2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba nereye ve nasıl yaptırdınız bizim de ense kalınlığımız yüksek çıktı.Ben de düşünüyorum
Merhaba ilk olarak geçmiş olsun cnm hemen üzülme harmony doktorum numarasını verdi aradım konuştuk sonra eve gelip kanı alıyorlar 10 gün içinde sonuç çıkıyor cnm

Merhaba ilk olarak geçmiş olsun cnm hemen üzülme harmony doktorum numarasını verdi aradım konuştuk sonra eve gelip kanı alıyorlar 10 gün içinde sonuç çıkıyor cnm
Teşekkürler,ikili test kan sonucum çıksın orana göre soracam doktoruma.inşallah sorun yoktur.

Bana fetal eko ile ilgili bir şey denmedi, zaten ayrıntılı ultrasonu yapan perinatolog kalbinin her milimetresini incik cincik inceliyor ayrıca gerek olduğunu bilmiyordum
Bana ikisi içinde randavu aldırdı doktorum bilmiyorum ki cnm bende öle düşünüyodum ama btün hamilelere bu şekilde yaptıgını söyledi bi sorun olduğu için demedim dedi

okudum ve ne desem bilemiyorum inan. git biraz kafanı dinle, toparlan ama ne yaparsan yap blöf yapma. ilerisi pek parlak bir evlilik değil demek geliyor içimden.
Ama bebeğim nolur babasız büyürse bunun eksikliğini hissetmezmi her zman içinde ama kötü bi evlilikte büyüyeceğine babasız büyüsün belki daha iyi olur inan doğru kararlar veremiyorum zaten duygularım mahvolmuş durumda

Bir derdim var bölümde konu başlığı bir çıkar yol gösterin lutfen
Konuyu şimdi okudum canım. Çok üzüldüm. Normalde evden uzaklaşmak daha kötü yapar ama senin durumunda biraz eşinin yalnız kalması ve düşünmesi gerekiyor gibi görünüyor. Rabbim tez zamanda hayırlı olan kapıyı açsın sana. Duam seninle

Ben uzulmemeye çalışıyorum canım çünkü panik atagim var bebeğime bisey olursa kendimi affedemem
Bencede kuzum senin için em rahatı en güzeli hangisiyse ona karar ver biz burdayız gerçekten istersen telefon numaramıda verebilirim istedğin zaman dertleşmek için arayabilirsin

Bencede kuzum senin için em rahatı en güzeli hangisiyse ona karar ver biz burdayız gerçekten istersen telefon numaramıda verebilirim istedğin zaman dertleşmek için arayabilirsin ❤
Olur tabi neden olmasın diloşun ki var mesela bana çok yardımcı oluyor ne yapacağım.hakkinda fikir veriyor iyi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…