2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar demin lavaboya girdim çok koyu renkte kahverengi gibi kan gelmiş benden. sancım ağrım hiçbir şeyim yok sizce hastaneye gitmeli miyim?
Yaa bunun normal olduğunu düşünmüyorum canım ya panik yapma tabi ama doktorunla falan iletişime mi geçsen yada gidebilirsen tedbirli Bi şekilde git inşAllah kötü birşey yoktur canım dualarım seninle

bir civciv annesi kuzum hem sana yazmış olayım hem kızlara, biz peş peşe 2 gün ilişki yaşadık çarşamba ve perşembe. Cuma günü uyandım ama adet olurken ki karın ağrısı gibi ağrıyla uyandım tuvalete gittim bi baktım senin dediğin gibi kırmızıya yakın bir lekelenme peçeteyede geldi, saat 9:30 du hemen doktora gittim 10:30 da doktordaydım ve vajinanın hemen bitiminde rahimde kanama alanı var dedi bildiğin ilişkiden olmuş bir süre yapmayın dedi duphastona başlattı çocukta bir sorun yoktu çok şükür keyfide yerindeydi ama sanırım 2 gün peş peşe yapmamak gerekiyormuş, aslında hiç yapmazdık böyle ama denk geldi banada iyi gelmedi. Seninde böyle bir şey olabilir ama hemen gidip bi görün bence

Sanada geçmiş olsun kuzum bende en başından beri ilişki yaşıyorum ama tabi çok sıklıkla değil bende korkarım bişey olucak diye ama çok şükür şu zamana kadar ilişkiden dolayı ben bi sıkıntı yaşamadım ama dediğin gibi üst üste Bi ilişki olursa o zaman belki olabilir

Benim de ilk zaman cildin çok guzellesti şimdi sivilce boynum da bile çıkmış cinsiyetle alakası yok kuzenim çok guzellesti ama kızı olacak yapı ile ilgili
Aynen canım benimde bi tanıdığım gayet güzelleşti onunda kızı olacak

Merhaba,maalesef 2 Li test sonucum yüksek çıktı doktor direk amniyosentez önerdi,harmony ya da nifty testden ziyade amniyosentez öneriyorum dedi.Ancak amniyosentezi artık sadece perinatolog yapıyormuş onlar da tıp fakültesinde.ancak koronavirüs yüzünden hasta almıyorlar şu an acil dışında.o yüzden beklemekten başka çarem yok zaten amniyosentez 15. Haftada yapılıyor.var mı yaptıran amniyosentez daha önce?ya da ikili test sonucu 1/50 çıkan.

Ben ilerisini daha parlak görmüyorum canım.Ailen sahip çıkıyorsa 1 dakika bile düşünme.Eşin senin arkanda durmuyorsa ondan ne koca olur nede baba.Benim kayinpederim geçen ay bana olmayacak laflar etti.Esim babasını evden kovdu.Ki yerden göğe kadar haklıydım.Sen benim hamile esimi üzemezsin.Bu kız o haliyle kalkip sana 3 öğün yemek hazırlıyor dedi.Ki bulantılarımız zaten belli devam ediyor.Arkamda durmasa bende sanirim evi terkederdim

Teşekkür ederimm kuzucum bende peş peşe yapmamam gerektiğini anlamış oldum

bir civciv annesi kuzum banada doktor sıkıntı olmaz dedi ama peş oeşe olunca oldu belli olmuyor rahim yapısından kaynaklı sanırım

Sanada gecmis olsun canim

Sanada gecmis olsun canim
Teşekkür ederimm kuzumm aslında çok soğuk kanlı gittim çünkü doktorum düşük vs lerde bardaktan boşanırcasına kan gelir korkma demişti lekelenme yaşadığım haftalarda, o yüzden Allah korusun kimse yaşamasın ama korkmayın olursa da

Canim korkma bu testlerde normal cikip sonra sorun cikan bile olabiliyor yastan dolayi da boyle cikiyor biliyorsun dua et bol bol Rabbim saglik sihhat sifa versin insallah

geldim kızlar. eve girer girmez kendimizi temizledik yıkadık yeni oturabildim. kanama alanı falan yoktu. doktorum birleşmeden kaynaklı olabileceğini, dikkatli olmamızı söyledi. düşük yaşanırken yaşadığım lekelenme gibi değil fazla ve parçalı kanamamın olabileceğini ve ağrı yaşayabileceğimi söyledi. zaten dediğim gibi bu lekeden başka bir şikayetim de yoktu.

öyle korktum ki ama anlatamam. yüreğim ağzımdan çıkacaktı nerdeyse.

Cok şükür iyisin canim aman dikkat et kendine ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…