2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
canım neden farklı bir vitamin alma gereği duydun ki ? Merak ettim benim doktorum istanbulda özelde ve Prof olmasına rağmen decavit verdi ve onu kullanıyorum merak ettim açıkçası ?
Multivitamin ile ilgili arastirma yaptım. Ilk olarak ve en onemlisi omega icerikli ve diger vitamin yönünden de zengin bu yuzden farkli bi vitamin tercih ettim

Kızlar kamuda çalışan var mı benim gibi
Dünkü yayınlanan genelgenin son paragrafında daha önce idari izinli sayılanlar tekrardan bir karar çıkana kadar idari izin sayılacak yazıyor, yarın müdürümle görüşeceğim bunu ama doğru anlamışım dimi bizde dahiliz ?

Bir derdim var bölümde konu başlığı bir çıkar yol gösterin lutfen
Ben şimdi okudum cnm cidden üzüldüm yaşadıkların hoş değil tabi ki ama sende bi ananın babanın evladısın kimsenin seni bide hamile iken üzmeye hakkı yok bence ailene git ve bu durumu konuş bu şekilde evlilik olmaz ya eşin kendini toparlıcak ya toparlıcak başka bi diğer yol ise bende 10aylık evliyim ilk zamanlar benim eşinde öle hep bağırıyodu ben fiyodum alışma süreci bekle kızım bekle ahaaa baktım olmuyo ben ondan daha com bağırmaya başladım eşyaları kırdım döktüm evi terkettim baya baya sinir krizleri geçirdim artık o bağırdığında neler olucağını biliyor ya bu deveyi güdücekler yada bu diyardan gidicekler cocugum var diye susup kıçımınüstüne oturamam ben onunda cocugu cok istiyosa o susup oturucak burda karar tamamen sana kalmış cnm hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et

Bende bunu çok merak ediyorum canım

Canım çok çok geçmiş olsun

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı doktorla sıradaki randevum 17+5te, o haftada detaylı ultrason yapılır mı sizce? Neden o hafta göreyim dedi ki meraktan uyuyamıyorum

Kızlar ya gece gece aklıma takıldı doktorla sıradaki randevum 17+5te, o haftada detaylı ultrason yapılır mı sizce? Neden o hafta göreyim dedi ki meraktan uyuyamıyorum
Sanmıyorum kuzum 20-24 arası diye biliyorum bana da 24 nisana gün verdi detaylı için tam 19+6 oluyor

Toplu olarak değerlendiriliyorlar ultrason görüntüsüyle, tek başına kan değerlerinin önemi yok diye biliyorum

Sanmıyorum kuzum 20-24 arası diye biliyorum bana da 24 nisana gün verdi detaylı için tam 19+6 oluyor

Hmm seninkini 20.haftanın içinde yapacak o halde, biz
en son 12+5te gittik ikili için, sonraki randevuları 18.haftada alıyorum demişti o zaman ama biraz daha geciktirsem mi madem bilemedim görmek için ne kadar sabırsızlansam da...

kuzum bakalım gidebilecek Miyiz durumlar kötüye gidiyor

Valla Allah razı olsun canım sayende şimdi kalkıp içtim tüm gün nerdeyse 1 litre bile içmemiştim☹
Ne demek canım rica ederim bu yazıyı telefona kaydettim hemen aklıma geliyor. Su içmek aşırı önemli cidden. Kullandığım program her gün bilgi veriyor happy mom diye. Bugün de bunu demiş. İlla su için diyor

Eklentiler

• Screenshot_20200324_073839.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…