2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba arkadaşlar folikasiti kullanmaya devam ediyor musunuz yoksa sadece doktorunuzun verdiği vitamini mi kullanıyoruz sadece ben kesmiştim folik asiti ama bi arkadaşım doğuma kadar kullandığını söyleyince merak ettim

neden bilmem 10.haftada bıraktırdı. vitamine başlattı. okuduğum zamanda folikasiti önemli olarak yazıyorlar. aklım karışmıyor değil

Hayırlı sabahlar
bu sabah sol kasığımdaki kasılma sebebi ile yataktan kalkamadım. sol tarafımda kasık ve alt bölge sanki damar kasılması gibi çok canımı acıttı. nasıl ineceğimi bilemedim. 13. haftada bunu yaşamak şaşırttı beni. ek takviye olarak bu kasılmaları önlemek için vitamin alan varsa bilgi rica ediyorum.Sağlıklı günler

Umarım bebeğiniz sağlıklıdır. Icinizi rahat tutun. Artık riskli gebelik yaşının 29 a düştüğü söylenmekte. Bende ikili test vs yerine nifty test yaptırdım direkt hatta sonuç bekliyorum. Ama unutmayın oranı ne kadar yüksek olsa da onda bile yanılma payı var. Doktorum bundan yıllar önce nifty vb test olmadığı için kendi bebeğinin ensesi kalın çıkınca amniyosentez yaptırmış. Şimdi sağlıklı kocaman bi kızı var. Inşallah sizinde böyle olur.

neden bilmem 10.haftada bıraktırdı. vitamine başlattı. okuduğum zamanda folikasiti önemli olarak yazıyorlar. aklım karışmıyor değil
Vallahi bende yakın zamanda kan degerlerime baktiricam bakalım düşmüş mu. Hoş bana dediği bu verdiği vitamin içinde de folik asit varmış ama bilemiyorum.

Kesnliklee sağlıklı hayırlı evlatt olsnlarr yeterr ama eşim demştii sivilcen yokk erkk o diye dinlememiştimm kız olunca sicilce olurmşş

Merhaba nereye ve nasıl yaptırdınız bizim de ense kalınlığımız yüksek çıktı.Ben de düşünüyorum
Birçok hastane yapıyor. 3 yıl önce kızın için memorial ataşehir hastanesinde yaptırmıştım en uygunu orasıydı. Birde bir çok çeşidi var isim olarak, harmony ismiyle olan en pahalısı. Nifty testi idi bizimki. Anneden 1 tüp kan alıyorlar. 3 yıl önce sadece amerikaya gönderiliyordu şimdi türkiyedede yapan laboratuvarlar kurulmuş

Canım doktorunla iletişime geçip kendisine danış o verecektir gerekli vitamini. Bizim söylememizle alma bence bir ilaç

Bana da doktorum bıraktırdı az bı kalan folikasit vardı doktor onu da kullan bı daha kullanma dedi vitamine başlattı

Kizlar ben iki gundur ozellikle geceleri yan yattigim zaman kasiklarda baski doluluk ve sanci oluyor . Gun icindede bu sanci doluluk bi kac kere oluyor sizce normal mi

Hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…