2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ya gece gece aklıma takıldı doktorla sıradaki randevum 17+5te, o haftada detaylı ultrason yapılır mı sizce? Neden o hafta göreyim dedi ki meraktan uyuyamıyorum
Ben de 13te gittim ikili için. Bir sonraki randevu için beni de 17de çağırdı. Bu kontrolün rutin takip kontrolü olacağınu söyledi.
Detaylıyı ise 22ye doğru yapacağını söyledi. Yani 13 ile 22 arasında uzun bir süre olduğundan rutin takip kontrolü olarak araya 17 kontrolü koydu diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız
11nısana detaylı ultrasona randevu aldım 22hafta olucam ama endıselerım var sokaga cıkmaktan korkuyoruz

Canm blgi aldığında bzide blgelndirirmisn bzm kurumun mutemetide iznli blgi alamıyorum ben direk gitmemştim acaba izn blgesi falnn imzalatcakmyzz

Kızlar bu konuda illa bilgisi olan vardır lütfen banada yardım edin şöyleki ben özel sektörde organizenin göbeğinde gelenin geçenin eksik olmadığı bir fabrikada çalışıyorum devlet kamu kurumlarında devlet dairelerinde çalışan hamile bayanlara idari izin verdi fakat bende oldukca endişeliyim ve bu haktan haliyle yararlanamıyorum bir devlet dairesinde çalışmadığım için ama hemşiremin bana verdiği bilgiye göre sizinde idari izniniz var işvereninizle görüşün eğer vermezlerse rapor verelim dedi sizce ne yapmalıyım ben gibi özelde çalışıp idari izne ayrılan varmı ???

Canm ben kamudayımm ama çevremde fabrikada çalışan arkadaşlarımaa izin verilenler var hamile oldukları için yıllık izinlerinden düşlmemiş fabrikaların insiyatifinde diyorlar ama bence sen konuş geneli gönderio izne

İşverenimiz aksi gibi akrabamız bu tarz izin konularında hep çok zorlanmışımdır ama eğer öyle bir iznim varsa söke söke almalıyım diye düşünüyorum muhasebecimiz de sen rapor alabiliyorsan rapor al dedi ama ne yapsm kararsız kaldım rapor alıptamı yanlarına gitmeli yoksa konuşup eğer izin vermezlersemi rapor almalıyım

Ben senin yerinde olsam yetkili bir kaynaktan bulmaya çalışırdım bu işin aslını, en kötü ihtimal 184’ü arayıp sorardım. Eğer böyle bir hak varsa, yöneticime/muhasebeye; şuradan şu şekilde aldığım bilgiye göre böyle böyleymiş yarın itibariyle idari izinli sayılmam konusunda bilgilerinizi rica ederim gibi bir mail atardım. Böyle bir durumda risk almazlar diye düşünüyorum. Ama eğer böyle bir şey yoksa ve işveren insiyatifindeyse yine benzer maili, hemşiremin yönlendirmesiyle özel sektörde de hamilelere idari izin verildiği yönünde bilgi aldığımdan idari izinli sayılmam konusunda.... diye mail atardım.
Yazılı olduktan sonra hayır diyeceklerini sanmıyorum. Yine de hayır derlerse rapor al.

Canım benim sahsi fikrim önce konusman baktın olmuyor rapor alırsın belki konuştuğunda bir cözüm bulursunuz öbür türlü direk diretme olur diye düşünüyorum

Valla canm sen daha tanırsınn anlyşlı insnlarsaa konuş ama anlyşszzlar diyorsann direk rapor all sonda alman inatla olmş gibi olur hoş olmazz

Canm blgi aldığında bzide blgelndirirmisn bzm kurumun mutemetide iznli blgi alamıyorum ben direk gitmemştim acaba izn blgesi falnn imzalatcakmyzz
Kuzum ben ilk idari izini gidip yazdırmıştım imzalamıştım 12 günlük olanı, bbu cuma bitecek ama bu süresiz olduğu için bunda bir şey imzalamamız gerekecek mi bilmiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız
11nısana detaylı ultrasona randevu aldım 22hafta olucam ama endıselerım var sokaga cıkmaktan korkuyoruz
benim de randevu 21 nisanda... benim de 20+5'te olacak. Ama dün doktorumla görüştüm hastaneye girmek istemediğimi söyledim o da başka bir arkadaşının muayehanesinden bana randevu aldı.. artık muayehanelere dönmeye çalışıyorum.. Ancak sokağa çıkma yasağı gelirse nasıl olacak bu işler hiç fikrim yok ama bir yandan da gelsin istiyorum.. eşimin iş yeri sokağa çıkma yasağı gelmeden kapatmayacak yoksa çok arada kaldım

Kuzum ben ilk idari izini gidip yazdırmıştım imzalamıştım 12 günlük olanı, bbu cuma bitecek ama bu süresiz olduğu için bunda bir şey imzalamamız gerekecek mi bilmiyorum
Anladımm kzumm ben bir şeklde blgi almyaa çalışıymm sende blgi alrsann yazarsan sevnrmm aklm takldıı

Sokağa çıkma yasağı gelse bile hastaneler, eczaneler kapanmaz zaten, doktor kontrollerine gidilebilir, doktor randevu kağıdı verir ya da izin kağıdı çıkarılır, hiç olmadı 112, 155 aranarak acil durumlarda çıkış izni olur merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…