2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok gecmis olsun Allah sana bagislasin bebegini canim butun hamileler saglicakla kucagina alir ins bu zor gunlerde piskolojik olarakta etkileniyoruz

Çok geçmiş olsun canım benim

Kızlar ben çok fazla idrara sıkışıyorum neredeyse tutamıycak dereceye geliyorum çok da sık çıkıyorum idrara benim gibi olan var mı

Gelmiş geçmiş olsun canım kendine dikkat et

Kızlar ben çok fazla idrara sıkışıyorum neredeyse tutamıycak dereceye geliyorum çok da sık çıkıyorum idrara benim gibi olan var mı
Ben de çok sık idrara çıkıyorum. 1 bardak su içsem sonrasında tuvalete gidiyorum. Belki de 3 litre su içiyorum diye öyleyimdir diye düşünüyorum canım.

Çok şükür kuzucumm

Devlet genelde decavit yaziyor bana da onu yazdi ben onu kullanmadim araştırdım farkli bi vitamin aldim oyle yapabilirsiniz

canım neden farklı bir vitamin alma gereği duydun ki ? Merak ettim benim doktorum istanbulda özelde ve Prof olmasına rağmen decavit verdi ve onu kullanıyorum merak ettim açıkçası ?

Vitaminlere 12.haftadan sonra başlanıyor canım ondan vermemiştir. Bana 2 doktorda şimdilik normal dedi. Ve aslında bu ay tekrar testleri yaptırmalıydık ama kontrole bile gidemiyoruz

Kızlar ikili test için kan verdim bugün. Beta 72793 çıkmış ppa 660 küsür. Beta iki basamaklı üç basamaklı oluyor ben nerde baktıysam. Yarın gidicem ama aklıma takıldı. Sizlerde değerler kaç çıkmıştı?

Beta 151430 , papp a 1438 çıktı canim. Doktor değerlerin cok güzel dedi elhamdullillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…