2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Olur tabi neden olmasın diloşun ki var mesela bana çok yardımcı oluyor ne yapacağım.hakkinda fikir veriyor iyi geliyor bana
Burda birbirimize karşı güzel arkadaşlıklar kurduk. Birbirimizin güzel haberlerine nasıl seviniyorsak, kötü haberlerine de öyle üzülüyoruz. Elimizden geldiğince yanında oluruz. Ben de her daim yardım ederim o yüzden
Hem ben urfada gurbetteyim. Arkadaşım falan da yok burada bulunduğum yerden dolayı. Tekli lojmanda kalıyoruz çünkü. Boş zamanım çok dinlerim seni

Kuzu bende adiyamandayim çok yakınız yolun düşerse beklerim her zman

Bir derdim var bölümde konu başlığı bir çıkar yol gösterin lutfen
Canım yazını okudum yapılan bir kaç yorumu da okudum yani bulunduğun duruma diyecek hiçbirşey yok rabbim doğmamış o güzel bebeğinin hatrına umarım sana bir çıkış kapısı açar bir mesleğin yok diye ona köle olmak zorunda değilsin canım sen bir cansın hatta iki canlı bir cansın böyle birşey olamaz zaten kv hiç birşey söylemiyorum rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın annenizin yanına gitmekten de çekinmeyin bebeğim babasız büyür diyede çekinmeyin olayın içindeki sizsiniz nasıl olması gerekiyorsa öyle yapın nasıl mutlu olucaksınız onu yapın

ben babasız büyüyen çocuklardan biriyim. boşanmışlar ben 2 yaşında bile değilken. annemin tek başına verdiği mücadeleyi inan babalarıyla büyüyen birçok çocuğun hayatına değişmem. detay vermeyeyim ama neler yaşadığımızı bir ben bir allah bilir. asla hakkını ödeyemem annemin.

babamın kişiliğini anlatılanlardan biliyorum ve şu kadarını söyleyeyim, annem öyle bir adamla aynı evde büyütseydi beni işte o zaman annemi hiç affetmezdim. iyi ki boşanmış iyi ki kendi ayaklarının üzerinde durmuş iyi ki iyi ki iyi ki...

boşanırsan evladın ilk boşanma olayı yaşamış bir çocuk olmayacak. bunun farkındasındır zaten. sadece şunu düşün bence boşanmazsan sen ve çocuğun ilerde ne yaşarsınız?

Işte evliliğimiz daha çok yeni diye belki değişir umuduyla devam ettiriyorum daha birbirimizi tanıyamadık bile

Işte evliliğimiz daha çok yeni diye belki değişir umuduyla devam ettiriyorum daha birbirimizi tanıyamadık bile
Allah yardımcın olsun cnm ama eskilerinde bir lafı var insan 7 sinde ne ise 70 indede odur kalbini dinle ve kararını ver böyle bir adamla yaşamak zor değişir mi zor ama belki ama söylediklerinden ayrılmak istemediğin çıkıyor ortaya daha çok gençsin ailenin arkanda olması en büyük şansın bence

Benimde yok sadece dudagımda uçuk cıktı geçmek bilmedi
Kizlar benim yüzümde değilde vücudumda cok çıktı sivilce gibi şeyler ama sanırım oda aşırı bulantı çektim strese girmistim ilk haftalar ondan çıkmıştı yani kızı olanların illa sivilcesi çıkacak değil kimisi oldukça güzelleşiyor ama yinede kızları oluyor

Benim de ilk zaman cildin çok guzellesti şimdi sivilce boynum da bile çıkmış cinsiyetle alakası yok kuzenim çok guzellesti ama kızı olacak yapı ile ilgili

Canım banada doktorum demir hapı yazdı test yapmaya gerek duymadan vitamin demir ve birde d vitamini eksikliğim vardı onun için üç ilacı birden 12. Haftamdan beri kullanıyorum

kızlar demin lavaboya girdim çok koyu renkte kahverengi gibi kan gelmiş benden. sancım ağrım hiçbir şeyim yok sizce hastaneye gitmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…