2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
müdürümü aradım da şimdi kuzucum ben sana cumaya kadar bilgi vereceğim dedi
Canım bende görüştüm hastaneyle hatta sağlık Bakanlığı da yazı yayımlamış cumhurbaşkanlığı dışında ,bana tekrar gelip imza atmanıza gerek yok evden çıkma dediler

Eklentiler

• 6D2E4B47-C8DA-4EFE-941C-952E1AF6B49D.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 25
Oh çok şükür kuzucummm
Evet çok şükür şu an mecburen eşim işe gidip geliyor ama oda eve gelince özel alan yaptık üst katta orda çıkarıyor üstünü başını direkt banyoya atıyor kendini fazlasıyla dikkat ediyor inşallah atlatırız bu kötü günleri ben hiç dışarı çıkmadım çıkmayı da düşünmüyorum eşim dışında da kimse gelmiyor eve

İyi yapıyorsunuz kuzum bende birazdan ekmek yapmayı deneyeceğim artık marketede çıkmam ekmek için

Kızlar aile hekimine gidip kan vermem gerek sizce napsam çok mu riskli olur ya da ne gibi önlemler almalıyım? Maske ve eldivenim var ama sıra beklerken oturmak istemiyorum gitsem bile

Kızlar aile hekimine gidip kan vermem gerek sizce napsam çok mu riskli olur ya da ne gibi önlemler almalıyım? Maske ve eldivenim var ama sıra beklerken oturmak istemiyorum gitsem bile
Ben de yarın gidicem aşı için. Aradım telefonla. İçeri fazla kişi almıyoruz dediler. İçerde fazla tutcaklarını sanmıyorum.

Ben de yarın gidicem aşı için. Aradım telefonla. İçeri fazla kişi almıyoruz dediler. İçerde fazla tutcaklarını sanmıyorum.
hamilelik için kayıt yaptırttığında hemşire bana cep telefonunu vermişti aklına birşey takılırsa diye.. ben geçen hafta kan vereceğimde aradım durum nasıl dedim.. şuan boş hemen gel dedi. o şekilde kan vermeye gittim bence sizler de öyle yapın..

Canım senin özel durumun var ona göre seni en sakin zamanda çağırmalarını rica etsen

evde ekmek yapacak arkadaşlarıma tavsiye, ekmeğinizi fırının en alt rafının 2 üstünde pişirin. en alta da borcam gibi dayanıklı bir kapla su koyun. böylece ekmeğin içi yumuşacık dışı da çıtır çıtır oluyor. eğer üstü daha çıtır olsun derseniz yoğurt çırpıp sürebilirsiniz.

biz bazen sarımsak, nane gibi şeyler de sürüyoruz güzel oluyor

Merhaba canım
Bulantıların ne durumda? Ben 16 ya girdim hala ara sıra yokluyor senin de bulanıyordu, en son 3kilo vermiştim sen ne durumdasın?

Merhaba canım
Bulantıların ne durumda? Ben 16 ya girdim hala ara sıra yokluyor senin de bulanıyordu, en son 3kilo vermiştim sen ne durumdasın?
benim bulantılarım (maşallah) bayağı azaldı. sabahları kahvaltı saatini uzatırsam bulantım fazla oluyor. bir de hala belli yiyeceklere ve kokulara gelemiyorum. onun haricinde o sık bulantılarım ve kusmalarım azaldı gibi.

Maşallah canım
Darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…