık sizlerde kullanıyousunuz diye merak ettim

Banada herkess kesn kzn olcakk diypp durmştuu bnde kaptrdımm kendimii bi öğrndim kii oğlumm olcakmışş insnn garipp hisedioo o ann
Valla bende hamile kaldığımdan beri hep kız diye hissettim ama en son kontrolde sanki pipi gibi gördüm doktor söyleyimmi dedi yok netleşince söyleyin dedim ama içim bi garip oldu evlat ayrımı yaptıgından değil insanın sadece mantık olarak öle hazırlıyoz sanırım kendimizi sonra bi böle oluyo Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Pipi değişmiyor canım yaa

Kızlar bana internet üzerinden alisveris yapacağım bebek mağazaları söyleyebilir misiniz?Türkiyede kardeşime gönderip sonra kendime kargolaticam

Selam kızlar hayırlı sabahlar üstesinden gelemedigim sorunlarla uğraşıyorum annemin evine gidicem nasıl olacak inanın hiç bilmiyorum

Bana fetal eko ile ilgili bir şey denmedi, zaten ayrıntılı ultrasonu yapan perinatolog kalbinin her milimetresini incik cincik inceliyor ayrıca gerek olduğunu bilmiyordum

Eşimle olan sorunum artık katlanamiyorum inan geceden belli düşündüm çekip gitsem mi diye ama karar verdim gidicem
Tabi neler yaşandı bilemiyorum ama hamilelikte duygular da çok hassas oluyor, bazen eşimiz veya arkadaşımız çok normal bir şey söylüyor biz biri bin anlıyoruz, gerçekten çok bunaldıysanız annenizde kalmak size iyi gelecekse birkaç gün kalın, ama eşinizle konuşup sorunları çözmelisiniz, uzaklaşırsanız bir kaç güne unutulur ama sonra daha şiddetli olarak patlar, ne hissediyorsanız anlatın ama suçlayarak bağırarak değil, yaptıklarının sizde uyandırdığını ne hissettiğinizi bilsin, sizi anlasın

Devlet genelde decavit yaziyor bana da onu yazdi ben onu kullanmadim araştırdım farkli bi vitamin aldim oyle yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…